.
Отговор в тема
Страница 1 от 13 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 306
    Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.

Всички нарк'омани сте тапанари.

Абе хора вие или сте супер задръстени или незнам.
    Как е възможно да се мислите за готини или незнам какво поради факта че взимате наркотици.
    ВИЕ ТЪПИ ЛИ СТЕ ИЛИ КВО?????????????????????????????????????
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Фен
    Град
    преместих се
    Не всички наркомани са такива и тва, че имаш зъб на някой не ти дава право да обиждаш все пак те също са хора и това че съдбата е изиграла лоша шегха на някой и ги е подтикнала към наркотиците към начин по който могат да забравят, други го правят щото искат да се правят на готини както ти си мисли. Според мен не трябва да ги обиждаме а да се опитаме да помогнем. Аз участвам в ОМСНВ (общиниски младежки съвет по наркотични вещества) . И съм чела много запоснавала сам се с много такива хора и трябва да им се помогне по някакъв начин.... но все пак всеки сам избира по кой път да тръгне.

Oh, Why did you leave me?It wasn`t meant to be.It`s over...Oh, I hope you`re happy..You were the one for me.I`ll love you to the end of time

Град
    Цитирай Първоначално написано от iNsaNE`giRL
    Не всички наркомани са такива и тва, че имаш зъб на някой не ти дава право да обиждаш все пак те също са хора и това че съдбата е изиграла лоша шегха на някой и ги е подтикнала към наркотиците към начин по който могат да забравят, други го правят щото искат да се правят на готини както ти си мисли. Според мен не трябва да ги обиждаме а да се опитаме да помогнем. Аз участвам в ОМСНВ (общиниски младежки съвет по наркотични вещества) . И съм чела много запоснавала сам се с много такива хора и трябва да им се помогне по някакъв начин.... но все пак всеки сам избира по кой път да тръгне.
    Да това е вярно.
    Зъб нямам на никой , а с това че всички са тапанари искам да кажа че са тъпи защото не знаят какво правят а се мислят за велики.

Фен
    Град
    преместих се
    Еми според мен си останала с грешно мнение за тях, но те всички са хора и не можеш да говориш толкова относително. Всеки е индивидуален сам за себе си.

Oh, Why did you leave me?It wasn`t meant to be.It`s over...Oh, I hope you`re happy..You were the one for me.I`ll love you to the end of time

powerMax
    Guest
    Ами гледайте "Wasted Life" (изгубен живот) - българска продукция. Може да го изтеглите почти от всеки торент сайт. Но филмчето си заслужава!Става думи за наркоманията!

Фен
    Град
    преместих се
    Аз пък ще ви препоръчам една книга, Мементо се казва, но в момента не мога да ви кажа кой е автора. Не се сещам а книгата не е в мен.

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: Всички нарк'омани сте тапанари.

Цитирай Първоначално написано от bai-brother
    Абе хора вие или сте супер задръстени или незнам.
    Как е възможно да се мислите за готини или незнам какво поради факта че взимате наркотици.
    ВИЕ ТЪПИ ЛИ СТЕ ИЛИ КВО?????????????????????????????????????
    готини ?! ще ми обясниш ли тая дума ..какво означава да се мислиш за "готин" ?! ... мисля че от тука само ти се мислиш за "готян" !!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Цитирай Първоначално написано от rootsniky
    ela be brother ela da mi go kajesh lichno tova
    И защо си мислиш че не бих ти го казал лично.

К'во ше ме пребиеш ли или к'во?

НИ СА ИБАВАЙ С БАЙ БРАДАР.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Някой го беше написал много правилно.. Dont hate me just because I have my own reality..
    всеки има право на избор. За кво се бращулевите всеки ден да ни давате акъл.. така сме решили, така сме направили. Ти пък никога няма да узнаеш какво всъщност е това състояние. Ще кажеш че не искаш и да знаеш.. ОК, твой избор. Както мой е този, да зачитам природата.. а тя не трябва да бъде незаконна..

Град
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Някой го беше написал много правилно.. Dont hate me just because I have my own reality..
    всеки има право на избор. За кво се бращулевите всеки ден да ни давате акъл.. така сме решили, така сме направили. Ти пък никога няма да узнаеш какво всъщност е това състояние. Ще кажеш че не искаш и да знаеш.. ОК, твой избор. Както мой е този, да зачитам природата.. а тя не трябва да бъде незаконна..
    Пич за к'ва природа ми говориш бе?
    Ти изобщо знаеш ли какво е природа?
    Освен това един 14-15 годишен като тебе (Ако си по-голям не се засягай)
    не може да каже така съм решил защото той самия не знае каде се намира пък камоли какво да прави със себеси .

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Как може да спорите с този толкова известен интелектуалец и мислител като bai-brother ?

bai-brother -> не се излагай, това, че някой от форума употребява понякога, а дори и системно не го прави тъп. Щом е решил, че така му харесва така да бъде.

От такива като теб ми е дошло до гуша. Ти най-вероятно нямаш никакъв опит (не че моя е много голям), но си дрънкаш е така да ядосваш хората.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    насам натам
    бай брадър
    приеми този съвет

плюи си на гъза и се върти в кръг

Супер фен
    мислиш ли, че на някой му пука какво мислиш ти?

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

xx

are wee kvo sa se karate za gluposti... toest ne sa gluposti za norkomanite specialno ..... moga samo da kaja 4e nai dobri mi priqtel e norkoman ... no za smetka na tva za men toi e nai dobriq 4ovek nqma vtpri kato nego moje da drusa moje vsi4ko no si u4i za izpiti ... hodi si na u4ili6te misli za semeitvoto i priqteli te si .... Toi ne se obijda kogato mu kajat 4e e narkoman za6toto toi znae 4e e tukuv a se obijda kogato mu kajat 4e e tup za6toto toi ne e tup ima akul v glavata si koito izpolzva ne misli samo kak 6te se nadrusa utre... za nego e vajno da stane ne6ty ot nego i 6te stane za6toto predi vsi4ko toi e 4ovek i to neveroqten 4ovek...
    TVA 4E SI NARKOMAN NE ZNA4I NI6TOOOO

ooo nai mrazq takiva kato tebe ... kakvo ti dreme dali horata se drusat ili ne gledai si tvoq z****k i ne misli za dr kak si jiveqt ... hubavo e che imash mnenie i che do nqkakva stepen si zainteresivan ... ama ne mislq che iskash da im/ni pomognesh taka

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Супер фен
    Whisskas, като чета мненията ти и понякога си мисля, че аз съм го писала ахх

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    От векове насам,човешкото мислене е устроено така,че хората не приемат нищо,което не разбират и не познават.И го мразят.
    Ти си порастнал в една среда, "наркоманите"- в друга.За тях мисленето,ценностите и реалността са други.Различни от твоите.
    Ти си живееш с твоите,а наркоманите с техните.
    Понякога в тази реалност...Се случват големи гадости,и наркотиците водят до големи издънки,до много лоши неща,но и в твоята реалност става така- умират хора-алкохол,цигари,има войни и човешка злоба.
    Както и да живееш,каквото и да ти се случва,винаги има по една лоша страна...или повече.
    Разни хора,разни идеали...
    Различни хора,различни светове,бих казала.
    Нали е важно да си щастлив- да имаш своите ценности,своите приятели,хората и нещата,които обичаш,които мразиш...любимите ти неща...
    А всеки може да бъде щастлив по-различен начин.И да обича по различен начин...И да мрази по различен начин...
    Да живее също както теб...Но така,че да е щастлив сам за себе си и своите хора...
    Не мрази някого,само защото всичко му се случва по различен от твоя начин...
    =D> =D> =D>

От векове насам,човешкото мислене е устроено така,че хората не приемат нищо,което не разбират и не познават.И го мразят.
    Ти си порастнал в една среда, "наркоманите"- в друга.За тях мисленето,ценностите и реалността са други.Различни от твоите.
    Понякога в тази реалност...Се случват големи гадости,и наркотиците водят до големи издънки,до много лоши неща,но и в твоята реалност става така- умират хора-алкохол,цигари,има войни и човешка злоба.
    Както и да живееш,каквото и да ти се случва,винаги има по една лоша страна...или повече.
    Нали е важно да си щастлив- да имаш своите ценности,своите приятели,хората и нещата,които обичаш,които мразиш...любимите ти неща...
    А всеки може да бъде щастлив по-различен начин.И да обича по различен начин...И да мрази по различен начин...
    Да живее също както теб...Но така,че да е щастлив сам за себе си и своите хора...
    И така Уискас прави изказване като горното и следват няколко коментара с пляскащи ръчички или мацката с аватара с кокаина се ядосва, че не го е писала тя. Тъпа е. Тоя коментар не е такъв, така че ако не искаш - не чети надолу.
    Казваш, че ние те отхвърляме, защото имаш "Различен свят", а не искаш и да чуеш за алтернатива. Затворена си в тоя ти свят и тъпчеш на едно място.
    Аз пък не съм пораснал в свят изолиран от наркоманите Бил съм в различни компании. Обаче останах чист. И се гордея
    И в моя живот има лоши страни, характера ми не е такъв, какъвто искам да бъде, обаче... поне се опитвам да променя нещо. На теб като не ти изнася нещо, кво правиш? Отиваш "на купон".
    И накрая понеже говориш за щастието да те питам. Щастлива ли си?

Guest

Re: xx

Цитирай Първоначално написано от bqloto_zai4ence
    are wee kvo sa se karate za gluposti... toest ne sa gluposti za norkomanite specialno ..... moga samo da kaja 4e nai dobri mi priqtel e norkoman ... no za smetka na tva za men toi e nai dobriq 4ovek nqma vtpri kato nego moje da drusa moje vsi4ko no si u4i za izpiti ... hodi si na u4ili6te misli za semeitvoto i priqteli te si .... Toi ne se obijda kogato mu kajat 4e e narkoman za6toto toi znae 4e e tukuv a se obijda kogato mu kajat 4e e tup za6toto toi ne e tup ima akul v glavata si koito izpolzva ne misli samo kak 6te se nadrusa utre... za nego e vajno da stane ne6ty ot nego i 6te stane za6toto predi vsi4ko toi e 4ovek i to neveroqten 4ovek...
    TVA 4E SI NARKOMAN NE ZNA4I NI6TOOOO
    Може да е най добрия човек и може да прави всичко за семейството си и да учи за изпити , може да иска да стане нещо от него това е похвално.
    Но от един наркоман колкото и да е добър той нищо неможе да стане защото днес мисли за семейството си , обаче утре като закъса с парите и няма дрога от вкъщи или от някъде кадето има достъп започват да изчезват разни неща защо ли?(Въпроса е литоричен).
    От друга страна дори да не закъса с парите и да си остане все така добър пак нищо неможе да стане от него защото при тези хора дозите се увеличават постепенно и к'во се получава : днес малко повече утре още малко повече и хоп свръх доза.
    Такаче щом го цениш тоя чивек вземи го накарай да вземе някви мерки да спре да друса иначе ще си остане само с желанието да стане нещо от него наймалкото защото ще бъде отхвърлен от хората мислещи като мен (А това значи поне 80% от всички)

Супер фен
    one_more_minute, защо пък реши, че се ядосвам хах напротив, радвам се, че има някой, който мисли за тези неща подобно на мен.. хубаво е човек да разбира от време на време, че не е сам..
    искам да ти кажа още, че много ясно, че никой не може да живее изолиран от другите (за съжаление).. това, че познаваш хората не означава, че познаваш световете им.. според теб е лошо, добре.. но ти винаги ще можеш да видиш нещата само отстрани, през призмата на общественото мнение.. твоя си работа..

Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    one_more_minute, защо пък реши, че се ядосвам хах напротив, радвам се, че има някой, който мисли за тези неща подобно на мен.. хубаво е човек да разбира от време на време, че не е сам..
    искам да ти кажа още, че много ясно, че никой не може да живее изолиран от другите (за съжаление).. това, че познаваш хората не означава, че познаваш световете им.. според теб е лошо, добре.. но ти винаги ще можеш да видиш нещата само отстрани, през призмата на общественото мнение.. твоя си работа..
    Първо извинявай, че ти казах, че си тъпа, сега гледам, че не си момичето, за което те мислех.
    Пък за това кой се е примирил с общественото мнение... Може да се поспори. Точно обществото те кара да пиеш, да пушиш, да се друсаш, ако се замислиш е така

Лизи,
    Не мисля, че си права. Обаче нито ти, нито аз ще се променим взаимно, та - здраве да е
    Като се засечем някой път в скайп ще попишем, хем и да разкажеш как всичко си е дошло на мястото

Цитирай Първоначално написано от niGGa
    to4no taka kakvo pravim si e na6a rabota i vas tva kvo vi burka???
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    насам натам
    Цитирай Първоначално написано от one_more_minute
    Аз пък не съм пораснал в свят изолиран от наркоманите Бил съм в различни компании. Обаче останах чист. И се гордея
    ?
    останах чист
    чакаи сега даи ми дефиниция на наркоман
    ха тоя пуши марихуана - тревоман
    аа тя взмиа амфетамини - друсалка
    чакай малко тея хора си имат имена
    които са различни от наркоман и наркоманка
    всеки има правото (закона настрани ) да си
    прави каквото си иска
    и това че някой понякога употребява наркотици
    не го превръща в наркоман
    за мен наркоман е вече когато си стигнал до положението
    да имаш ужасни абстиненции и да неможеш без наркотици
    и даже и в този случай наркоман не е лоша дума
    понеже това са хора
    изолацията също е голям проблм

наркоманите са утайката на обществото, нещастници. за това се и крият, защото никъде не са приети компенсират липсата на качествени интереси, като спорт, четене на книги, занимаване с любов и походи сред природата или акции за почистване на местности с разни жалки синтетики, от които някой пич си купува за месец бмв 7ца
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си