- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Песента с най-великото соло?
Коя според вас е песента с най-великото соло,което сте чували![]()
Нямам предвид толкова като сложност на изпълнението,защото солото може и да е супер техничарско и трудно,но да не бъде вдъхновяващо.
Вие сте наред....песни бол,сола колкото искаш,но изберете САМО 1![]()
Колебая се между:
Whitney Houston - I Will Always Love You
Sarah Brightman & Andrea Bocelli - Time To Say Goodbye
хм.. труден избор . може би nothing else matters или turn the page (и двете са на металика)
хъм.. Преслава - Лъжа е.
не мога да определя. има толкова много техничарски и вдъхновяващи сола... то само на Bodom 90% от песните са с култови китарни изпълнения. а колко групи има още... ммм, обаче мноооого ми харесва на The Kovenant - Mannequin. не е някво супер сложно или еди кво си, ама ме изпълва така... едно хубаво.
ако не говорим за китарно, то моето любимо ще е на Nightwish - Planet Hell.
eee, не мога да пропусна и на Metallica - Sad But True, и на Norther - Evil Ladies солoтo. офф...![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
труден избор....и все пак Guns N' Roses-November Rain
просто велики сола-велика песен...
Аз ще бъда супер логична, обаче, колкото и да не харесвам хеви сола Iron Maiden - Fear of the dark си е мега велико. Ама МЕГА
Metallica имат доста нелоши, че даже и яки, но от там посмъртно не мога да определя. Слаш също има няколко доста култови. Бодъм... бодъм са си Бодъм и е пределно ясно, че 85% от солата им са култови като ада.
Дамз, това да определяш любимо соло е почти толкова трудно, безмислено и тъпо колкото да определиш любима песен.
Апф, кфа съм тъпа, забравих така прекрасните Joe Satriani и Yngwie Malmsteen, обаче те май не важат, щото там солата са... 90% от песните. Както и да е...![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Death-Spirit Crusher
Death-Cosmic Sea
Death-Voice of the soul
Death-The Philosopher и още много на Death.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Deep Purple - Soldier Of Fortune
Изключителен глас.
Боже, разтапя ме![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Оу.... Въобще не може да се определи. Ще се абстрахирам от Гънс (иначе съм за November Rain)... И така.... Мисля между много песни. ТО 4/5 от пеесните ми имат сола и те са страхотни. Queen, Scorpions, Whitesnake, KISS и още много... Даже имам една колекция "100-те най-добри сола", но.... Абе не мога да реша. Не мога да се абстрахирам от цялостното значение на песните, текстовете, вокалите и т.н. и да посоча с пръст една песен и да викна "Това е!"...
Глас? Къде стана въпрос за вокали?Първоначално написано от Jeuelle
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
И аз това казвам.Първоначално написано от Магесник
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
абре,Цепелин са най-добрите сола.
тва никой ли не ви го е казвал?! ..
иначе всеки може да се състезава по грифа.
въпросът е да има чувство.![]()
Kamelot- The Haunting или
Blind Guardian- Mirror Mirror
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Led Zeppelin - Stairway To Heaven
Queen - We Are The Champions
Сега чакаме тема за най-великите рифове ...