- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Едно момиче вече почва яко да ме кефи.Аз съм на 15.Тя е на 14 и мисля че изпитва нещо към мен , днес ми каза че съм много добър супер як приятел съм много съм готин и т.н.Но проблема е друг - едно друго момиче също на 14 ме харесва много , днес излизахме с нея приказвахме си това-онова..тя ме пита какво изпитвам аз й казах , че ще помисля и тогава ще й кажа.Какво да правя?
8т. от правилата, системно!
Която те кефи и ти допада най-много като характер, личност, държание и начин на мислене, и мислиш, че с нея ще ти е по-добре, нека тя бъде избранницата!
nikude ne spomena kakvo chuvstvash kum taq deto te haresva...abe nai-dobre bii edna chikiq i shti mine :}
hah bahti tupiq vypros nie kfi sme che da ti kazvame kfo da pravish chuvstvata sa si tvoi..verno iskash suvet ama...to izcqlo ot tebe si zavisi!
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Mii izberi tazi koqto pove4e ti haresva,tolkova li e trudno.
Kak бе човек не усетили подтекста на думата "КЕФЯ" .Първоначално написано от AiKaTa

Поредното доказателство за това какви чувства изпитват подрастващите на тази възраст просто си се кефят .
Няма любов !
Защо ли си толкова прав/а ....Първоначално написано от Forslor
ПРАВто бива , бива ама още не съм се прекръстил на Forslorka .
Ахах. Добре. Ей ся се загледах и видях кво пише, иначе го прочетох фосроф. хаха.Първоначално написано от Forslor
Mi kakvo da pravish?Izbirash tazi,koqto te kefi pove4e
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...

хубаво е че е казала какво чувства към теб но ... тя е говорила на приятелски начела - "...супер як готин ПРИЯТЕЛ.." ако наистина искаш да бъдеш с нея й кажи какво изпитваш колкото може по-скоро защото тя е започнала да те обиква само като приятел .. а много е лошо когато се смеси приятелството с любовта..понякога последствията са неблагоприятни и за двамата.. от личен опит казвам че може накрая да ви се унищожи и приятелството.а колкото до другото момиче ако не изпитваш нещо повече от привързаност към нея й кажи за да не храни напразни надежди.Успех

Май така ще стане...все още се чудя , и двете са много хубави , но едната я познавам от скоро , а другата от 1-2 годиниВ смисъл тази която я познавам от повече - с нея си говорим всякакви неща , а с другата почти не мога да намеря тема..

Бъди честен с това второ момиче.Ако не я харесвай, й го кажи направо, няма смисъл да я лъжеш.А с онова момиче-покажи й, че я харесваш, покани я да излезете.
Бъди честен и с двете. Кажи на тази, която не харесваш истината в очите.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Еми виж коя ще ти хареса повече, и следнователно казваш на другата, че за момента не може да стане нищо м/у вас. Тря си истината просто. Всяко друго решение ще бъде погрешно

Не съм казал че не я харесвам сладка е , но....

Пробваш и с 2теи с която стане, пък може и да си останеш сам

Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Е е нема така да преебавам хората..Първоначално написано от Ensnare Forever
Едната ще й кажа че ще си помисля ама ми трябва време
...а сега излезна още един проблем - тази която много почва да ме кефи я виждам вече много рядко..по 1-2 пъти на седмица..доколкото с другата по 1-2 на ден
обаче това според мен не е толкова важно
Kaжи на втората, че не я харесваш.
И на първата, че я харесваш.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

А също така - тая дет ме кефи пуска бъзици разговорлива е ...другата е мнооого срамежлива.
Абе ти си избери вя!?
Всеки тук ще прецени според неговите предпочитания.
Ти кво мъж ли си или лайно?
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Аз искам съвети , а ти преди да пишеш помисли защо съм пуснал темата

ами ако толкова се колебаеш и не можеш да наклониш везната в едната посока: излизай още веднъж, два пъти с тях, за да успееш да си прецениш. но когато избереш едната не игнорирай другата.
няма любов