- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Няколко въпроса
На едно момиче и закъснява, но има бяло течение. Възможно ли е заради него да й закъснява? Също така каза, че имала променливо настроение.
Закъснява и с около 3-4-5 дни. Моля пишете!
Едва ли ние можем да кажем. В аптеките продават тестове
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
Не мисля, че може да е заради бялото...![]()
Иначе може да и закъснява от много неща - от притеснение примерно...
Тест, валериан, един топъл чай и целувка по челото и всичко е наред.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
'фърляйте боб![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
А правите ли разлика м/ъ предменструално течение,течение,което предвещава овулацията и бялото течение ??????![]()
![]()
![]()
![]()
Zaradi bqlo techenie da ti zakusnqwa ... izwinqwai ama shte ti se izsmeq w liceto ... Bqloto techenie e neshto normalno,stawa ne normalno kogato se zasili,no w powecheto sluchai towa e poradi infekcii ili nastinka,taka che twa go otpiswame kato wariqnt.Za promenliwo nastroenie nz,no klimata naprimer e promenliw,moje i zatowa da stawa takawa anomaliq i da i zakusnqwa ... abe kwo se kahurish,dawash 3 lewa w aptekata za test i spish spokoino ...
не, обясни ниПървоначално написано от lo_flo
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
А тва момиче правило ли е секс?А попринцип може в началото да й е малко нередовен,ако й идва от скоро и не е правила секс е напълно нормално.
Не взимай живота твърде на сериозно, така или иначе жив от него няма да излезеш
+ tfa pri nqkoi leeko Se zaSilva nqkolko dena predi da im doide, za tfaa SPoXПървоначално написано от GlEzAnKa`{P}
iii dam, nai dobre za da spish spokoino vzemi 1 test ;]
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Нормално е понякога да ти закъснява, но ме съмнява двете неща да са свързани.