.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    KYOKUSHIN girl
    Guest

Moderated: Как да отпразнувам рожденния си ден?

AmI Zdraveite saJALQVAM ZA GUPAVATA TEMA NO E VAJNO SLED 10 dena imam rojden den a nz kak da go praznuvam do sega sam go praznuvala nqkolko pati v kashti no beshe mn slaba rabota kato bqh malka v makdonalds minaliq v edin restorant i posle na sladkarnica za torta ama sega nz kak kade za tova vi molq daite nqkakvi idei ako e v nas kak da go napravq po zabavno kajete vie kak i kade praznuvate nashte davat da pokanq max 30 4oveka ama na mene si mi stigat i nai blizkite fr pozvolqvat mi dA e kadeto iskam v kashti v restorant na vilata na sladkarnica i bla bla abe vaobrajenie daite idei pls rojdenia mi den e na 11 a nz kak da go praznuvam 11 se pada petak az sam parva smqna moje da go praznuvam i v sabota pls help mi

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Ами зависи на колко години си.Ако си на повече от 13-14 ходете на дисктека.Забавно е особено ако са някви мацки и пичове дето обичат да се веселят и да танцуват.

Вече е топло така,че можеш да го празнуваш на басейн.Не е лоша идея,всички могат да плуват и е забавно.Яко е!

Ако го празнуваш в къщи измисли нещо интересно,ако каниш само момичета направи го от по-късно и си направете пижамно парти.Направи си списък с теми които ти и приятелките ти обичате да си говорите...момчета,любов...м да дори.Ако каниш и момчета ами избора за час е твой.Можете да гледате някой интересен филм,да ядете пуканки и по някое време да започнете да се замеряте с пуканките.Играйте на шише,на истината или се осмеляваш и разни такива игрички...дрън дрън.Кажи ми на колко си години и ще ти дам още идеи.

А междудругото виж този сайт http://www.moetoparty.com/display.php

Може да ти помогне

Искам да мога всичко да върна както тогава...с теб да бъдем пак

Аз ти предлагам да заведеш всички на вилата си и да прекарате там цяла събота и неделя /докато не се събудите и изтрезнеете/.

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Аааа, защо и на мен не ми казват така - иди където искаш с 30 човека
    При мен рожден ден или какъвто и да е повод има следния вид:
    Купува се яко пиене и мезе, за тези, които не пият има и безалкохолно, изтяга се една маса с пукницата, останалото място се разчиства за танци и евентуално се оставя една стая, за тези, които ще правят секс. Моята компанийка сме между 15 и 19 години, ако вие сте по-малки, ползвай нещо от казаното, но не е желателно да е всичко

Хора мен ми се струва че тя е 15- за това кажи на колко си да знаеме какви идеи да ти даваме?

Искам да мога всичко да върна както тогава...с теб да бъдем пак

KYOKUSHIN girl
    Guest
    ami ste stavam na 13 - mani4e sam si oshte ama nashte si me puskat (taka de moga da se pazq)

Guest
    eiii, i az na 11 imam rojden den i sy6to nz kak da go otpraznuvam,stavam na 16 mislih da sme na diskoteka,ama v na6iq krai samo v nai-sme6nite diskoteki ne ti iskat godini.. ta davaite idei. nie sy6to imame vila,ama tam hodim rqdko,a i e malka,pyk i trqbva da myknem qdeneto do tam... u nas pyk edva li 6te sme sami, v selo imame ky6ta,ama i tam pyk nz.... oh,daite idei, 4e mn se razme4tah)

KYOKUSHIN girl
    Guest
    am az jiveq v edno smotano selo na 14 kilkometra ot burgas kashata ni e golqma dvor rai gras basein ama kofti baseina ni e prazen v momenta ina4e ako beshe lqtoto shteshe da e na bvora na baseina ama e hladni4ko a toi e otkrit na vilata edva li she gi pusnat moite aver4eta v nas she sme sami shtot nashite sa moga da kaja idealni i she se iznesat na parviq etaj a nie 4ak na tretiq za tfa v kashti e dobar variant ama nz kfo she praime sku4no she e sig i sashto se 4udq kak e po dobre da si pokanq moita kompaniq samo ili i klasa i razni tam ''fr'' shtot pitah mama i tq vika mi do 30 4oveka ne pove4e

Guest
    az pyk nz kyde,daje o6te nz koi to4no da pokanq,nakraq sigurno pak 6te idem na kafe ako slu4aino nqkoi priqtel pyk dade cql apartament na razpolojenie... sigurno 6te sme 10-15 4oveka,o6te nz ama mi se iska da e gotino,a ako hodq na diskoteka nqma da mogat da doidat vsi4ki,za6toto pove4eto sme pod 18(na men mn ne mi li4i,vlizam s 4ujdi karti,ama nqkoi da po 160 i..nqkak si im li4i na kolko sa) ta kvo da pravq?

Guest
    pyk za avtorkata zabravih da kaja, pokani priqtelite u vas(i momi4eta i mom4eta)nz za 13-godi6ni stava li,ama igrata na 6i6e na men mi dopada mnogo,s vyprosite e malko gadno,4e nqkoi moje da ostane obiden,ama nai-vajnoto e da vi e veselo.puskai mnogo muzika i neka e po-tymno

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Аз ти предлагам да заведеш всички на вилата си и да прекарате там цяла събота и неделя /докато не се събудите и изтрезнеете/.
    xaxaxa i az za tova se setih .. :P ili puk na selo sushto staava :P

KYOKUSHIN girl
    Guest
    Ei hora ostavat 3 dni a oshte ne sam reshila daite oshte idei pls vie ste mi nadejdata [-o< aide she 4akam otgovori

PuSSy CaT DoLLs
    Guest
    za6to imam strannoto pred4uvstvie 4e temata e ebafka mi ne znam 6to oba4e e 127631278356981274% ebafka ne mu se vruzvaite na toq

KYOKUSHIN girl
    Guest
    a sega gledash li ? ebavka bilo ?! mi kfo da napraa kat mi e malko u glavata - mi pitam nekoi det mije da znae !!! ebavka bilo da ne bi da sam edinstvaniq 4ovek koito ne znae kak da si praznuva rojdeniq den

za PuSSy CaT DoLLs aide ako moje da mi obqsnish shto e ebavka spored tebe 4e neshto ne svanah

i da poqsnq nqmam nikakvi loshi namereniq prosto lubopitsto \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си