Наскоро се събрах отново с приятелят ми с когото бяхме разделени от известно време.Но нещо не вървят нещата-той е много студен държи си се с мен като с гадже което само харесва,а до малко преди да се разделим твърдеше,че ме обичал и наистина си беше така съдейки по предишното му държание..а сега е някак си... и още по-лошо е че има едно момиче от неговото училище което постоянно го сваля и си пишели /докато бяхме разделени/ 'ти си моето слънце' и всякакви такива...аз говорех с него и той ми каза,че тя му е просто пряителка и тогава са се шегували..днеска тя е имала рожден ден и той и подари някакъв подарък и отделно я е чакал след училище,а на мен ми беше казъл,че има работа и неможе да се видим.... моля ви дайте ми съвет понеже наистина много държа на него и неискам да го губя отново
Миличка,казвам ти от опит - щом има друго момиче,заради което те послъгва дори малко,остави го.Зная,че сигурно много обичаш момчето.Знаеш ли при мен какво стана?Обичах момчето,късали сме 3 пъти(като след третия повече не се събрахме) и то защото той искаше да излиза с други момичета от класа ни(в един клас сме...все още),които НЕ ЗНАЕХА за връзката ни.И аз разбира се,не трябваше да идвам с тях.Представяш ли си го това?Щом твоят приятел има 'приятелка' заради която те лъже,дори съвсем лекичка лъжа да е,значи работата не е чиста.Не искаш да го чуваш - ясно ми е,аз също не исках когато бях в подобна ситуация.Разбери го - ако момчето държи на теб,ще ти го покаже и даже сляпа и безчувствена да си,пак ще го усетиш.Ако не си го усетила,значи не е така(или той много некадърно се държи с теб и трябва да порасне още).
Всеки човек има право да намери половинката си в живота...позволи и на това момче да го направи.Нека то реши кой ще е спътникът му в живота.Ако не избере теб(което е вероятно),значи съдбата ти го отнема от ръцете,за да сложи в тях нещо по-добро.Повярвай ми,зная от опит,че е така