.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned

Излезна ми в главата и реших да го напиша!!!

Един Пролетен и слънчев ден,Тя царицата на цариците,богинята на богините се поеви в моя изпулнен с нещастия и неволи живот..
    Помислих си че това е дар от Бога...че ми се отплаща за всичко което Съдбата ми причини.Започнах да се запитвам "дали е сън
    или реалност",уви това не беше сън...Всеки следващт ден в който аз и тя обменяхме думи,мисли, разговаряхме на различни теми,
    аз разбирах че представите ми за нашето приятелство нарастват...започнах да изпитвам сладоста на чувствата...на първия стадии
    на Любовната треска треската от която,Той простия и обикновен човек изпълнен с омраза към света и себеподобните си изпитва, и
    го кара да продължи напред и да премине в другото измерение чистото и свежно райско кътче наречено-Земята на Чувствата...Там
    секи отива рано или късно..но уви аз отивам там така бързо както се и връщам...Та кажи ми сега читателю какво е това Съдба
    или Късмет??Доста често започнах да си задавам този въпъпрос но все по малко и малко отговори мога да извлека от това поросто
    въпросче.Незнам какво трябва да направя..бих направил сичко за да спечеля доверието и любовта й.Тук идва и другия въпрос:дали един малък и незначи-
    телен човечец като мен би могъл?!Не съм от хората който се предават..защото са изгубили първата си атака...Хората казват колкото
    по-тудна е битката толкова по-сладка е наградата на финала..Моята награда е Тя.Но дали ще мога да се превърна в нейният "Рицар В Лъскави Доспехи"
    Много въпроси....Никакви отговори.Единствено тя моята любима може да ми ги даде..Моля се,Старая се,Копнея тя да ме зарадва и да стигна големи финал
    успешно и да спечеля тази сладка награда...Защото всеки славен боец..бил той победител или паднал винаги печели...Но аз..обикновенния човек се надявам
    да завърша битката успешно...Тя да бъде моя,Бог ми е свидетел в този час се вричам че ще се боря,сражавам и ще печеля всяка следваща битка докато не стигна
    нейния замък...Нейното сърце..И там ще си кажа стоп.Защото там свършва тази битка..Но започва друга по-страшна...
    Нека всеки прочел това дребно и незначително измислено от мен простия човек малко разкажче..Обичайте се,грижете се за любимите си хора..показвайте им колко ги обичате,
    защото знам колко е лошо малко хора да ти показват Любовта си към теб..Показвайте им го по често..ТЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!!!!

Може и да няма много смисал но за 5 мин толкова дано да ви хареса.....

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Типичен пример за необратимите поражения нанесени от интернета и липсата на книги в детството: беден речник и неграмотност!
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Mnogo si kriti4en na men mi xaresva izlqzal si e du6i4kata ko 4ak tolko

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Disorder
    Типичен пример за необратимите поражения нанесени от интернета и липсата на книги в детството: беден речник и неграмотност!

hxahxhahx beden e da ama ne e beden kolkoto tupiq ti mozak da ta iba v gazu nekadurna ku4ka.............na maika ti putkata na ba6ta ti kura.................

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Disorder

hxahxhahx beden e da ama ne e beden kolkoto tupiq ti mozak da ta iba v gazu nekadurna ku4ka.............na maika ti p*tkata na ba6ta ti "мъжкия полов орган".................
    Хопааа и получавате бонус - много лоши обноски. Като си очаквал само добри отзиви по-добре да не го беше поствал. Направих си труда да го прочета и съответно да изкажа мнение. Би било много по-добре за един начинаещ автор да разбере къде са му грешките, отколкото да проявява агресия и нулева толерантност към негативните оценки. Поздрав.
    П.С. Пък и в крайна сметка като ми е толкова "тъп" мозъка защо изобщо се трогваш от необоснованото ми и погрешно мнение?
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    абе нз момче ли си момиче ли си не ме интересува мн мн тва......хуу не си го харесал/харесала...тва там с госта не съм аз...само тва ще ти кажа....може не съм чел книги никога и нямам нужда да ги чета не ме интересува че ми е беден речника или че допускам много грешки...тва е просто исках да видя дали на някой ще му хареса ест очакфах и негативни отговори се пак написах го за 5 минути..

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Ейнджъл , според мен звучи готино , може да не е обработено , но на такива неща именно спонтанноста им е чара .

А за анонимните нападателни съчинения и преди съм си казвал мнението..

Град
    На дЪнОтО На оКеАнА.. :)
    Много ми харесва..

Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си