.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Kakvo da pravq?

~~~
    Guest

Kakvo da pravq?

Ve4e sum na 16god predi 2dena gi navur6ih i osven tova si imam seriozen fr s koito iskam da napravq sledva6tata kra4ka....znaete zakakvo govorq no problema e 4e imam....bqlo te4enie makar 4e imam redovna higiena i nz za6to taka se polu4ava. Taka sum ot blizo godina vseki den i imenno tova me spira da legna s nego vse pak moje da imam nqkakvo zabolqvane ili nz a i belioto mi se capa i nqma da e priqtno da go vidi taka.Pls ako nqkoi moje neka da mi pomogne za6toto nz kvo da pravq

Napravete go v banqta .E tva e samo vremenno reshenie ama za tva se setih purvo
    Само кислород искам за да мога да дишам,
    само път свободен искам за да мога да тичам,
    само една надежа искам свободен да пея
    и една марихуана да се смея

Guest

Re: Kakvo da pravq?

Цитирай Първоначално написано от ~~~
    Ve4e sum na 16god predi 2dena gi navur6ih i osven tova si imam seriozen fr s koito iskam da napravq sledva6tata kra4ka....znaete zakakvo govorq no problema e 4e imam....bqlo te4enie makar 4e imam redovna higiena i nz za6to taka se polu4ava. Taka sum ot blizo godina vseki den i imenno tova me spira da legna s nego vse pak moje da imam nqkakvo zabolqvane ili nz a i belioto mi se capa i nqma da e priqtno da go vidi taka.Pls ako nqkoi moje neka da mi pomogne za6toto nz kvo da pravq

Mili4ka ne znam kakvo da pravi6 ma ako pi6e6 na pravilnoto mqsto a ne v MUZIKA moje i da ti pomognat Ae i ega si4ko e dobre!

Guest

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си