- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще чакате ли ?
Мисля,че зависи от това колко се харесвате,или обичате.Ако сте от много време заедно,поне 6 месеца и се обичате,не сте си изневерявали до сега и не сте си омръзнали,не виждам причини,поради които да ти изневерява,или да не изчака.
А вече ако ходите от скоро може би ще ти изневери и няма да изчака.Но има и малък % шанс.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Не се сърдя, евала, че ме даваш за пример, радвам ти сеПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Да добавя само (тва го прая секи път), че въпреки чакането, а то убива понякога, е не в истинския смисъл на думата, ноо е много болезнено, но все пак краят е близко, сметките излизат![]()
Аз чакам от 7 месеца моят и съм му вярна,а пък той ми вярва,но не е много приятно цялото това чакане.Не съм му изневерила,защото го обичам.Ще е много гадно ако той влезе и го заебеш когато е вътре.
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Ами значи преди няколко месеца моя приятел щеше да заминава за казармата и аз бях много тъжнаНо и бях сигурна,че ще го изчакам!Никога не се предавам пред каквото и да е щом е за любовта ни!Ама той не замина,тъй че всичко си е наред сега и никой не се притеснява за нищо! \
/ \
/ \
/
\
/ \
/ \
/
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!