- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да го направя ли?
Как да накарам дащеря ми да ми пусне(тя е на 11годинки) пробвах с целувки с език ама нея възбужда. Да взема ли виагра ?![]()
Ебати извратените същества![]()
![]()
хвърли се през балконаПървоначално написано от Петър Тумбев
за тебе лечение нема
![]()
баси извратените тъпотии...
Вземи една виагра, но за теб! И като ти стане, вземаш един нож и го режеш. Повярвай, много ще я възбудиш.
Айде успех.
Awe pedofil....takiva kato teb sa za dojivoten zatvor bez pravo na svijdane...Bahti izvratenqka
!!!!!!!!!!
Как може да има такива хора...ако можех собственоръчно щях да те заколя,коя жена би се омъжила за такова чудовище![]()
DoN`t tRy to fiX me,i`m not broken...!
are d ane psuvam 4e tova e ob6testveno dostoqniq.....m****a da ti ..... dolen @#$&^!!!
Ама аз нямам нужда от виагра, а дащеря ми много не разбира такаче няма да го запомни. Есега и казах дали иска да и дам 1 кукла да си играе ама ми отказа щото е била "ГОЛЯМА".
Awe...izvratenqk....ne6tastnik takuv....trqbva socialnite da doidat i da vzemat du6terq ti ot vas be pedal takuv...![]()
Жена ми неме задоволява ама дъщеря ми е секси.![]()
dobre 4e si zad kompa 4e ina4e lo6o ti se pi6e......awe pedofilite dosega se krieha a ve4e po4naha i da s epokazvat.....gorkoto dete.....BRATO !.....TI SI GRE6KA NA PRIRODATA !!!
![]()
Абе ебете си майката аз питам не за социални а как да еба дащеря си бе неможете ли да разберете ?
Пишлеме, пожелавам ти някой мазен чичка на къвто ти се праиш да ти пръсне гъзеца.Първоначално написано от Петър Тумбев
Сега ше я изнасиля, боли не боли ще го направя заради себеси !![]()
Хихихихихих, що не вземеш и некоя приятелка на дъщеричката ти?Първоначално написано от Петър Тумбев
Евала за идеята
MRUSEN,DOLEN,IZSREBREN MAZEN EBANGEI DA TI E8A MAIKATA...6E SE GAVRI6 SUS SOBSTVENOTO SI DETE MAZEN PEDAL DOLNUPROBEN....NE ZATVOR....AKO BE6E TOVA PREDI '89 GODINA 6E TE NAMERQT I 6TE ZASTRELQT S 40 PATRONA V GADNATA TI IZVRATENA GLAVA BE MAZEN GEI TUP IZVRATEN...
![]()
![]()
![]()
Печени сте всички тука, ако сте под 11 ми пишете!![]()
Подобно, дано некой път ти се дочука дащеря, ша та виим тогаа !Първоначално написано от Анонимко
Mazen pedal...=zavurzva6 go za 1 kol i mu puska6 tok sled koeto te zastrelvat be putka tupa izvratena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вече свърших можете да се успокойте!
Ne mi se 4uka du6terq be izvrateno kopele...ebahti izrodite ste tiq deto daje mogat da si pomislqt takova ne6to
![]()
![]()
![]()
![]()
abe 4esno kazano 4udq ti se na akula kak moje6 da izmisli6 podobno ne6to,tfa e super izvrateno,li4no as sam ubedena 4e nekuf dri6lio det nqma s kfo da se zanimava,ama predi da puska6 takiva izvrateni postove se zamisli dali 6e ti e priqtno da ebe6 maika si i togava pi6i tiq prostotii![]()
Чука ти се и още какПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
takiva bolni sy6testva kato tebe trqbva da se ubivat![]()