.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Жорко
    Guest

Херпез (мрасница)

Много често ми се появяват херпеси моля ви кажете ми как да ги лекувам ???

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Ние да не сме лекари, отиваш и те ти казват
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Guest
    отиваш в аптеката и питаш за някво кремче за херпеси те ще ти кажат,не трябва за всяко нещо да ходиш на лекар!

Guest
    ацикловир, ациклостад, паста за зъби, зовиракс, спирт, кърпичка напоена с червено вино... за друго не се сещам в момента

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Сега, първо да се уточним за къф херпес става въпрос? Защото.... има 3 вида.... херпес симплекс лабиален /на устната/ отиваш в аптеката те ще ти препоръчат много видове, херпес симплекс генитален /ясно е къде се намира/ хубаво е да отидеш на д-р макар че някои кремчета за херпеси по устната стават и за гениталиите, и херпес зостер /това е доста сериозно/ там директно е за д-р!!!
    Айде дано съм помогнала.

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Принципно херпеса си е вирусче ... веднъж появи ли ти се, си остава в организма ти и когато имунната ти система отслабне, решава да се появи пак. Скоро и на мен ми беше излязъл херпес .. е не е болка за умиране .. Просто отиди на дерматолог и той/тя ще ти предпише най-правилното лечение. Ако е зостер, гледай да не го мокриш много, много, защото го възпалява повече и така се разнася на по-голяма площ.
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си