- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За надървени и изоставени...
Случвало ли ви се е някое момиче така да ви надърви ама до такава степен че чак целите да изтръпнете от възбуда, а после да си замине
и на те направи "надървен и изоставен"
Неподходящ размер на снимка в подпис!
не, не ми се е случвало ^^но ако на теб ти се е, съчувствам ти
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
да случвало ми се е ,но на другия ден отидох и споделих с нея да не прави така,щото е много лошо за един мъж ако момичето направи така.
много е гадно наистина ,но след като и обясних си свали всичките дрехи и правихме супер вълнуващ секс
Аз съм го правила на момче. Нз дали е треперел от възбуда, но все пак беше вече почти готов .. само че просто не исках да продължавам с него каквото и да е било. Нямах и намерението дори в самото начало, но явно той толкова е искал, че се възбуждаше от най-малкото.. и такам .. не си получи секса ..![]()
Знам, че е гадно. Но не мога да си легна с всекиго. Пък и на тоя да му е за урок, да не се бута на всеки.
Правила съм го.
Забавно е. Муахахаха.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
добре че не може да ми се случи![]()
![]()
![]()
няма любов
ооо може може ... може някои да те възбуди и да си замине ... макар че е малко вероятно мъж да не се възползва от превъзбудена жена жадна за секс ... но все пак има няква вероятностПървоначално написано от `sladko_kotence
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
xax mi pravila sum go da
![]()
Хах! Правила съм го, но не защото ми е кеф да го гледам как се гър4и, ами щото тъкмо бяхме по4нали и се звънна на вратата и се оказа, 4е идват приятели на гости.![]()
![]()
Робинята на Quench
Правила съм го. В една тема наскоро писах-беше за отмъщение. Иначе приятелят ми е вечно възбуден ама не правим винаги секс. Така, че май му се случва честичко!
ДАм и аз съм го правила.
Правя му аз каквото му правя с целувки ( !!! ) ,не знам какво ме прихвана и просто станах и излязох отвън..а отвън , на двора 2 мой приятелки ,запалили по цигарка и ме гледат" кво прайш тук?" , ' ами..нищо..такова...(разказах на 2 на 3 кое как какво)" и те ,и 2те в един глас" МАРШ ВЕДНАГА ,горкото момче,нямаш ли милост,не те е срам" ...![]()
е върнах се аз..ама беше леко..късно..така де..милия,ме гледаше с възможно най-тъжната възможна физиономия!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
ами хора да ви кажа.. това си го прая най - редовно. Просто ми е яко да ги гледам как се гърчат от кеф. А другото което ми е по любимо това е да ги надървям на обществени местар а те да се чудят как да прикрият възбудатаи гледат жално жално хахаха... и да вървят като патки.![]()
МОМИЧЕТА ПРОБВАЙТЕ И ВИЕ !!!
![]()
Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...
фактът, че говориш за 'тях' (в множествено число)...някак внушава идеята, че са били доста... и ако това наистина е така... недей да апелираш и да подтикваш и другите момичета към к*рвалък.Първоначално написано от Edna`Ot`Vsichki
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
мм едно е да ги гърчиш но съвсем друго да правиш секс с тях.. прай мапко разлика...
![]()
![]()
и к'во? 'начи да ходи да се натиска с всеки... да го надървя...и... т'ва ама ВЪОБЩЕ не е к*рвалък...![]()
нали се сещаш, че някой път може да случи на такива дет' няма да й позволят да си вдигне гемииите, да си замине и да ги остави ей така...
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Правя го доста честичкоПървоначално написано от kuber
, но все пак трябва да си имам едно на ум на кого го правя, щото не се знае дали тоя няма да истрещи и да подивее и после...не ми се мисли
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
На един мой познат го направиха и той ми вика, че даже вече е почнала ерекцията когато оная пут*а дето го надърви нещо и звънна мобилния и тя казала трябва да тръгвам и така на края той си бил една чекия ама му било мн гадно... какво да ви кажа, момичетата поянкога са големи кур*и, а понякога мъчители!!!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!
Ми като си замине прасни му една ч*екия и готово ььь
![]()
napravo su4uvstvam na tezi bedni du6ici-MUJETE
mn e tupo da ti seknat kefa.......
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Ауу и аз ти съчувствам, но по други причини...Първоначално написано от gafinka
![]()
По темата: Да случвало ми се е, но не си е тръгвала, а просто нямаше възможност и така...
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
a nqmate si predstava kakvo e da ti go dignat da ti se natiskat i posle da si trugnat...mani ti koftito 4e ni6to neste pravili TA6ACITE BOLQT QKO!!!i dokato ne prasne6 1 4ikiq ne minavat....
em kvo d avi kaja az psotoqnno go prilagam tva ne6to nqkoi p1t slu4aino a dr p1t naro4no no m-4etata s si vinovni ne az est!!!![]()
![]()
Пхахахах тамън бях забравил но ще ви разкажа 1 моя изторийка въпреки че я бях забравил са се сетих като видях за кво си говорите, еми ето кво стана , в училището бяхме и в междучастието една мн готинка седна в мене и започна да ме поглалва налево надесно после започна да си втрива дупенцето в мене и си отидеедвам го скрих
![]()
![]()
:P