.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    ААА
    Guest

Как да реагирам?

От известно време съм влюбен в 1 момиче. Казал съм и го, но тя си харесва друг. Та, не е това проблема, за който пиша. С нея си чатихме в Скайп на тема Любов и по точно, какво изпитвам към нея. Тя вчера направила общ чат с всички от моя клас, включително и мен, и копипейстнала това, което си писахме, въпреки че аз също съм в чата. Аз обаче вчера бях оффлайн и чак сега го получих и ми стана неприятно, че всички ме обсъждат зад гърба ми. Тя по принцип се държи мило с мен, но как да реагирам на тази ситуация. Помогнете, моля Ви!!!

Град
    Пловдив
    ами не се занимавай с нея...

Доста нечестно е постъпила.Това което сте говорили си е лично между вас.По-добре не се занимавай с нея повече.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

BBB
    Guest
    Проблемът е, че аз наистина съм влюбен в нея и ще ми е много трудно да я забравя, тъй като съм доста чувствителен и тежко преживявам подобни моменти.

Забрави я освен ако неискаш да те орави на гъс!!!
    Vladoka rulzzz

Обичаш я, но щом се държи така определено не те заслужава.Най-добре се опитай да я забравиш.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

за кво ти е тая кучка?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Това е брутално ман. Заслужава да я изгорят на клада за това.

Супер фен
    po4ni da i vika6 4e sa i malki cicite ili 4e e lesbiika

Повече от фен
    тая е мн тъпа кучка, точно като момчето, което аз обичам. и той направи същото.... гатиии хората
    знам, че я обичаш, но и ти имаш достойнство, нали? еми не се оставяй да те тъпче! то любов, любов, но в един момент не може да издържиш повече.... хич не се занимавай с тая, явно е прекалено тъпа да ти каже какво мисли и за тва те въвлича в кофти филми със съучениците ти....

Re: Как да реагирам?

Цитирай Първоначално написано от ААА
    От известно време съм влюбен в 1 момиче. Казал съм и го, но тя си харесва друг. Та, не е това проблема, за който пиша. С нея си чатихме в Скайп на тема Любов и по точно, какво изпитвам към нея. Тя вчера направила общ чат с всички от моя клас, включително и мен, и копипейстнала това, което си писахме, въпреки че аз също съм в чата. Аз обаче вчера бях оффлайн и чак сега го получих и ми стана неприятно, че всички ме обсъждат зад гърба ми. Тя по принцип се държи мило с мен, но как да реагирам на тази ситуация. Помогнете, моля Ви!!!
    full ignor.Vie na kolko godini ste za da pravite podobni izcepki

Guest
    emi az sum 9ti klas

Цитирай Първоначално написано от BBB
    Проблемът е, че аз наистина съм влюбен в нея и ще ми е много трудно да я забравя, тъй като съм доста чувствителен и тежко преживявам подобни моменти.
    ti nehodi6 s neq. A az samvsem skoro se razdelih s 4oveka koito obi4am i sve bili po4ti 2 godini bez nqkolko dena s nego ....PRosto prodalji napred kolkoto i nevazmojno da ti se struva tova..az samata vse o6te nemoga....

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Пич,ти за бой не си ли чувал?Самажи й лицето на тая кучка и после я изнасили
    Incomplete..........

Тя се гаври с теб много жестоко.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Тя се гаври с теб много жестоко.

БРУТАЛНО даже! Остави я и не и тичай по гъза...

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Изоб6то не се занимавай с нея! Това, което е направила си е доста груби4ко! Ако бе6е наистина мила, няма6е д аго направи!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Vaob6te ne govori s neq vse edno ne sy6testvuva..Vqrno trudno 6ti e ama pyk si za6titavai interesaite...Ne pozvolqvai da te typ4at!

Малки тъпи путки.

Мега фен Аватара на koalka
    Просто не си чати с нея за неща, които не искаш да видят други хора.

прави се 4е ти е безразли4на! все едно за теб тя не съществува

По-добре забрави за нея и не се занимавай. Това е доста детска и недостойна постъпка.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Nqma smisal da se zanimavash s neq.Postapila e kofti.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

aa tva e naistina gadno no ako pita6 li4no men tq e vinovna 40% a ti 60% smqta6 li 4e 4ustvata koito izpitva6 kam nqkoi nezavisimo ot tova dali i toi te haresva ili ne e ne6to koeto trqbva da se komentira po skype ? Pokaniq da izlezete i go kaji v o4ite da po-trudno e no pone sled sre6tata 6te si naqsno s vsi4ko ? a i kakavto i dae otgovora jivota prodalgava .... makar i da ne ti pojelavam nikoga da misli6 taka goni celite si do kraq

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

az mislq ..4e na tova momiche...ne mojesh da imash doverie.nqma smisal da se zanimavash s neq...tq ne zaslyjava vnimanieto ti..ako naistina se darjeshe dobre s teb..i te ovajavashe po edin ili dryg na4in NE BI Copirala si4k0o....!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си