- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- TAGOVE..
nqkoi moje li da mi obqsni bukvalno kvo e TAG?i imate li?ako da,ade snimka i pokazvate![]()
"таг" представлява подписа на един келеш дет маца по стените...моя беше Narf...
Именно това
Това е един от първите
![]()
Ами тфа на аватара ми е тага!![]()
a tag,s k ili s g se pishe?poneje na snimkata e s GПървоначално написано от Jamalska
..moq tag/k e green flower
..i skoro go "izmaistorih" haha
po-tochno dnes v chasa po etika i sega go uprajnqvam..nqkoi ako znae,kva e "istoriqta" koi p1rvi e zapochnal da se tagva zashto tozi t.n. podpis se kazva taka,che i na men mi e interesno
![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
м...недей да приказваш повече по тая тема плс![]()
Неговия таГ е ТаКи 183Първоначално написано от miloto na miloto:P
Не съм сиг дали е първият,но със сигуреност е от първите...Тагът се е появил като начин да си отбелязват териториите...чак после са се появили и троу ъп-ите,бомбите,пийсовете и тн![]()
Аз лично мн мразя да се тагвам с флакон....не ми е приятно не знам що:/...ама все пак ...един вид се налага
мойте троу ъпи ставаха 300 пъти по-яки от бомбите миПървоначално написано от Jamalska
въпреки че на проектите не бяха толкова лоши..
абе както и да е...не стаах
![]()
Споко..при мен ако не е с Монтана или Хит..в краен случай с Пролайн всичко тече...С флакон от 2 лева не се справям мн добреПървоначално написано от ShannonLarkin
![]()
аа верно...хитовете са си харабежни флакони! не са скъпи...и не са лоши като качество...
я припомни кво беше пролайн? от година и половина не съм се занимавал с тея работи...
jamalska shte djobq na pliska za flakoni kato ne iskash v 600004
тука има позьориииии![]()
няма аерозол няма монтани! ХИТ РУЛЗ![]()
Аеросол=Пролайн.Огледай му опаковката.Важещи са...
ама наистина Хит са най-добри и за мене...цена<качество
Госте(Пешо?!) що не пробваш с 204?!![]()
Body rulzzzzzzzzzzzz![]()
А на мен ми е кофти с маркер да тагвам,но въпреки това имам един Монтана...А с флакони имам доста неща,особено по Сухата Река и Х.Димитър...Уотева...
Значи таг-а е по-удобно да е от 1 дума,а не от 6,шото нали се сещаш,че ако го праскаш на някое видно място ше се бавиш...
Пък и самия псевдоним тряабва да говори за теб някакси...
и е най-добре да е от 4 букви
?!?Първоначално написано от ShannonLarkin
![]()
Дае и аз съм забелязала че повечето са от 4 буквиПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
моят так е GaNgStEr 8 и него правя сас спреи а сас фолмастер
куо не разбра бе пчелаПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Моя так пак е "аз сам прасе" и го правя сас водни боичкиПървоначално написано от GaNsTeR_RaPaR
![]()
Ти къде гледаш бре?!?!Първоначално написано от Mimka_sweet
Абре хора, каква е тази простотия?![]()
аз не казах че има най-много с 4...казах че е най-добре да е с 4...