.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

ima li i drugi kato mene??

Zdraveite... spodelqm s vas edin problem tka 4e pomognete mii. tva lqto pregivqh 1 lubov e da be6e za kratko vreme no az bqh vlubena v tova mom4e oba4eee skusahme i posle si hvanah 1to istinsko gage i toi ne moge6e da se celuva.skusahme i az nz za6to. posle se vlubih v 1 dr ma i toi ne se celuva6e dobre i be6e stranen. zarqzah o6te qnuari.ottogava samo u4a...no kakvo se slu4va naposledak- s edno mom4e mn se haresvame strah me e da sam s nego imenno za6toto ne moga da se celuvam o6te ;( kakvo da pravq
    Testis unus,testis nullus...

ox lele ni6to nerazbrax vlubix se posle skusax me a posle pak se vlubix.Xax...... neznam drugite ako mogat da ti pomagat

1во казваш, че момчетата с които си била не могат да се целуват, после пък, че ти не можеш
    Some things are better left unsaid!

Re: ima li i drugi kato mene??

Цитирай Първоначално написано от vladuha haili
    Zdraveite... spodelqm s vas edin problem tka 4e pomognete mii. tva lqto pregivqh 1 lubov e da be6e za kratko vreme no az bqh vlubena v tova mom4e oba4eee skusahme i posle si hvanah 1to istinsko gage i toi ne moge6e da se celuva.skusahme i az nz za6to. posle se vlubih v 1 dr ma i toi ne se celuva6e dobre i be6e stranen. zarqzah o6te qnuari.ottogava samo u4a...no kakvo se slu4va naposledak- s edno mom4e mn se haresvame strah me e da sam s nego imenno za6toto ne moga da se celuvam o6te ;( kakvo da pravq
    ако всичко е заради целувките......изв,но е адски повърхностно,човек се учи с практика..
    обичкам си наскоОо!!

shtom ti ne mojesh za celuvash dobre ot kyde znaesh che prednite momcheta sa se celuvali losho ... kakvo da pravish li ... provai si kysmeta az lichno propilqh ne edino momche samo i samo zaradi ucheneto ... shtoto ne mojeh da naspogvam isega mn syjalqvam ... shtoto nito v ucheneto sym dobre nito v liubovta

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Ц ц ц... влюбвания през 1 седмица, мноо целувки и накрая едно голямо НИЩО! Ся последно знаеш ли кво става или не? Ти ли не можеш да се целуваш или той/те? Искаш ли да си с някой или не искаш? Ма как ще знаеш, като не знаеш дори и за кво става въпрос... целувки, влюбвания ... айде иди земи Барби и Кен и в парка...

Град
    РЮАР
    ала-бала ница... нищо не разбрах.. хх сега се влюбих, п1к зарязах п1к после пак с некав след т'ва пак любов...
    абе.. мани мани.. то така.. да се влюбваш през 2 дена не стаа мойто момиче.. хх
    Явно незнаеш какво е да си истински влюбен..

Otkachena^^^
    Guest
    Abe moito momiche horata veche za sex si mislqt ti s celuvki trygvash...vsyshtnost vseki taka zapochva,no tova ne e tolkova vajna tema.Pyk i sled kato ti ne mojesh da se celuvash,zashto kazvash ,che drugite ne mogat.Posle shte vzemesh da tvyrdish,che ne mogat da pravqt hubav sex i nakraq shte kajesh,che i ti ne umeesh

ti mai ne misli6 kato pi6e6 6toto ti purvo kazva6 4e mom4etata s koito hodi6 nemojeli da se celuvat a posle ne iska6 da trugva6 s nqkvo si drugo mom4e 6toto ti ne si mojela da se celuva6 i az taka i ne razbrah posledno koi ne moje da se celuva

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Мисля, че грешката не е в момчетата, а в теб.
    Как очакваш да се получи хубаво целувката, след като не можеш да се отпуснеш, казваш, че не можеш да се целуваш, че другите се целували много лошо...Май отдаваш прекалено голямо внимание на ставащото и така се сковаваш и нищо не се получава, а после виниш другите.

Моят съвет - разбери кой искаш, бъди с него, а не да ги сменяш през ден като носни кърпички. Целувката не е някакво машинално действие, предполага се, че трябва да е породена от нежност. Отпусни се и ще се получат нещата.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

"ima li i drugi kato mene??" - ми....НЕ

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от .:AdElInA:.
    ti mai ne misli6 kato pi6e6 6toto ti purvo kazva6 4e mom4etata s koito hodi6 nemojeli da se celuvat a posle ne iska6 da trugva6 s nqkvo si drugo mom4e 6toto ti ne si mojela da se celuva6 i az taka i ne razbrah posledno koi ne moje da se celuva
    И аэ не раэбрах .....
    [size=7][b][u]fosse cos

Надушвам възраст някъде в диапазона на 10-13 години.

Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    То направо си вони на 10-13 ...
    Аз специално останах много объркана .. Какво е тва влюбване бе момиче.. за колко време се влюбваш и разлюбваш.. и изобщо правиш ли разлика м/у влюбване и някво си привличане (едва ли правиш..)? И как те не се целували добре, пък после и ти не си се била научила още
    Та на въпроса дали има други като тебе - дано Не ..
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от UnBornKb
    То направо си вони на 10-13 ...
    Аз специално останах много объркана .. Какво е тва влюбване бе момиче.. за колко време се влюбваш и разлюбваш.. и изобщо правиш ли разлика м/у влюбване и някво си привличане (едва ли правиш..)? И как те не се целували добре, пък после и ти не си се била научила още
    Та на въпроса дали има други като тебе - дано Не ..
    Ахахах с последното съм много съгласна-ДАНО НЕ! Паэи боже
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Моя като си го хванах беше се целувал само с 1 момиче и то няколко пъти. абе все едно за първи път му беше. Преди на 1 бивше гадже му бях първата в целуването и за 4 дни(то толкова беше връзката ни) го научих. Щом 3 години минаха от тогава, не съм го виждала и пак ми звъни за Свети валентин-значи съм била добра учителка
    сега сериозно-това се учи. До някъде идва от вътре, ама и се учи. Освен това двамата се напасват. Сега приятелят ми се целува като Бог, а в началото беше ужасно зле и само силните ми чувства ме караха да проявя търпение. Упражнения!!!!!!

Guest
    проблема е че не могат да се целуват ли?Или че ти не можеш?Което и да е няма значение,когато срещнеш човек с който да си допадате и да се разбирате всичко ще си дойде от себе си,не е нужно нито единич да е експерт в целувките,то това да не е занаят,че да се учи,то си идва отвътре...

Определено!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    е ти как знаеш,че другите не могли да се целуват добре, като самата ти незнаеш как да се целуваш. тва нещо не ми се връзва. както и да е-не трябва да се притесняваш от целувките, всеки е минал по този път.
    няма любов

ne6to ne razbrah kak taka tezi s koito si hodila ne sa mojeli da se celuvat,a sega ti kazva6 4e ne moje6???!!!??kato ti ne moje6 ot kude znae6 dali dr ne mogat

"Любовта започва с усмивка, увеличава се с целувка и завършва със сълза." - Тфа което искам да кажа е, че не тря да се страхуваш от това, което ще се случи. На всеки се е случило, всеки рано или късно е преминал през тия неща. Няма място за тревоги.

MErci za tupite saveti. Aaa merci Kremche i Bayo samo vie mai me razbrahte!

Цитирай Първоначално написано от vladuha haili
    MErci za tupite saveti. Aaa merci Kremche i Bayo samo vie mai me razbrahte!
    Моля, пак заповядай

Цитирай Първоначално написано от djeini
    ox lele ni6to nerazbrax vlubix se posle skusax me a posle pak se vlubix.Xax...... neznam drugite ako mogat da ti pomagat
    Ne se i u4udvam 4e ne si razbrala

Нищо не разбрах...Ама мисля че имаш проблем с целувките...Трябва да се поотпуснеш просто
    just a kid۵

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си