zdr na vs ,izvinqvam se 4e pi6a na latinica no burzaqm.. ta az mb 6te sam porednata,koiatyo ne znae za6to dafdeno ne6to taka se e polu4ilo,trqbvalo li e ili ne...?! ta s mom4eto,koeto obi4am,ne go nari4am gadge za6toto smqtam , 4e ne prosto gadge... ima ne6to razli4no nz kakvo.. stranno e no e taka ..poznavame se ot 2 godini hodim ot 6 m eseca nqkude ,4esto se karame za nezna4itelni ne6tai dvamata sme silni harakteri mb zaradi tova ...bqh mu trurdo kazala ,4e do 16-17 godini nqma da legna s kogoto i da e bilo (v momenta sam na 15,navur6ih gi skoro)no onzi den be6e v nas ,bqhme sami nz kakvo ni stana no .. purvo pusnahme muzika toi zapo4na da me celuva posle legnahme posle me suble4e do krusta az nego ...,abe pravihme ne6to kato peting ii mu kazah ,4e iskam da mu"duham" toi ne dava6e bqh mu kazvala 4e nikoga ne bih pravila tova .. no kato vsqko mom4e ne sled dulgo se suglasi i taka napravih go nz kolko e bilo kato horata za6toto mi be6e za purvi put i taka si trugna posle .. pogleda mu be6e strannen.. i mi kaza "sledva6tia put e moi red} toez 4e sledva6tia put 6te me "lige" ta nz kak da gledam na vs tova ne smqtam 4e e ne6to lo6o ili gnusno ,kogato obi4a6 4oveka do teb no .. govoreh 4e nikoga nqma i t.n puk.. strah me e nqkoi put da ne izvur6im glupost ii sledva6tia put da mui dam li da me "lige" ili kak da se durga .. mb zvu4a sme6no sig e taka no molq vi pomognete mi sus suvet..
blagodarq na tezi,koito pro4etoha, i moiata sapunka...
LEKA VE4ER I USPEH NA VSI4KI!