- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да реагирам?
Аз също мисля, че трябва да и резнеш крилцата, щото май доста нависоко лети, горката...Ах,...
![]()
Лелеее, това момиченце е наистина доста тъпо парче
![]()
Ти казваш, че тя харесва друг-ами може би знаейки, че ти я харесваш също, тя е искала да те направи едва ли не някакъв сме6ник в о4ите на съу4ениците ти
И т'ва е мн тъпо...Защо не ти е казала всичко, когато е разбрала за чувствата ти
![]()
Наистина, съветвам те-не се занимавай с нея...дори и да я харесва6 много
Тя просто не заслужава
Покажи й, че ти има6 достойнство и тя не може да те прави на парцал (цензура) (цензура) (цензура)
Успех
![]()
![]()
mi 1vo e mn otnositelno da pita6 kak da reagira6 vse pak tva e tvoe re6enie,no naistina moeto mnenie e 4e taq e super zle gorkata,ama vse pak ti ne se davai taka lesno de.........i i dokaji kakvo vsu6tnost e tq->IDIOTKA!
БОЙ СЕКС И СРЪБСКА МУЗИКА!!!!Първоначално написано от ААА
Това е решението.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Едно момиче когато го харесат повече от 2-3 момчета и то почва да си мисли че вече е кой-знае какво и може да има всяко момче, което пойска.Почва да се прави на интересна и самочуствието и да се вдига с всеки изминат ден..
Та мис1лта ми беше че просто се е опитала да си направи гавра с теб, пред другите и да се напрай на много важна..Моя с1вет е просто да се откажеш, тя не те заслужава.. главата високо вдигната напред и да не ти пука кой какво говори..намери си някоя друга която ще заслужава вниманието ти и обичта ти..
Първоначално написано от BBB
Повярвай ми, сега ще ти е много по-лесно да я забравиш, отколкото след време(а то ще ти се наложи, защото като гледам каква е.. не си струва.. ). Наистина и постъпила доста некоректно.. Забрави я, не си заслужава да се хабиш по нея![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Лелеее... 666то за въпрос е това?! Аз ако съм на твое място 666те я навра в ку4и гъс(извинявам се за израза)Колкото и да я оби4а666, тя те е направила на глупак пред целия ти клас
![]()
![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
"...Ako se naduva vednaga ia udari,
tova e nachina da razberat, razberi!
Hvani ia za kosata i ia udari sas kolianoto,
posle ia blasni vav rabat na pianoto,
hvani i rakata i ia prishtipi sas vratata,
i ia blaskai vav glavata, i ia blaskai vav glavata!"
Ami te Gumeni glavi sa si go kazali![]()
Кви гумени глави, като тебе ли??? Омг... тфа ако някой го направи с момиче пред очите ми, не ме интересува, че тя ми е ник'ва, ще го последва съшото и него послеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Просто повече не се занимавай с това момиче :wink:
ОМГ...не знам какъв идиот трябва да си, за да постъпиш така...Първоначално написано от Анонимко
![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
ми тва дето е направила е мн гадно. кажи и,че ти е станало мн неприятно и че ти не си искал всички да го четат.
няма любов
Хаха, ама вие се вързахте, а? Човек не може да се пошегува...Първоначално написано от Steli{P}
Що за шега е тва,вие мъжете(само някои) и вашите тъпи шеги.Тва е проява на садизъм... ОМг
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Първоначално написано от `Death`Whore``
Извод-
Не се занимавай с нея.
хъхъ..
Много е проста тая![]()
Тегли и една майна беэ много много да мислиш...!Не й ходи по гъэа!
Тя те прай на нищо ,а ти ше и тичкаш по эадника ...да да![]()
[size=7][b][u]fosse cos
на същото мнение съм !Първоначално написано от divo_kotence
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!