.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: molia za pomo6t

Hybrid View

Град
    Berlin/Germania

molia za pomo6t

Sega v u4ili6te pi6eme mnogo raboti i ve4erta predi vsiaka rabota ne moga spq i mnogo e mnogo gadno i imam 4uvstvuto 4e neznam ni6to a za men e vajno da imam dobri ozenki ina4e ne se 4uvstvam dobre .Pred vsiaka rabota mislia 4e 6te se uleq.Mnogo sam stegnata pri takiva ne6ta i vinagi kogato imam lo6i ozenki mi stava mnogo tajno i daje po4vam da reve.
    Daite mi moliavi se saveti da ne sam tolkova stegnata da mi e malko pone vseedno.
    Ангелите го наричат „Небесна радост”, дяволите- „адски мъки”, а простосмъртните „любов” Love is everything I need!!!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Мила, не се притеснявай Когато получиш незадоволителна оценка, не бива да приемаш това като някаква трагедия, на всеки се случва \/ Не е краят а света А относно напрежението преди изпитване - ами аз мисля, че е по-добре поне малко да се притесняваш, отколкото да не ти пука изобщо. Дори и да ти е гадно в първия момент, което е нормално, защото е един вид личен провал, трябва да се научиш да намираш положителното във всяко лошо нещо Например, сега не си успяла (казвам "сега", т.е. не говоря за нещо конкретно, а относително - сега, утре, когато и да е), но вместо да се терзаеш, защо не използваш този неуспех, за да се амбицираш и следващият път да се представиш по-добре Ще видиш след това, колко тъпо е било да се притесняваш за глупости, а същевременно ще си и доволна от постигнатото Успехчета, горе главата и не се панирай

Пий диазепам.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Мила, не се притеснявай Когато получиш незадоволителна оценка, не бива да приемаш това като някаква трагедия, на всеки се случва \/ Не е краят а света А относно напрежението преди изпитване - ами аз мисля, че е по-добре поне малко да се притесняваш, отколкото да не ти пука изобщо. Дори и да ти е гадно в първия момент, което е нормално, защото е един вид личен провал, трябва да се научиш да намираш положителното във всяко лошо нещо Например, сега не си успяла (казвам "сега", т.е. не говоря за нещо конкретно, а относително - сега, утре, когато и да е), но вместо да се терзаеш, защо не използваш този неуспех, за да се амбицираш и следващият път да се представиш по-добре Ще видиш след това, колко тъпо е било да се притесняваш за глупости, а същевременно ще си и доволна от постигнатото Успехчета, горе главата и не се панирай
    Налълно подкрепям мнението много добре казано.Да допълня само че лошата оценка за теб може би е най-ужасното и пагубно нещо на този свят но ако се замслиш е нещо прекрасно.Учителката ми по история казваше че не бива да се учи заради някакви числа в бележника а заради самите нас.Знанията които поучаваш са много по-ценни по-важни от сакакви успехи или неуспехи под формата нна оценка.Така че по-спокойно и повярвай не е хубаво да ти е все едно и да бъдеш непокист защото така малко по малко ще зарежеш ученето и тогава ще видиш колко трудно ще ти бъде.Когато си на дъното буквално и не можеш въпреки усилията си да се върнеш на повърхността и защо ли-защато ти самата си се докарал до това състояние проявявайки безхаберие и немъривост към уроците.Така че само напред и нагоре знам че на моменти ти е адски трудно и буквално ити идва да зарежеш всичко но точно тогава се замисли за сладостта която ти доставят постигнатите успехи.Късмет мацка.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си