- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- 4alga ili ne?
4alga ili ne? li4no az trvyrdo ne!
Jivei v nastoq6teto, pomni minaloto i ne se strahuvai ot byde6teto, za6toto to ne sy6testvuva i nikoga nqma da sy6testvuva. Ima samo sega.
\/ чаЛга От ВсякАде НякОй да Не е СъГласеН -- Да мУ мисли ХаХаХа............
ne,no ima nqkoi hubavi pesni4ki![]()
~~LoVe Is LiKe The WiNd-YoU cAn`T s3e It,BuT yOu CaN f3eL iT!~~
аз съм за ДА... в последно време излизат свястни текстове с доста добра музика..
Това е поредната тема!
Е тва не значи. че тряа даваш безсмислени постове, можеше да си кажеш мнението :ХПървоначално написано от the_o.c_girl
Та по темата... Ми до преди 2 месеца бях твърдо ПРОТИВ! Ама като се замисля напоследъкчалгата не е тва, което беше... Особено тая песен на Преслава- Лъжа е ми звучи едва ли не кат некъв МЕТАЛ ( хуахуаха не ме убивайте за сравнението ама не мога се сетя по точна дума) ... Не съм нито за нито против... Попринцип не обичам заклетите чалгари и тая музика.... Но защо пък не! Все пак наистина има някои разтоварващи песнички
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
phahahahahahhahhah .. 4alga i dobra muzika....Първоначално написано от ELiTyYy
.. az ne slu6am i horata okolo men sushto ne slu6at.. taka 4e mi e vse edno stiga da ne q slu6am
![]()
ъъъъ...русата...айде пусни още 15 такива теми. ама МОЛЯ ТЕ !
Аз на тая песен Лъжа е и викам рок чалгаПървоначално написано от v!k!tYyY
Ама верну е яка...смисъл понякога чалгарите правят поп песни, които понякога даже излизат хубави.
хъхъ..
не, защотто вече не слушам, ама не отричам, че има и хубави песни![]()
Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...
est 4e da mn e qka taq muzika e balkansko srce!![]()
Твърдо не![]()
пф... е такова животно нема !Първоначално написано от ELiTyYy
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
ОБМПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
![]()
недейте така беее ще затъпея от чукане на главата си по стените
![]()
awee naskoro q otbqgvam 4algata vse pove4e no se pak si ima nqkoi pesni4ki koito sa nezabravimi![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
=D> =D> дааааПървоначално написано от 7edi7o
![]()
![]()
![]()
АБЕ чАЛГАТА СИ Е чАЛГА И ВСЕ ПАК... чАЛГА СЪКЗЗЗЗЗЗЗЗ...
П.П. ЗНАМ чЕ ИМАМ И ДРУГО КОМЕНТАРчЕ АМА НЕ СЕ СТЪРПЯХ![]()
Вие на хероин ли сте бе?
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Crazy_teen4e`f
Ми що не...има някои хубави песнички![]()
![]()
Начи , аз съм против чалгата.Обаче нямам нищо против поп-фолка.
Примерно Десислава , Ивана имат напоследък приятно песни.
Против съм единствено текстове съставени от кючек , с текст "Еби ме и давай пари" ...
БРАТЯ КУЛЕНОВИ - ШКЕМБЕТО
ТОВА Е ЧАЛГА ИДИОТЧЕТА ТАКИВА !не някви си фръцли с цици колкот гъза ми(който не е малък)
![]()
Тез` червени домати кой ги мама разклати![]()
предпочитам неПървоначално написано от Po RuSoTo 6tE mE PoZnAetE
Mi i da i ne ima i svestni par4eta , ma pove4eto sa bokluk be ,neznam mai sum da
На анкетата отговорих:"не",защото чалгата ми е противна!Но понякога я слушам-незнам защо и аз;може да е от настроението , но не я слушам почти никога![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!