.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Neznam kakvo staava.MOLQ POMOGNETE MI :(

s avera mi ..sme zaedno ot 8-9 meseca..razdelqlli sme se..mnogo0o pyti zaradi men.. ..predi 1 mesec re6ihme da go napravim za 1 put(i dvamata bqhme devstveni)..do sega sme se ebali obshto 6 puti..no naistina neznam kakvo stava s nashta vruzka..sled purvite nqkolko puti..neshtata vqrvaha mnogo dobre..darje6e se s men mnogo milo....no sled posledniq put..neshto mu stana... i ne moga da razbera kakvo...zapo4na da se darji po hladno s men..pitam go kakvo stava..toi mi kazva..4e nishto my nqma i 4e mnogo me obicha..da ne sam my obryshtala vnimanie.. no az ne my vqrvam..nikoga predi ne se e darjal taka...v4era shtqhme da izlizame..obajdam my sa ..vikam my kade si ..toi vika emi iam rabota s edni priqteli..nqma da stani da se vidim dneska.. ..az mnogo go obicham i ne iskam da go zagybq..molq kajete mi kak da govorq s nego0o...kakvo da napravq..za da moje si4ko da byde kakto predi..(( molq vi ne se bazikaite... BLAGODARQ VI PREDVARITELNO
    ~~IsKAm*~TeB*~Ne*~Mi*PyKa*kOi~*kAkVo*~MisLi*zA*Tov A!!!
    Za MnEniEtO Na NqKoi baLyK Ne DaVaM PykNaTa PaRa..dA gO dYHa SKaPaNiq SvQt !!!!!_)_

kaji mu 4e 4ustva6 4e toy se otdelq ot teb i ako ima ne6to da ti go kaje vednaga v o4ite i ako ima ne6to s koeto da napravi6 vryzkata vi pak zdrava i topla USPEX

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Mi osven da govorite zatova...ne vijdam drug nachin.Moje pyk naistina da e neshto slu4aino i da se pritesnqvash za gluposti...moje pyk i da ima nqkakva pri4ina.Popitai go pak da izlezete i shte se razberete.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

След като ти е казал че няма нищо и те обича няма смисъл да си толкова мнителна.
    just a kid۵

Повече от фен
    Град
    Варна

Re: Neznam kakvo staava.MOLQ POMOGNETE MI :(

Цитирай Първоначално написано от KyPBaTaAa
    molq kajete mi kak da govorq s nego0o...kakvo da napravq..za da moje si4ko da byde kakto predi..

Като за начало си смени ника - подобно самоопределяне не буди положителни чувства у повечето хора.

Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    molq kajete mi kak da govorq s nego0o...kakvo da napravq..za da moje si4ko da byde kakto predi..

Като за начало си смени ника - подобно самоопределяне не буди положителни чувства у повечето хора.
    Mislq 4e nemoje da si smeni nica oba4e trqbva do moderator da se oburne no da kak moje kurvataa da se pi6e6 pffffff

Мега фен Аватара на koalka
    Първо поговори с него, пък после реши какво ще правиш.Кажи му какво те притеснява.

Когато жените казват, че няма нищо обикновено не е така, но той е мъж, така че може наистина да няма нищо или може да е в труден период, да има проблеми и за това дасе държи хладно. Възможно си му омръзнала, не знам на колко години е, но ако е още малък...така се получава понякога... Опитай да разведриш връзката ви с нещо различно. Успех!

Може пак да се е забаркал в нещо , което неиска ти да знаеш или пак да си му омразнала вариантимного отговор един така , че вместо да стоиш пред компа и да чакаш отговори му се обади и се разберете пак после му пусни още един пат
    Обновения форум Teenproblem.com

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от djeini
    Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack

Mislq 4e nemoje da si smeni nica oba4e trqbva do moderator da se oburne no da kak moje kurvataa da se pi6e6 pffffff

mda dosta protivno.da ne govorim za re4nika,koito izpolzva za nqkogo,koito uj obi4a "do sega sme se ebali obshto 6 puti.."
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Град
    Там, където е сърцето...
    Еми поговорете друг начин няма! Какво друго да направиш пoпитай го, кажи му как се чувстваш и така.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от vivian

mda dosta protivno.da ne govorim za re4nika,koito izpolzva za nqkogo,koito uj obi4a "do sega sme se ebali obshto 6 puti.."
    еми някой хора така си говорят представи си... поне тези над 14...

KyPBaTaAa .... А иди после и кажи нещо .... а добре, ш'ти кажа нещо : НЕКА ТИ! ТАКА ТИ СЕ ПАДА!

П.Т. Съгласен съм с vivian

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си