- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- НОВА Телевизия се осра
[quote="Анонимко"]Нова Телевизия започна бавно, но сигурно да затъва след като я купиха гърците.
Според мен става по-добра
[quote="Анонимко"]Спомням си как, през 90-те и до 2001 г. някак си Нова Телевизия беше нова и различна, а сега какво й е различното от БТВ?
На фона на Канал 1 и Ефир 2 естествено че ще блести с класа
А к'ъв ти е проблема с БТВ!?
[quote="Анонимко"]Аз ще спра да я гледам заради продукции като "Отечествен Фронт", "Календар", "Един Срещу Всички" и "Биг Брадър".
Че някой го боли хуя точно за тебе
[quote="Анонимко"]"Отечествен фронт" - не може да се показват такива неща, във ефирно време, когато и малките са пред екрана.
Защо не?
[quote="Анонимко"]"Календар" - прекалено много взеха да вдигат кръвното на хората, тъй като се фокусират главно върху лошото. Няма ли добри новини?
Ми няма
Или по-скоро има но те не са интересни и не се продават
[quote="Анонимко"]"Един срещу всички" - ами стига с тоя водещ, че ми омръзна от него. Той води половината продукции на Нова.
Предаването е хубаво
Водещия е добър но наистина започна да се изтърква
Трябваше да вкарат някой бивш футболист както Шмайхел води датското издание
[quote="Анонимко"]"Биг Брадър" - още като вкараха Пеньо се зарекох, че тая помия няма да я гледам повече,
То си беше помия и преди това
Аз спрях да го гледам още като изгониха Найден в първия сезон
От т'ва последното гледах само откриването и финала
[quote="Анонимко"]но когато и Христина победи (а с нея Здравко) съвсем вече няма да го гледам това предаване.
Духай бе, чалгар
Много по-добре е да дадат парата на тая мома отколкото на някакво леке което се има за голяма работа понеже има зад гърба си шайка зомбирани идиоти с педалски дънки и островърхи ботушки
[quote="Анонимко"]Остава само "Спортен свят" да гледам.
К'во има да му гледаш? Крум Савов е ебати педераста!
Много ме дразни!
Всъщност почти не се е променила оттогаваПървоначално написано от Анонимко
Вкараха някои нови продукции (тъпи и просташки но се продават) и запазиха по същество старата си програма