- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- golemi sramni ustni!!!!!
Да ве некви провиснали кожляци...![]()
е както момчетата могат да имат голям или малак член така е и при момичетата!!![]()
i az imam ogromni sramni ustni i se gordeq s tova.
i az imam ogromni sramni ustni i se gordeq s tova . idete na adres "sexylabia" com za da vidite za kakvo stava vapros. na moiq maz mu haresva stra6no mnogo kogato me lize da gi smu4e i da gi zahapva sas zabi. Strahotno udovolstvie e i za dvama ni
super sexy e da ima6 ogromni sramni ystni. i moite sa super ogromni i na mazete im haresvat mnogo. ako iska6 pi6i mi na adres megalabia@yahoo.gr za da ti kaza i drugi mnogo vazni ne6taПървоначално написано от Анонимко
KADE STE GO 4ELIПървоначално написано от malka_sladuranka
Pri mnogo momi4eta e taka,nqma ot kakvo da se pritesnqvq6,tova e ne6to savsem normalni,a za mom4etata pak nqma nikakav problem![]()
трав си!!!!Първоначално написано от Schnitzer
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
MOITE IZLIZAT OKOLO 4 SM AMA JAKO IM SE KEFIA I NE SAMO AZ NO I VSI4KI MAZE DO SEGA S KOITO SAM BILA. DAZE GI DARPAM DA PORASNAT POVE4E. TOVA E SUPER SEKSUALNO I MASTROBIRA6TOПървоначално написано от lady_kiss
AKO VIDI6 MOITE SA OKOLO 5 SM. I SA KAFIAVI NA CVIAT I SA STRAHOTNI. NA MAZETE S KOITO SAM BILA DO SEGA NE SA IM SE STORILI STRANI , A MEN ME VAZBUZDAT STRA6NO MNOGOПървоначално написано от lady_kiss
ox ne znam no me e sram 6toto te se o4artavat na belioto
Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!
бтв тук говорим за срамните устни...ти за тях ли говоришПървоначално написано от nomeredno.eu
![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
ето откъде човек може да си поръча големи срамни устни на ниски цени...![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
еми и аз да питам!
Едната ми долна срамна устна май е по-голяма от другата е според мен това не е нормално! Аз не разбибам мн от тези неща!За това плс кажете ми.....мн е спешно!Аз съм девствена и тези дни ще ми е първият път с мей бой!!!Така 4е моля помогнете ми!!!!!!!!!!!!
ГОЛЕМИ СРАМНИ ВКУСНИИИИИИИИ
ГОЛЕМА МАРСОКАНА
kakvo ot tova 4e ima6 gramadni ustni we kolkoto po golemi tolko pove4e za lizane i palnene ako nekoq iska da mi pokaje nekoq hvatka da se obadi skaipa mi e dark_master_1991 taaa as sam na 16 i sam MOM4E za svedenie na hitlera molq koito ima golemi otvori da ne se stresira 6e stanat i po golemiELATE WE ISKAM DA 4UKAM KAKA S GOLEMA GARAJNA VRATA MOJE I MALKA NO 6E SE OGOLEMI SLED MEN ARE SAMO SEX AS NE SAM GEY NO MOLQ SAMO MOMI4ETA ISKAM ^OTO SAM HAHAV SEX JIVOTNO !!! \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DA RAZPORIM GARAJA BABY
И кои са те много ми е любопитно..Първоначално написано от nomeredno.eu
![]()
mnogo e seksi da se o4ertavat na belioto . edna p...ka deto niama sramni ustni e kato meso razrezano s noj i e iako gadno. dokato edna zena s dalga labia e mnogo po seksi i krasiva otdolu. ako o6te te e sram 6te te 4akam da mi pi6e6 e mall i 6te te izbavia ot tozi glupav sram deto te trese. pi6i mi na adres megalabia@yahoo.grПървоначално написано от lady_kiss
Ta, кои точно устни са ти големи?
Малките или големите?
Ужас и срамота! Как ще се показваш на плажа, не знам...![]()
Животът е БРЯГ!
Awe ti si mn prost be!mnoo qsno 4e 6te se pokazva na plaja momi4eto, daje trqq se gordee i da ne obru6ta vnimanie na takiva kato teb-4ikidjii deto ne znqt ni6to za sexa.Ne se sduhvai momi4e,toq prudlio ne znae kakvo e istinska jena.
obi4am ogromnite sramni ustni.Obi4am si4ko golqmo taka 4e momi4e moje6 da doide6 pri men.oba4e az nqma da te otvarqm 6toto mrazq da kolq praseta i da reja dini xaxaxxaxaxax
ахахахахахахахахаахахахах ахаа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
щях да падна от стола като видях тая тема
![]()
![]()
ти да не си ги мерила със сантиметър
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от <black soul>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
именно да се срамуваш от голям размер на половите си органи- това не го разбирам!Първоначално написано от Анонимко
колкото по- големи, толкова по-възбуждащо![]()