.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Smile Промяна на цвета на косата

Искам да си направя косата някакъв необичаен цвят. Тя в момента е някак ръждива на цвят и е много дълга и заради дължината не искам да я изсветлявам, за да не я унищожа. Но много искам някакъв необичаен цвят. Пробвах със оцветяваща пяна, но нищо не стана. Имам тебешири за коса, но не ми харесва как се получава. Дайте някакво идея как да си направя кичури, омбре в някакъв необичаен цвят, дори на зелено съм навита, но без да се налага да я обезцветявам. Няма значение също колко време ще държи, дори на ден съм съгласна.

Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    Еми... Знам един стар начин как да си я изрусиш, по този начин можеш да направиш омбре на цялата коса. Но ще ти препоръчам, най-добре да си вземеш боя за коса Manic Panic (Те са много различни цветове като розово,синьо,зелено и т.н.), иначе си работи като съвсем нормална боя за коса, обаче в откачени цветове ;P

Надявам се да ти бях полезна до колкото мога!

Цитирай Първоначално написано от BeautyCupcake Виж мнението
    Еми... Знам един стар начин как да си я изрусиш, по този начин можеш да направиш омбре на цялата коса. Но ще ти препоръчам, най-добре да си вземеш боя за коса Manic Panic (Те са много различни цветове като розово,синьо,зелено и т.н.), иначе си работи като съвсем нормална боя за коса, обаче в откачени цветове ;P

Надявам се да ти бях полезна до колкото мога!
    А за тази боя трябва ли да си обезцветявам косата, на моята тъмна коса ще стане ли и от къде мога да си я взема?
    Благодаря предварително.

Ако искаш да си променяш цвета към по-светъл, не виждам как ще мине без обезцветяване. Наскоро моята приятелка си направи балеаж, доста си изсветли косата. Очаквах да ѝ стане като метла, но не - доста добре се е получило, а косата ѝ не е изтощена. Явно зависи от продуктите и от това колко е кадърен фризьора.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

girlwithproblem - Еми да, трябва...
    Тези бой ги знам, че се продават някъде в Америка, ама можеш и през сайта да си ги поръчаш...

Manic Panic - http://www.manicpanic.com/hair/hair-color

Дано този път да съм ти помогнала

Цитирай Първоначално написано от BeautyCupcake Виж мнението
    girlwithproblem - Еми да, трябва...
    Тези бой ги знам, че се продават някъде в Америка, ама можеш и през сайта да си ги поръчаш...

Manic Panic - http://www.manicpanic.com/hair/hair-color

Дано този път да съм ти помогнала

Мерси за отговора

Цитирай Първоначално написано от girlwithproblem Виж мнението
    Мерси за отговора
    Няма проблеми!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си