.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Guest
    Като ти се надърви си мисли за баба си така с тва няма да имаш проблеми на обществени места

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Напълно нормално, още повече ако си девствен, незадоволен, неопитен или нещо от сорта, другия вариант е просто приятелката ти да е убийствена!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

ivan mollov
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    Напълно нормално, още повече ако си девствен, незадоволен, неопитен или нещо от сорта, другия вариант е просто приятелката ти да е убийствена!

emi ne sam destven zadovolen sam prosto priqtelkata mi e strashna kakto se kazva super putka ahhaha i kato i vida zarnata na cicite i iztrapvam celiqt kato nqkoi hokeini shaibi sa xahxahhxa ama pak inache ot dolu ne e mnogo zle dobra putka ima ama e mnooo kosmata i klitora i e kato nqkoi briket ot zad super gaz ima ama ne go brasne.. kato gora e goraaaa

Цитирай Първоначално написано от ivan mollov

emi ne sam destven zadovolen sam prosto priqtelkata mi e strashna kakto se kazva super p***a ahhaha i kato i vida zarnata na cicite i iztrapvam celiqt kato nqkoi hokeini shaibi sa xahxahhxa ama pak inache ot dolu ne e mnogo zle dobra p***a ima ama e mnooo kosmata i klitora i e kato nqkoi briket ot zad super gaz ima ama ne go brasne.. kato gora e goraaaa

hahahahahhah OMG OM mi kaji i da go obrusni e... hahahaha
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat

emi ne sam destven zadovolen sam prosto priqtelkata mi e strashna kakto se kazva super p***a ahhaha i kato i vida zarnata na cicite i iztrapvam celiqt kato nqkoi hokeini shaibi sa xahxahhxa ama pak inache ot dolu ne e mnogo zle dobra p***a ima ama e mnooo kosmata i klitora i e kato nqkoi briket ot zad super gaz ima ama ne go brasne.. kato gora e goraaaa

emi kazah i ama tq kaza che iskalo da i e toplo i zatfa ne si brasnela gaza..

hahahahahhah OMG OM mi kaji i da go obrusni e... hahahaha

Коментатора
    Guest

Re: zashto se poluchava taka ?

zashto kogato po4na da se celuvam s priqtelkata mi vinagi mi stava huq ?
    Щото явно си нормален.... внимавай, на изчезване си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си