- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ima li nqkakav na4in?
Zdr all.Zna4i dnes si kupih edni dynki no ne gi merih i kato se pribrah u doma mi bqha malki i iskam da vi popitam ima li nqkakav na4in malko da gi raztegna i da se otpusnat? :P
MS predvaritelno![]()
ами защо не се върнеш в магазина и не ги смениш за по-голям размер...? иначе не се сещам как би могла да ги разтегнеш, зависи и колко са ти малки де..
Начина е утре да отидеш в магазина, от който си ги купила с касовата бележка и дънките и да помолиш да ти ги заменят за по-голям размер.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
mi mislq 4e nqma na4in..daje kato gi izpere6 6e se stesnat...noo ponqkaoga zavisi ot dunkite s noseneto se raz6irqvat malko..no nai dobre se probvai da gi varne6 ako sa ti mn malki...
ами те по принцип се отпускат като ги поносиш,ако можеш да ги обуеш ги носи вкъщи извесно време би трябвало да се отпуснат,особено като седнеш няколко пъти с тях,а ако изобщо не можеш да се пъхнеш в тях,се върни в магазина и поискай да ги замениш за по-голям размер
![]()
Otiwash w magazina i kazwash na prodawachkata che si onowa momiche,koeto si kupi dunki bez da gi probwa i tq se seshta i ti gi zamenq s po-golqm nomer![]()
e da ama problema e 4e na sam si gi kupila ot tuk,v4era hodih na sf i ot tam si gi kupih i sega ne moga da hodq pak![]()
Ami podari gi na nqkoi togawa,pone da ne zapulwat garderoba![]()
ami re6ih da svalq 2-3 kilca i 6te si gi nosq :P
Ms na vsi4ki koito mi otgovoriha![]()