.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Guest

свойството на обръча за гимнастика

Момичета,как мислите-става ли идеална талията чрез въртене на обръч?Стяга ли се корема?Паласките изчезват ли?Защото започнах с обръча..и се чудя след колко време ще постигна желания резултат?

Guest
    mi rezultat 6te ima edva sled okolo mesec, ama nali ne si misli6 4e 6te qde6 kato prasence, 6te varti6 obra4 i 6te ti iz4eznat palaskite?!spazvai hranitelen rejim, uveli4avai vremeto za v1rtene i rezultat 6te ima

Ниго
    Guest
    Корема се стяга. Паласките не изчезват. паласк исе свалят с кардио и диета. Евентуално Табата.

Никой не може да ти каже кога ще дойдат резултатите. Тук врачки няма.

хяхяхя
    Guest

:)

Цитирай Първоначално написано от Ниго
    Корема се стяга. Паласките не изчезват. паласк исе свалят с кардио и диета. Евентуално Табата.

Никой не може да ти каже кога ще дойдат резултатите. Тук врачки няма.
    я кажи малко по подробно за свалянето на паласките

Guest
    da,kajete,i na men mi e interesno

Голям фен
    Град
    sofia
    palaskite moje6 d gi mahne6 kato pravi6 edno prosto uprajnenie....zastava6 prava i po4va6 da se naklanq6 nalqvo nadqsno i sled sedmica nqma da ima6 ni6to
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Ниго
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bonboneno^mace
    palaskite moje6 d gi mahne6 kato pravi6 edno prosto uprajnenie....zastava6 prava i po4va6 da se naklanq6 nalqvo nadqsno i sled sedmica nqma da ima6 ni6to
    Това не сваля паласки, а натоварва облиците.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ниго
    Цитирай Първоначално написано от bonboneno^mace
    Това не сваля паласки, а натоварва облиците.
    какво е облици?

Ниго
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    какво е облици?
    Облиците са мускули. намират се в страни от коремния мускул rectus abdominus. Някои манекени ги имат силно развити.

Град
    Сф
    ami q go zareji tfa s obra4a be korem4e se maha nai barzo s koremni presi, taliq se oformq s nakloni nastrani,a palaskite s hranitelen rejim

p.s. sas namalqne na hranata (ne gladuwane) i mn te4nosti i tezi uprajneniq za 1 mesec svalih 3kg i premahnah tlystinkite
    (ako e ot nqkfo zna4enie 160cm/48kg sam )

Град
    the Savage Garden
    хммм обръча да сваля паласки или да слалява коремче...не съм мн сигурна, защото преди около година 2-3 седмици въртях обръч всеки ден и не съм видяла да има ефект, но ще пробвам пак

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~ShaDoW~
    ami q go zareji tfa s obra4a be korem4e se maha nai barzo s koremni presi, taliq se oformq s nakloni nastrani,a palaskite s hranitelen rejim

p.s. sas namalqne na hranata (ne gladuwane) i mn te4nosti i tezi uprajneniq za 1 mesec svalih 3kg i premahnah tlystinkite
    (ako e ot nqkfo zna4enie 160cm/48kg sam )
    кои упражнения?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си