- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да реагирам?
От известно време съм влюбен в 1 момиче. Казал съм и го, но тя си харесва друг. Та, не е това проблема, за който пиша. С нея си чатихме в Скайп на тема Любов и по точно, какво изпитвам към нея. Тя вчера направила общ чат с всички от моя клас, включително и мен, и копипейстнала това, което си писахме, въпреки че аз също съм в чата. Аз обаче вчера бях оффлайн и чак сега го получих и ми стана неприятно, че всички ме обсъждат зад гърба ми. Тя по принцип се държи мило с мен, но как да реагирам на тази ситуация. Помогнете, моля Ви!!!
ами не се занимавай с нея...
Доста нечестно е постъпила.Това което сте говорили си е лично между вас.По-добре не се занимавай с нея повече.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Проблемът е, че аз наистина съм влюбен в нея и ще ми е много трудно да я забравя, тъй като съм доста чувствителен и тежко преживявам подобни моменти.
Обичаш я, но щом се държи така определено не те заслужава.Най-добре се опитай да я забравиш.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
за кво ти е тая кучка?
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Това е брутално ман.Заслужава да я изгорят на клада за това.
![]()
po4ni da i vika6 4e sa i malki cicite ili 4e e lesbiika
тая е мн тъпа кучка, точно като момчето, което аз обичам. и той направи същото.... гатиии хората
знам, че я обичаш, но и ти имаш достойнство, нали? еми не се оставяй да те тъпче! то любов, любов, но в един момент не може да издържиш повече.... хич не се занимавай с тая, явно е прекалено тъпа да ти каже какво мисли и за тва те въвлича в кофти филми със съучениците ти....
emi az sum 9ti klas
Пич,ти за бой не си ли чувал?Самажи й лицето на тая кучка и после я изнасили![]()
Incomplete..........
Тя се гаври с теб много жестоко.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от `Death`Whore``
БРУТАЛНО даже!Остави я и не и тичай по гъза...
Изоб6то не се занимавай с нея! Това, което е направила си е доста груби4ко! Ако бе6е наистина мила, няма6е д аго направи!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Vaob6te ne govori s neq vse edno ne sy6testvuva..Vqrno trudno 6ti e ama pyk si za6titavai interesaite...Ne pozvolqvai da te typ4at!![]()
Малки тъпи путки.![]()
Просто не си чати с нея за неща, които не искаш да видят други хора.
прави се 4е ти е безразли4на! все едно за теб тя не съществува
По-добре забрави за нея и не се занимавай. Това е доста детска и недостойна постъпка.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Nqma smisal da se zanimavash s neq.Postapila e kofti.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
aa tva e naistina gadno no ako pita6 li4no men tq e vinovna 40% a ti 60% smqta6 li 4e 4ustvata koito izpitva6 kam nqkoi nezavisimo ot tova dali i toi te haresva ili ne e ne6to koeto trqbva da se komentira po skype ? Pokaniq da izlezete i go kaji v o4ite da po-trudno e no pone sled sre6tata 6te si naqsno s vsi4ko ? a i kakavto i dae otgovora jivota prodalgava .... makar i da ne ti pojelavam nikoga da misli6 taka goni celite si do kraq
Първоначално написано от ThePainIsReaL
az mislq ..4e na tova momiche...ne mojesh da imash doverie.nqma smisal da se zanimavash s neq...tq ne zaslyjava vnimanieto ti..ako naistina se darjeshe dobre s teb..i te ovajavashe po edin ili dryg na4in NE BI Copirala si4k0o....!!!![]()