moje tozi problem da vi se strori glupav ,sme6en... no za men e dosta golqm
taka predi vreme roditelite mi mi kazaha ``ako tazi godina v novoto u4ili6te ima6 za godinata 6 6te otide6 vuv franciq pri lelq si`` do tuk vsi4ko to4no no ima edno golqmo no nai-golemiq mi problem v u4ili6te e matematikata smqtah 4e roditelie mi 6te me zapi6at na uroci po matematika za da imam nqkakva dobra ocenka v kraq na godinata skoro 6te ima kontrolno a az ni6to ne razbiram ot zada4ite ama ni6ti4ko ne zacepvam govorih s maika mi da me zapi6e na uroci tq kaza ``ne 6te u4i6 sama`` obqsnih i polojenieto tq 7 godini ne me li e gledala 4e sum razvalina po toq predmet pomolih q,molih q kakvo li ne napravih no otgvoroa be6e ``ne 6te u4i6 sama`` pogovorih i s ba6ta mi toi su6to kaza 4e trqbvalo da u4a sama bez 4ujda pomo6t govorih i s dvamata zaedno pak ne se polu4i kazah im 4e 6te imam 2 6te me ostavqt na popravitelen no otgovora be6e `` dvoikata 6te si e tvoq ne na6a nie kogato e trqbvalo da u4im sme u4ili bez uroci``
predi malko pak popitah maika mi dali ima nqkakva vuzmojnost da me zapi6e na uroci no tq ve4e mi bila kazala 4e nqma da me zapis6e i neka ba6ta mi da obqsnqva zada4ite . ta toq 4ovek mnogo se iznervq i poneje e u4il vis6a matematika mi obqsnqva vse edno sum nqkakva super matemati4ka i kogato kaje 4e ne razbiram zada4ata zapo4va edno ludo kre6tene kolko glupava sum bila i tn.
molq vi pomognete mi vie tuk ste edinstvenata mi nadejda . kak da govorq s roditelite mi kak da im obqsnq 4e tova naistina e vajno za men
nare4ete me luda,za6toto iskam da hodq na uroci no ot tova zavisi edno strahotno lqto