- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- НОВА Телевизия се осра
Нова Телевизия започна бавно, но сигурно да затъва след като я купиха гърците. Но, може да не са виновни самите гърци, ами българското ръководство. Спомням си как, през 90-те и до 2001 г. някак си Нова Телевизия беше нова и различна, а сега какво й е различното от БТВ? Аз ще спра да я гледам заради продукции като "Отечествен Фронт", "Календар", "Един Срещу Всички" и "Биг Брадър".
"Отечествен фронт" - не може да се показват такива неща, във ефирно време, когато и малките са пред екрана.
"Календар" - прекалено много взеха да вдигат кръвното на хората, тъй като се фокусират главно върху лошото. Няма ли добри новини?
"Един срещу всички" - ами стига с тоя водещ, че ми омръзна от него. Той води половината продукции на Нова.
"Биг Брадър" - още като вкараха Пеньо се зарекох, че тая помия няма да я гледам повече, но когато и Христина победи (а с нея Здравко) съвсем вече няма да го гледам това предаване. Остава само "Спортен свят" да гледам. Какво толкова се промени в Нова телевизия, та престана да излъчва продукции като от периода 1995-2001?
Всичко беше нагласено Здравко да спечели или жена му. Стига вече сте говорили глупости, че народът победил чалгата. И аз не обичам чалгата, но разберете, че не народът, ами продуцентите избраха Христина.
И какъв е интереса на продуцентите да спечели Христина?
Ами не е интерес, ами благодарност към Здравко, който ги е бил поканил преди това да пият и ядът безплатно в неговото хотелче.
Наистина всичко отначало се знаеше, щом Здравко си вкара цялата рода там. Нищо чудно и баба си и дядо си да вкара в другия вип(нищо, че не са "вип" като Христина и Яница де) А за Ники Кънчев и мен ми писна само него да го гледам. И да...с 1на дума нтв се излага със всички тия глупости. А с това за "Отечествен фронт" съм напълно съгласна не е за пред малки децаВсичко беше нагласено Здравко да спечели или жена му![]()
Some things are better left unsaid!
То, отечествения фронт и за възрастни не е понякога, ако ме питаш! Жалкото е, че като НОВА телевизия я осраха гърците няма какво да се гледа! БТВ и тя изпростя, Канал 1 си е тъпотия...Първоначално написано от eclipseee
Не знам само какво прави Христина сред такива звезди в къщата и кое и е ВИП?
Вече няма свестна Бг телевизия, която наистина да става за гледане...
А що се отнася до "Брадъра"- простотия, очаквах някой от истинските Випове да вземе парите, ане тази обикновена женица, та тя не е некакъв ВИП, то защо всички, които излязоха преди Десислава си бяха тръгнали щом разбраха, че Диси излиза, включително и тя, заедно с Азис и Китаеца...
Простащини!
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Само още нещо - щастливи са тези, които са били родени и са имали възможността да гледат НОВА от 1994 до 2000 г. Когато през 2000 г. я купиха гърците започна да изпростява. От тогава започнаха да се въдят просташки предавания, а да свалят готините. И сега за щастие истината лъсна и НОВА си заби нож в гърба с това предаване. Да не говорим, че новото лого не прави по-добра телевизия.
Даа за жалост вече няма какво да се гледаВече няма свестна Бг телевизия, която наистина да става за гледане...![]()
Some things are better left unsaid!
Отидете в сайта на НОВА и в анкетата "Харесвате ли предаването "Един Срещу Всички"" гласувайте с НЕ.
ntv.bg
Цитат:
Провал за Нова Телевизия заради "Вип Брадър"
Много бяха разочарованите от "избора на публиката" снощи. Въпреки, че е "ВИП" Брадър, спечели едно обикновено момиче, което само привидно е добро. Защото не може хората да предпочетат майка, която пуши буквално на сантиметри от детето си пред известна чалга певица, но която е непушачка. Едно малко дете не може да бъде използвано за печелене на пари, било то и нейно. И защо трябва да бъде тормозено с цигарен дим и пръдни от малко? Госпожа Силвия Зурлева с основание гледаше странно и гузно при подаване на чека на Христина, явно тази жена все пак има някаква съвест...
Из Интернет
Коментар?.
Предлагам повече никой от форума да не гледа бозите на нова.
"В България няма звезди" както казва слави...но все пак има известни и успели.И с какво е известна и успяла Христина?С това, че се е омъжила за Здравко??Не харесвам чалгата, но предпочитам Деси Слава да беше спечелила.
Хах интересното е, че изобщо не знаех какво е станало-туко що прочетох статията в гбг...
хъхъ..
Пак повтарям: предлагам повече никой от форума да не гледа бозите на НОВА.
Аз пък се изкефих, че тя спечели. Не че я харесвам, дори напротив, ама това беше един шамар по "звездите", които щяха да се избият за тази награда с конспирации, скандали, истерии и т.н - една обикновена женица спечели брадъра за звезди. Имаха определено нужда от шамар, за да се освестят. Фаворита ми беше съвсем друг, но между двете кокошки на финала предпочитах Христина. Не виждам какво толкова и харесвате на Десислава.
И не виждам защо оспорвате ВИП статуса на Христина - ВИП е някой, който е много важен. Кой е важен, определят продуцентите. Щом са преценили, че е важна за тях, са и гарантирали етикета ВИП. Кой е важен за вас, никой не ви пита.
Безплатно ядене за 100 000 лева? Нещо не ми се връзва... Трябва да имат много по-сериозна мотивация, за да направят такова нещо.Ами не е интерес, ами благодарност към Здравко, който ги е бил поканил преди това да пият и ядът безплатно в неговото хотелче.
Ми аз почти не гледам новаПървоначално написано от Анонимко
![]()
хъхъ..
Ти с това си мнение показваш колко си повърхностен - не е важно, че тъпата селянка е ВИП за тях, важно е каква е за нас - зрителите, нали уж ние определяме кой е ВИП?не виждам защо оспорвате ВИП статуса на Христина - ВИП е някой, който е много важен. Кой е важен, определят продуцентите. Щом са преценили, че е важна за тях, са и гарантирали етикета ВИП. Кой е важен за вас, никой не ви пита.
Ами тогава пък няма да гледам блудкавата ГРЪЦКА телевизия НТВ, тя за мен не съществува от 2000 година и без това.
За мен Нова ТВ е най-добрата българска телевизия. Може и да е скандална, но е правена от професионалисти. Може да има простащини, но затова не виновна тя, а простият ни народ. Тя е задължена да пуска простащини, за да бъде гледана. Предавания като "Стани Богат", "БИГ Брадър", "Господари на Ефира", "Отечествен фронт" показват колко добра е тя.
"БИГ Брадър" е просташко предаване, но е направено добре, защото постига целта си - да го гледат хората.
"Стани Богат" беше страхотно предаване, което обаче вече се беше изчерпало.
"Господари на Ефира" в началото бяха страхотни. Последната година, година и малко взеха да изпростяват, но все още имат интересни моменти.
"Отечествен Фронт" е уникално предаване на уникален журналист. Друг коментар не бих дал.
"Един срещу всички" е новото предаване, което според мен е доста добро. Малко е смешна цялата история с мафията, но като цяло на мен ми е интересно.
"Сделка или не" изобщо не ми харесва, но е факт, че преди беше успешно за часовото време, в което се дава. Успя да смъкне от ефир "Вот на доверие".
"Часът на Милен Цветков" е едно от предаваният, което в началото ми беше интересно, но вече ми стана тъпо. Защото Милен Цветков се държи нагло, никога не дава дума на участниците, взеха да се повтарят нещата, понякога предаването е абсолятно простотия.
Понякога дават интересни филми по Нова ТВ, въпреки че поне мен това не ме интересува, тъй като аз филмите ги гледам само на компютъра.
Биг Брадър беше нагласен и това е явно за всеки. Едно, че зрителите се манипулират. Освен това е очевидна връзката, че спечели жената на предишният победител, която никой не е очаквал да спечели. Хората, които печелят са едни и същи и това ме навежда на съмнения. Най-вероятно същите връзки, които е използвал Здравко, за да спечели ББ1 е използвал и сега, за да спечели жена му. Освен това точно пък тая не вярвам някой да е гласувал за нея. Според мен направиха това, за да почне да се говори как така тя е спечелила и коментирайки ги сега постигаме точно тяхната цел.
Да, но "Отечествен Фронт" е уникално НЕНОРМАЛНО предаване на уникално НЕНОРМАЛЕН журналист. Друг коментар не бих дал.
И НТВ трябва да се нарича НТВ2, защото истинската спря да съществува през 2000 г. Като дойдоха гърците и изгониха повече от половината персонал и наеха плужеци като Николай Кънчев.
Сбогом НТВ, няма да те гледам повече!
На същото мнение съм.Първоначално написано от Забавно ми е
Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...
Да бе професионалисти, които показват само лошата страна на живота - убийства, интриги, фалш и лицемерие. Само не казвайте глупости от рода на: "Това е живота!" Не може един човек да знае какво е живота! И живота е различен за всеки.