.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Sonq
    Guest

Roditelite mi ne iskat da me zapi6at na uroci

moje tozi problem da vi se strori glupav ,sme6en... no za men e dosta golqm
    taka predi vreme roditelite mi mi kazaha ``ako tazi godina v novoto u4ili6te ima6 za godinata 6 6te otide6 vuv franciq pri lelq si`` do tuk vsi4ko to4no no ima edno golqmo no nai-golemiq mi problem v u4ili6te e matematikata smqtah 4e roditelie mi 6te me zapi6at na uroci po matematika za da imam nqkakva dobra ocenka v kraq na godinata skoro 6te ima kontrolno a az ni6to ne razbiram ot zada4ite ama ni6ti4ko ne zacepvam govorih s maika mi da me zapi6e na uroci tq kaza ``ne 6te u4i6 sama`` obqsnih i polojenieto tq 7 godini ne me li e gledala 4e sum razvalina po toq predmet pomolih q,molih q kakvo li ne napravih no otgvoroa be6e ``ne 6te u4i6 sama`` pogovorih i s ba6ta mi toi su6to kaza 4e trqbvalo da u4a sama bez 4ujda pomo6t govorih i s dvamata zaedno pak ne se polu4i kazah im 4e 6te imam 2 6te me ostavqt na popravitelen no otgovora be6e `` dvoikata 6te si e tvoq ne na6a nie kogato e trqbvalo da u4im sme u4ili bez uroci``
    predi malko pak popitah maika mi dali ima nqkakva vuzmojnost da me zapi6e na uroci no tq ve4e mi bila kazala 4e nqma da me zapis6e i neka ba6ta mi da obqsnqva zada4ite . ta toq 4ovek mnogo se iznervq i poneje e u4il vis6a matematika mi obqsnqva vse edno sum nqkakva super matemati4ka i kogato kaje 4e ne razbiram zada4ata zapo4va edno ludo kre6tene kolko glupava sum bila i tn.
    molq vi pomognete mi vie tuk ste edinstvenata mi nadejda . kak da govorq s roditelite mi kak da im obqsnq 4e tova naistina e vajno za men
    nare4ete me luda,za6toto iskam da hodq na uroci no ot tova zavisi edno strahotno lqto

.........
    Guest

Uspex!!

6tom va6ite sa re6ili 4e ti moje6 bez uroci zna4i vqrvat teb i mislqt 4e si umno dete i moje6 da se spravi6 sama!!!Mi xaide sq dokaJI IM 4e moje6 i sama vmeso da si gubi6 vremeto vav foruma!Zalqgai nad u4ebnika vikni priqteli da ti obesnqvat!!! Mislq 4e problema ne e samo vav zazda4ite ,iskai vseki 4as kogato ne razbere6 ne6to gospojata da ti obqsnqva ,izlizai na duskata pojelanie!! I ne si misli 4e kogato poiska6 pomo6t ot u4itelq suo4enicite ti 6te te pomislqt za tupa!!tva e izcqlo v tvoq polza!!!Ima6 stra6no mn jokeri sega e tvoi red da vidim umee6 li da gi izpolzva6!!!uspex

Guest
    oooo mersi mnogo oba4e vsi4kite tezi ne6ta sum gi probvala i znam 4e bez da hodq na uroci nqma nomera da stane

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Qvno ti samata ne vqrva6 v sebe si,za da misli6,4e bez uroci nqma da stane.Moje bi si izpusnala nqkakav vajen material i za tova sega ni6to ne razbira6!Az naprimer sam v matemati4eska paralelka i nikoga ne re6avam zada4i vka6ti-prosto vnimavam v klas,kogato vzimame novi zada4i i tva e

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    vqrvai v sebe si.l..tova e edinstvenoto,koeto mojesh da napravish i estestveno i da uchish urocite i teoriqta po matematika...az minalata godina bqh 7mi klas..i si misleh che ne znam nishto i imah samo 4ki nqkude..vtoriq srok me pratiha na u4itelka i se okaza che si znam vsichko i to dosta dobre...samo fakta s abstrahirvaneto

Супер фен
    Град
    Мбабане
    искат да се провалиш, за да не те пратят във францата
    Тва е вариант 1
    Вариант 2: целят да те амбицират (нахъсат) да се пънеш над математиката (ама без да те отчвайвам - щом не зацепваш, си остава дожиеот)

fifi_friend
    Guest
    явно опцията за частни уроци отпада. Защо тогава не си учиш с някой твой съученик/чка????

Фен
    Град
    middle_of_nowhere
    ako ti davat pove4e djobni moje6 da si sabere6 pari i da otide6 bez da znaqt..ama ako ne iska6 da ne laje6 nz
    world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Не си мисли, че уроците ще променят нещо! Ти си си самовнушила, че само те могат да помогнат. Е не е така! Първия пост беше много точен - положи старание. Госпожата няма да ти откаже помощ. Отиди на консултации, покажи, че се стараеш. Незнам, защо реши, че точно уроците са начина. Може би, защото е най-лесното. Повярвай - ако сама не си наложиш и не се помъчиш няма да успееш.
    Затова спри с изказванията "Само уроци ще помогнат" и хващай учебника!
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

reshavai pove4ko zada4ki!!!! moqta ne shte da me prati na kurs po AE vupreki 4e go u4a po 22 4asa taq god i go u4a za 1-va godina ama nishto ne moga da napravq po vuprosa ti poreshavai.. i moje da se polu4i

Мега фен Аватара на koalka
    Факт е че не постъпват правилно.Но има и такива родители,абе всякакви.Ами говориш с ваште,че просто трябва да отидеш на уроци,за да ги разбереш задачите,за да можеш да ги решаваш.Но виж,ако по всичко друго си отличничка и само по математика имаш по-слаба оценка не ми се вярва ваще да направят ебати проблема.Просто не е честно.

Фен
    Град
    burgas
    ami ne zalagai samo na urocite kato edinstveno re6enie na problema!!!rE6AVAI POVE4E ZADA4I 4ETI VSQKA TEMA KOQTO STE VZELI OT U4EBNIKA PO NQKLKO PATI DOKATO NE Q RAZBERE6!!AKO MOJE6 POSE6TAVAI NQKAKVI SIPOVEKOITO DAVAT DOPALNITELEN PLIUS!KAKTO KAZAHA PO GORE HODI NA KONSULTACII I IZLIZAI PO SOBSTVENO JELANIE NA DASKATA TAKA 6TE RAZBERE6 KADE DOPUSKA6 GRE6KI PRI RE6AVANETO!!! NADQVAM SE DA SAM POMOGNALA. JELAQ TI USPEH
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

zemi si nqkakav sbornik s re6eni zada4i, po4ni ot nai nai lesnite, re6avai tqh, 4eti ot u4ebnici teoriq i tn, re6i si4ki lesni, posle postepenno se opitvai da re6ava6 po trudnite, 4eti re6eni zada4i i se opitai da gi razbere6 a posle gi prere6avai
    spored men vinagi pri motivaciq i dostatu4no otdelqne na vreme moje6 da se spravi6 i sama, moje da pomoli6 i nqkoi suu4eni4ki, koito sa dobri po matematika i mogat da obqsnqvat da ti otdelqt po nqkolko 4asa na sedmica i da se opitat da ti pomognat, no zavisi dokolko odbri pirqtelki i uslujlivi sa
    po4ni ot ne6tata koito misli6 4e znae6, vurni se dosta nazad i gradi edna stabilna osnova, ne se mu4i prosto materiala koito zimate da razbere6, po4ni ot ponazad ako si izgubila nai vajnite osnovi, gradi postepenno i 6te si podobri6 rezultatite, i ako si postoqnna spored men uspeha 6te doide s vremeto
    USPEH!!!

Guest

Re: Roditelite mi ne iskat da me zapi6at na uroci

Цитирай Първоначално написано от Sonq
    moje tozi problem da vi se strori glupav ,sme6en... no za men e dosta golqm
    taka predi vreme roditelite mi mi kazaha ``ako tazi godina v novoto u4ili6te ima6 za godinata 6 6te otide6 vuv franciq pri lelq si`` do tuk vsi4ko to4no no ima edno golqmo no nai-golemiq mi problem v u4ili6te e matematikata smqtah 4e roditelie mi 6te me zapi6at na uroci po matematika za da imam nqkakva dobra ocenka v kraq na godinata skoro 6te ima kontrolno a az ni6to ne razbiram ot zada4ite ama ni6ti4ko ne zacepvam govorih s maika mi da me zapi6e na uroci tq kaza ``ne 6te u4i6 sama`` obqsnih i polojenieto tq 7 godini ne me li e gledala 4e sum razvalina po toq predmet pomolih q,molih q kakvo li ne napravih no otgvoroa be6e ``ne 6te u4i6 sama`` pogovorih i s ba6ta mi toi su6to kaza 4e trqbvalo da u4a sama bez 4ujda pomo6t govorih i s dvamata zaedno pak ne se polu4i kazah im 4e 6te imam 2 6te me ostavqt na popravitelen no otgovora be6e `` dvoikata 6te si e tvoq ne na6a nie kogato e trqbvalo da u4im sme u4ili bez uroci``
    predi malko pak popitah maika mi dali ima nqkakva vuzmojnost da me zapi6e na uroci no tq ve4e mi bila kazala 4e nqma da me zapis6e i neka ba6ta mi da obqsnqva zada4ite . ta toq 4ovek mnogo se iznervq i poneje e u4il vis6a matematika mi obqsnqva vse edno sum nqkakva super matemati4ka i kogato kaje 4e ne razbiram zada4ata zapo4va edno ludo kre6tene kolko glupava sum bila i tn.
    molq vi pomognete mi vie tuk ste edinstvenata mi nadejda . kak da govorq s roditelite mi kak da im obqsnq 4e tova naistina e vajno za men
    nare4ete me luda,za6toto iskam da hodq na uroci no ot tova zavisi edno strahotno lqto
    suchuvstvam ti!I BASHTA MI E SUSHTIQ

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Добре, остави го баща си. Защо не накараш някоя твоя приятелка/шриятел, който разбира добре задачите да ти ги обяснява, когато имаш проблем, поне 3 ще изкараш. Ако не ти стигне тая помощ, защо не ходиш на безплатни консултации, в повечето училища си ги има. Попитай учителката си по математика, би трябвало да ти даде правилен съвет. Успех
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен
    Град
    sofia
    ходи на СИП по матем. или поне помоли вашите да те запишат на някакви курсове

Djoana
    Guest

Q stiga gluposti

Az puk napulno te razbiram moito momi4e,i samo edno shte ti kaja-bashta ti i 100 vis6i matematiki da zavurshi tova suvsem ne ozna4ava 4e e ot nai-umnite hora koito biha mogli da te suvetvat neshto.. toi shtom edna zada4a ne moje da obqsni na deteto si bez da vika,zna4i otka4ena rabota.. Imash konservativni roditeli i trqbva da se primirish dokato sama ne se otdelish ot tqh edin den.. I MOLQ MOLQ za vnimanieto na ostanalite pusnati suveti- Trqbvat ti uroci pri uslovie 4e si probvala vsi4ki metodi za pomosht,4astniq u4itel shte moje da ti obqsni bavno kolkoto si iskash i spokoino bez da se vika i kreshti(plashtash vse pak) .. Chastniq u4itel moje mnogo da pomogne za hora s naistina kucane v suotvetniq predmet.. az naprimer u4a vis6a matematika v momenta i se vru6tam ot urok zashtoto i az ni6to ne shvashtam,no uvi 4astniq mi u4itel e edin piqnica koito za 1 4as mi obqsni to4no 1 zada4a.. )) tui 4e i v tova vnimavai kude hodish..4e mnogo zle tva obrazovanie v Bulgaria!!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    еми моите и двамата за математици...просто кажи на баща ти да говори на по-разбираем за теб език и ще ги посхванеш задачите...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си