- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За първият път
Някой ще ме посъветва ли как да започна с момичето първият път.Като тръгнем да го правим с приятелката ми понеже тя е девствена как да започна.Да започна направо да го вкарвам или 1во с пръст малко докато се разшири и после да действам? Ако някой може да помоге ПЛС?
според мен давай с пръста първо... по-малко ще я боли а и може и никаква кръв да не пусне ( поне при моята стана така)
Муа-ха-ха-ха-хи Пич пробвай с бургия ха-ха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ее! Как ше й го вкараш направо, нали ше го изкормиш моми4ето!![]()
Квото и да си говорим, първият път е болезнен. Първо я "обработваш" с ези4е, възбуждаш я супер много, после с пръст4ета и тогава. И в никакъв слу4ай не го вкарвай целия изведнъж. Давай малко по малко, бавни4ко, като гледай дали много я боли. Ако й е неприятно спри за малко, из4акай я да се отпусне и тогава. Вси4ко трябва да е много бавни4ко и нежно
![]()
Робинята на Quench
Еми мерси бате много ми помогна 10х
Абе пръст, глупости.
На мене си ми отнеха девствеността с кур и мисля, че така е правилно. Иначе, да, много нежност, много целувки и много докосвания навсякъде по тялото.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Девствеността не се ли отнема още щом започват секса...да кажем ако тои я лиже?Първоначално написано от bungle
Тоест с пръст няма ли само да и скъса ципата?
Ами да, според мен е глупаво. Не знам.
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
sa ili s dleto
sa seriozno ami parvo sprast zada moje da se ublajni napulno i 4ak togava s penis no mn nejno i vnimatelno.uspeh
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Аве ко се занимавате,напрао да я почва с хилтитоПървоначално написано от mi6ani
пък то нали има и вибриращ ефект по лесно ще се подмокри
![]()
kvi prasti....s HILTI 100 % shte ostane bez devstvena cipa...a i shte stane hubavo ot vibraciite\
/
![]()
^to ne q pitash s koe iska pyrvo? Se pak i tq ima pravo na izbor![]()
[/quote]Аве ко се занимавате,напрао да я почва с хилтитопък то нали има и вибриращ ефект по лесно ще се подмокри
[/quote]
Ax mai mislim ednakvo po edno i sahto vreme![]()
Аве ко се занимавате,напрао да я почва с хилтитопък то нали има и вибриращ ефект по лесно ще се подмокри
[/quote]
Ax mai mislim ednakvo po edno i sahto vreme[/quote]Маи
![]()
няма какво да я бавиш въпроса е да я предразположиш после я чукаш като за последно и вярвай ми докато не опита с друг само с теб ще иска ама след това ти ще си просто първия а тя явно има доста живот и муже след себе си!действай и не му мисли толкова!секса е най-хубавото нещо в живота все пак!
samo znai ot mene 4e sled kato go napravite ne si misli 4e kato si i pyrvi ne trqbva da se 4uvstva6 spokoen 4e kvoto i da pravi6 tq 6te e steb ..
Е някои са точниПървоначално написано от Анонимко
докато не приключете не ходи с друг
![]()
Абе ясно какво да се очакваПросто питам първия път дали да е 1во с пръст или направо
![]()
По-добре първо с пръст и това не се отнася само за девствени момичета.
Възможно ли е да бъде по-красиво?