Здравейте приятели . Днеска претърпях много тежка раздяла . Та историята е следната (момче съм ) . Запознах се въпросното девойче в мирк . Разменихме си скайповете и почнахме да си пишем . Всичко много хубаво , минаха няколко месеца и аз прецених че е дошло време за нещо по сериозно и я поканих да излезем . Тя прие поканата ми . Излезнахме 3-4 пъти . Говорихме си , смяхме се от сърце ,аз умеех да я забавлявам и нямаше моменти в които да мълчим идеално си беше просто . На четвърта среща аз и предложих да тръгнем . Стори ми се че тя доста се спече ( притесни ) и изчерви . След няколко дена тя ми съобщи отговора си . Беше "не" заради разстоянието ( забравих да подчертая че уча в друг град , но се прибирам всяка седмица от четвъртък ) . Отказвах да повярвам че това е причината . Същата вечер обмислих и реших че в такъв случай е най - добре повече да не се пишем . На следващия ден преди и кажа това я попитах дали и тя изпитвала чувства сходни на моите , а тя каза : че не може да каже че е хлътнала чак толкова . Говорихме много и в крайна сметка и 2-мата стигнахме до извода че не знае какво иска ( тя също се съгласи с това ) . Аз и казах че не трябва повече да си пишем щото аз ще се наранявам така . Все пак аз и дадох още 2 дена шанс да си помисли . До тогава никакво писане ( така се разбрахме ) . На следващия ден тя беше написала нещо в профила си което привлече вниманието ми и нямаше как да не и пиша . Тогава тя ми каза че се е посъветвала с приятелки , пита ме директно дали съм с нея заради секс и дали това искам . Естествено отговорих че не е така и то наистина не е така заклевам се . После тя ми каза че ще ми даде шанс и че в петък ще ми каже окончателното решение . В петък я питах директно "Приключва ли всичко м/у нас или тепърва започва . Тя каза "let's the show begin" и се взехме . Вчера излязохме . Беше 1 от най щастливите дни в живота ми . Гушкахме се , прегъщахме се , целувахме се , разхождахме се хванати за ръка , наслаждахме се на залеза . Невероятно беше изживяването . И днеска тя влиза в скайп , пишем си и в 1 момент тя ми сервира че съм бил всякакъв ( много скъп , добър , мил ) , но тя не ме чувствала повече като приятел и някво такова . В такав случай аз и казах че не трябва повече да си пишем и да преустановим връзката си ( с много мъка ) . И вече 4 часа не сме си писали .
П.С. Аз - 19 ; Тя - 16 ;
Та отговорете аз ли греша или в нея е проблема ( или май момичето се подигра с мене )