.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Hybrid View

Голям фен
    Мисля,че зависи от това колко се харесвате,или обичате.Ако сте от много време заедно,поне 6 месеца и се обичате,не сте си изневерявали до сега и не сте си омръзнали,не виждам причини,поради които да ти изневерява,или да не изчака.
    А вече ако ходите от скоро може би ще ти изневери и няма да изчака.Но има и малък % шанс.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Ако и двамата се обичат истински, имат си доверие и прочие...
    от страна на нежния пол - защо да не го чака като го обича...
    от страна на м1жкия пол - защо да се притеснява като знае че човек1т отв1нка го обича ама истински и й има доверие..

Мисля че чист пример за това е С ИЗВИНЕНИЕ ДАНО НЕ СЕ РАЗС1РДИ ЧЕ ГО ДАВАМ ЗА ПРИМЕР BAYO и неговия Пух.. братлето си бачка изв1н България, но знае че тук го чака човек, който наистина го обича и д1жи на него..
    Тя го обича : И го чака ест..
    Не се сърдя, евала, че ме даваш за пример, радвам ти се

Да добавя само (тва го прая секи път), че въпреки чакането, а то убива понякога, е не в истинския смисъл на думата, ноо е много болезнено, но все пак краят е близко, сметките излизат

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    Аз чакам от 7 месеца моят и съм му вярна,а пък той ми вярва,но не е много приятно цялото това чакане.Не съм му изневерила,защото го обичам.Ще е много гадно ако той влезе и го заебеш когато е вътре.
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Супер фен
    Ами значи преди няколко месеца моя приятел щеше да заминава за казармата и аз бях много тъжна Но и бях сигурна,че ще го изчакам!Никога не се предавам пред каквото и да е щом е за любовта ни!Ама той не замина,тъй че всичко си е наред сега и никой не се притеснява за нищо! \/ \/ \/ \/ \/ \/
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си