.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Град
    Varna

За надървени и изоставени...

Случвало ли ви се е някое момиче така да ви надърви ама до такава степен че чак целите да изтръпнете от възбуда, а после да си замине
    и на те направи "надървен и изоставен"
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

не, не ми се е случвало ^^ но ако на теб ти се е, съчувствам ти
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    lubimec
    да случвало ми се е ,но на другия ден отидох и споделих с нея да не прави така,щото е много лошо за един мъж ако момичето направи така.
    много е гадно наистина ,но след като и обясних си свали всичките дрехи и правихме супер вълнуващ секс

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз съм го правила на момче. Нз дали е треперел от възбуда, но все пак беше вече почти готов .. само че просто не исках да продължавам с него каквото и да е било. Нямах и намерението дори в самото начало, но явно той толкова е искал, че се възбуждаше от най-малкото.. и такам .. не си получи секса ..
    Знам, че е гадно. Но не мога да си легна с всекиго. Пък и на тоя да му е за урок, да не се бута на всеки.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Правила съм го.
    Забавно е. Муахахаха.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    добре че не може да ми се случи
    няма любов

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от `sladko_kotence
    добре че не може да ми се случи
    ооо може може ... може някои да те възбуди и да си замине ... макар че е малко вероятно мъж да не се възползва от превъзбудена жена жадна за секс ... но все пак има няква вероятност
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Guest
    xax mi pravila sum go da

Мега фен
    Град
    SF

Хах! Правила съм го, но не защото ми е кеф да го гледам как се гър4и, ами щото тъкмо бяхме по4нали и се звънна на вратата и се оказа, 4е идват приятели на гости.

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Правила съм го. В една тема наскоро писах-беше за отмъщение. Иначе приятелят ми е вечно възбуден ама не правим винаги секс. Така, че май му се случва честичко!

ДАм и аз съм го правила.
    Правя му аз каквото му правя с целувки ( !!! ) ,не знам какво ме прихвана и просто станах и излязох отвън..а отвън , на двора 2 мой приятелки ,запалили по цигарка и ме гледат" кво прайш тук?" , ' ами..нищо..такова...(разказах на 2 на 3 кое как какво)" и те ,и 2те в един глас" МАРШ ВЕДНАГА ,горкото момче,нямаш ли милост,не те е срам" ...
    е върнах се аз..ама беше леко..късно..така де..милия,ме гледаше с възможно най-тъжната възможна физиономия!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

ами хора да ви кажа.. това си го прая най - редовно. Просто ми е яко да ги гледам как се гърчат от кеф. А другото което ми е по любимо това е да ги надървям на обществени местар а те да се чудят как да прикрият възбудатаи гледат жално жално хахаха... и да вървят като патки. МОМИЧЕТА ПРОБВАЙТЕ И ВИЕ !!!
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Цитирай Първоначално написано от Edna`Ot`Vsichki
    ами хора да ви кажа.. това си го прая най - редовно. Просто ми е яко да ги гледам как се гърчат от кеф. А другото което ми е по любимо това е да ги надървям на обществени местар а те да се чудят как да прикрият възбудатаи гледат жално жално хахаха... и да вървят като патки. МОМИЧЕТА ПРОБВАЙТЕ И ВИЕ !!!
    фактът, че говориш за 'тях' (в множествено число)...някак внушава идеята, че са били доста... и ако това наистина е така... недей да апелираш и да подтикваш и другите момичета към к*рвалък.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от Edna`Ot`Vsichki
    фактът, че говориш за 'тях' (в множествено число)...някак внушава идеята, че са били доста... и ако това наистина е така... недей да апелираш и да подтикваш и другите момичета към к*рвалък.

мм едно е да ги гърчиш но съвсем друго да правиш секс с тях.. прай мапко разлика...

и к'во? 'начи да ходи да се натиска с всеки... да го надървя...и... т'ва ама ВЪОБЩЕ не е к*рвалък...

нали се сещаш, че някой път може да случи на такива дет' няма да й позволят да си вдигне гемииите, да си замине и да ги остави ей така...
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....

Re: За надървени и изоставени...

Цитирай Първоначално написано от kuber
    Случвало ли ви се е някое момиче така да ви надърви ама до такава степен че чак целите да изтръпнете от възбуда, а после да си замине
    и на те направи "надървен и изоставен"
    Правя го доста честичко , но все пак трябва да си имам едно на ум на кого го правя, щото не се знае дали тоя няма да истрещи и да подивее и после...не ми се мисли
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

emi redovno go pravq i priqtelq mi izkarva edna takava suuper omarlu6ena fizionomiq i redovno go draznq taka
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

На един мой познат го направиха и той ми вика, че даже вече е почнала ерекцията когато оная пут*а дето го надърви нещо и звънна мобилния и тя казала трябва да тръгвам и така на края той си бил една чекия ама му било мн гадно... какво да ви кажа, момичетата поянкога са големи кур*и, а понякога мъчители!!!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!

Град
    РЮАР

Re: За надървени и изоставени...

Ми като си замине прасни му една ч*екия и готово ььь

napravo su4uvstvam na tezi bedni du6ici-MUJETE

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    mn e tupo da ti seknat kefa.... ...
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gafinka
    napravo su4uvstvam na tezi bedni du6ici-MUJETE
    Ауу и аз ти съчувствам, но по други причини...
    По темата: Да случвало ми се е, но не си е тръгвала, а просто нямаше възможност и така...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Guest
    a nqmate si predstava kakvo e da ti go dignat da ti se natiskat i posle da si trugnat...mani ti koftito 4e ni6to neste pravili TA6ACITE BOLQT QKO!!! i dokato ne prasne6 1 4ikiq ne minavat....

Jeni_
    Guest
    em kvo d avi kaja az psotoqnno go prilagam tva ne6to nqkoi p1t slu4aino a dr p1t naro4no no m-4etata s si vinovni ne az est!!!

МалкоСмех
    Guest
    Пхахахах тамън бях забравил но ще ви разкажа 1 моя изторийка въпреки че я бях забравил са се сетих като видях за кво си говорите, еми ето кво стана , в училището бяхме и в междучастието една мн готинка седна в мене и започна да ме поглалва налево надесно после започна да си втрива дупенцето в мене и си отиде едвам го скрих :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си