.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Райски газ?

Искам да попитам има ли хора тук, които са опитвали райски газ.Какво е чувството, последиците, яко ли е?И откъде мога да намеря

немам си и представа

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Guest
    диазотен оксид. N2O
    Инхалант, ефектите варират силно в зависимост от дозировката- от замаяност и хилеж през обща анестзия до наркоза.
    при 4еста употреба може да се наблюдава както физи4еско, така и психи4еско пристрастяване.

все още се използва в хуманитарната и ветеринарната медицина като упойка, а освен това се използва и като аерозол във флаконите със сметана на пяна

Да има хора пробвали райски газ.
    Чувството е изключително приятно. Самия факт, че газа е леко сладникав допринася за него. Общо взето се изразява в силна еуфория и неконтролируем смях, последвани от леко замайване. Последиците при несистемна употреба на чистото вещество са незначителни.
    Лично го добих чрез домашен синтез, но това беше във времената, когато бях млад и безрасъден и тъкмо навлизах в химията и общо взето се радвам, че не съм си причинил някви пермаментни увреждания на белия дроб. Защото самия процес макар да не е особено труден изисква точно определена постоянна температура, за да не се получат нежелани азотни оксиди (NO, NO2) които са силно токсични...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    не загрях темата ?!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Силистра

ре

други за автомобилни нитросистеми го ползват, вие го дишате
    -=xCool=-

оТ Къде мога да намеря?имате ли идея?

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ако се бъркам,поправете ме-тва не е ли упойката,с която те тръшват преди операция?

ако да,то ми е интересно как става надрусването?

последния път,когато го дишнах беше преди 4 месеца,не бих казала,че е особено яко
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Rzarekta
    Guest
    Tryptamine, можеш ли да ми опишеш процедурата че и аз си падам зарибен по химията. Пробвал съм се да изкарам газа от флакони със сметан, но неефикасно. В интернет продават патрончета, т.нар. cartridges, със райски газ, ползват се за разбиване на сметана, ама пък се оскъпява поръчката заради таксите по доставката, пък и не знам дали носят до България, май повечето фирми беха американски

Цитирай Първоначално написано от Rzarekta
    Tryptamine, можеш ли да ми опишеш процедурата че и аз си падам зарибен по химията. Пробвал съм се да изкарам газа от флакони със сметан, но неефикасно. В интернет продават патрончета, т.нар. cartridges, със райски газ, ползват се за разбиване на сметана, ама пък се оскъпява поръчката заради таксите по доставката, пък и не знам дали носят до България, май повечето фирми беха американски
    Ми, ако имаш акаунт драсни едно лично съобщение, че не искам да пиша масово, че току виж някой де си няма понятие решил да си прави експерименти...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си