- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 2momi4eta + 1 bal = katastrofa POMO6T !!!!!
dragi priqteli imam 1 stranen problem. pokanix 1 momi4e ot na6ia klas za dama na bala (prob nqma tq prie). I eto kak zapo4naxa problemite.drygo momi4e ot klasa mn me haresva (dosta dane kaja prekaleno). priqtelkite na momi4eto koeto ne sum pokanil mi kazvat "6e i razvali6 verta ; nedei to4no na bala ne i na bala ; ne moje6 da postupi6 taka" . razdiran sum otvutre 6tot moga da provalq ve4erta na tova prekrasno momi4e kum koeto ne izpitvam ni6to, ni6ti4ko. ne znam kakvo da pravq. kato ydavnik sum vseki suvet 6te mi e kato slamka. neka dobavq 4e momi4eto koeto pokanix i to prie su6to me haresva. ako pokanq tova kum koeto ne 4yvstvam ni6to vuzmojno li e da se skaram s purvoto. kazaha mi 4e bilo vuzmojna da buda s 2 dami na prokletia bal. ne iskam da nasera vsi4ko
va6 ot4aqn Glavunder![]()
s jena ne sporq
sqka6 s me4ka da se borq
ili na radio da govorq
to se 20 po-dobre sam da si burborq
Абе бъди си с моми4ето, което харесва666 и толкова.
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Ами аз ако съм ще отида с първата въпреки че ще ми е гадно за втората но все пак си я поканил първата. ПО добре ходи с нея защото е много шибано да си я поканил а после да отидете с друга. Представи ли колко ще и стане гадно сега си я поканил тя се готви да ходи с тебе и изведнуж ти ще ходиш с друга. А ако са двете няма да стане щото щом казваш че те харесват и 2те значи ще се издрат за тебе. Та моя съвет е да отидеш с първата, но все пак решението си е твое. Само недей с 2те.
Слънце,според това което си написал,аз разбирам че харесваш първото момиче....Аз ако съм на твое място ще си остана с нея....Ти НЕ си длъжен да си порваляш вечерта с някой който не ти харесва.....Ние затфа се разбрахме на бала без кавалери и придружители...Секи сам...Пък там на място ще видим кой с кой ще бъде!![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Наистина си в трудно полужение...Първоначално написано от Glav4o
...На твое място бих избрал тази която харесвам.
А на това момиче дето те харесва кажи много деликатно че работата няма стане.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
ima vuzmojnost da si razvalq otno6eniata s 2roto momi4e a ne go iskam tq e stoinostna, no prosto q nqma iskrata ne do tqlo vupreki 4e nai-int 4e e po-krasiva ot moqta dama noo .... prosto ne su6toto ne isma razpravii to4no na bala a tq taq det nqma da mi e dama ima mn plamenen harakter
s jena ne sporq
sqka6 s me4ka da se borq
ili na radio da govorq
Отиди сам, за да си нямаш такива проблеми :P
Не, не знам, наистина е тъпо да заебеш първото момиче, което си поканил ..
Не кани другото момиче, просто, защото те харесва, защото може да си помисли, че като я каниш имаш чувства към нея и да и направиш мечешка услуга..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Пич кога ти е бала?
28 mai v Sky plaza
s jena ne sporq
sqka6 s me4ka da se borq
ili na radio da govorq
Ей ти си след мене......Sky plaza ми е до училището...Аз съм на 27-миСтискам ти палци с мацките
![]()
![]()
Остани с първото...все пак си поканил нея и не знам със какви очии би могъл да и кажеш,че ще си с друга на бала.Верно-кофти за второто момиче,ама не е малка .Какво ще и проваляш вечерта-не всеки ден е Велик ден !!
Da ... Bala ti e edin pat v jivota / moje i pove4ko ako povtarq6 ... ama to mai do bal ne se stiga ... LUDA SAAMПървоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
/ Abe vari s 1-voto momi4e ...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
бъди с тази с която искаш а не стази с която не карат да бъдеш!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Не си луда, просто си тъпа...Първоначално написано от A_JoLiE
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Кофти ще е,ако откажеш на тази,която те харесва,но рискуваш да провалиш вечерта си.Бъди си с тва момиче,което си поканил и да не ти пука.Все пак това също е твойта вечер и ти също искаш да си прекараш добре и да не я запомниш като някаква скучна и тъпа вечер,а като една от незабравимите.Разбираш ли?Иди с това момиче,което си поканил,а на другата кажи,че на драго сърце би отишъл с нея,но не можеш,защото си поканил другата отдавна и ти е неудобно да и кажеш сега,че всичко се проваля.Че другото момче,с което тя мислела да ходи вече си било намерило дама и така.
Не си съсипвай вечерта![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
ti si vednyj na bal pravi tova koeto iska6 a ne tova koeto trqbva
Не е твой проблем, че някоя си е хлътнала по теб до толкова, че да си позволи да й се развали ЕДИНСТВЕНИЯ ШИБАН БАЛ.
Не си виновен за недостатъците на хората.
не е гот да каниш някой, той да приеме и ти после да му кажеш "абе знаеш ли.. не искам вече да си ми дама на бала, сори" при тва 2 седмици преди самия бал..
Прецени сам какво ще правиш, но извинявай, не можеш да мислиш за други хора как ще си прекарат добре, а не ти.Това е и твоят бал, така че и ти имаш право на избор.Не можеш да се съобразяваш с другите и едва ли не да ти казват как да си прекарваш.Отиди при онова момиче, което не те харесва и просто й обясняваш.
awe q stiga za da ne provalq6 bala na drugi 6te povali6 substveniq si bal....ne go pravi 1 put e i nikoga nqma da se povtori taka 4e,ostani si s madamata koeto haresva6 i da ne ti puka...verno e malko gadno za drugata ama tq ne se li zamislq 4e moje da ti provali tvoq bal ....taka 4e gore glavata i si otivai s mackato koqto haresva6...aide i posle da kaje6 kak e minal bala :P![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Ae bydi s koqto iska6, vse pak twa e tvoi bal nqma da prae6 kefa na druga... A pyk ako ne iska6 da se kara6 i s dvete momi4eta otidi sam i gotovo![]()
Spoko![]()
Аве стегни се и й кажи на онова маце да хой по дяволите...бъди малко мъж бе, отрежи я тактично, за кфо тря си скапваш целия бал ... луд ли си ?!? Само 1 е , не са 100 ......![]()