.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Съвети за гримиране

kajete nqkakvi na4ini za grimirane,za6toto iskam da se grimiram po-razli4no ot obiknovennoto!vinagi slagam svetlite cvetove v na4aloto na okoto,a tumnite v kraq ili si o4ertavam okoto samo v kraq s po-tumni senki,za da izglejda po-golqmo i drugi takiva si izmislqm,ama mi pisna edno i su6to i iskam ne6to razli4no!daite nqkakvi predlojeniq!

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника

kaji s kakvi o4i si,kakuv ten imash na liceto,matova li si ili sus svetla koja.
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

sini o4i daje pove4e kum sivo takova nqkakvo,svetlo kestenqva kosa ili tumno rusa i kojata mi e svetla dosta,no ne sum kato murtvec!!!blagodarq predvaritelno

..

Ti si pochti kato mene.Az kato ne iskam da se macam sus senki si slagam 4eren moliv-otdolu i otgore.Sled tova sinq sprirala.Stava starhotno i sohte pove4e 4e sme sus svetli ochi i taka oshte pove4e se otkroqvat
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ако им аш някви по цветни дрешки като ги облечеш гримирай се със светло синьо моливче, така лекичко си мини окото от горе и отдолу, седи свежичко, ако искаш пробвай във вас да видиш как ти седи, може и да се харесаш. Следобед ша постна някоя и друга снимка с грим да поразгледаш, че сега нямам време

ako mojete i na men da pomognete po nqkakav na4in

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от ani_sweet
    Ti si pochti kato mene.Az kato ne iskam da se macam sus senki si slagam 4eren moliv-otdolu i otgore.Sled tova sinq sprirala.Stava starhotno i sohte pove4e 4e sme sus svetli ochi i taka oshte pove4e se otkroqvat

И аз съм със сини очи ( тъмно сини) и никога не съм си слагала друга сприрала освен черна, защото не мислех, че ще отива, ама може би не зависи само от очите ли ддз...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Wonderland
    http://www.youtube.com/watch?v=lZlpZi5JZ4s
    Има други нейни клипчета,мисля,че е много добра и техниката и е невероятна ,супер подробно е обяснено,виж и другите и клипчета.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от xcomplicatedx
    до авторката на темата:Защо пишеш на латиница??
    може би защото е от 2007 темата??

Cruel Intentions

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си