- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Какво ще направите, ако родителите ви...
Трябва ли да съдиш по човек само заради родителите си?![]()
Вие какво ще направите,ако родителите ви не искат да ходите с такъв човек?
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
Emi ne netrqbva,az go bqh pisal nqkade,za da ne stigam do takia tupi situacii,pochti nikoga nezapoznavam nashte s priqtelkata mi,ne im vliza v rabotata vse pak tova e moi lichen izbor,nemoje da haresvame tova koeto na tqh im haresva...Първоначално написано от хмммммммм
Requiem for a dream....
edit
Първо ще изслушам гледните им точки. Ако са сбъркали някъде в преценката си за него, ще ги поправя.
Ще ги помоля да си дадът време да го опознаят и ако пак не им допадне като човек и личност, пак ще говоря с тях, и така докато го харесат.![]()
Ама и с него ще говоря да не прави някакви издънки, които после да стигат до нашите (евентуално).
Според мен не им влиэа в работата! тоесто ти няма да се омъжваш предполагам![]()
Ти си решаваш какъв искаш да е човека до теб!!!!!!!!!![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Има и такива ситуации,но все пак животът си е твой и ти си решаваш,какво да правиш,и какво не!Пък и ти ще си с този човек,а не твойте родители!Помисли и действай,животът е кратък!И ако трябва всеки път да ги слушаш,сметни какво ще стане
![]()
Ще се змисля и ще се опитам да разбера какво в този човек дразни родителите ми....
Не бих се разделил с приятелката си само заради родителите си, но ще опитам да погледна и през техните очи - все пак са ми родители и ми мислят доброто.
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Да вярно, но аз нямах в предвид това.Аз харесвам едно момче.Той наистина е много добър,и родителите ми така мислят.Но те не го искат само заради неговите родители.Родителите му имат лошо минало за тва..![]()
lubovta nqma granici,nqma znachenie kvo mislqt shtom si pasvate..;]Първоначално написано от хмммммммм
Requiem for a dream....
Roditelite mi vobshte ne znaqt nishto za moq priqtel...dori neznaqt 4e imam takav(ako ne sa me videli nqkyde s nego).Za men nqma zna4enie mnenieto na drugite.Shtom az si go haresvam zna4i vsi4ko e kakto trqbva.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Съгласна съм!!!!!Първоначално написано от Feel Lonely
![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
ами тяхното мнение може да ми повлияе само в някои ситуации и то съвсем малко,така чеАма и без това те мн харесват приятеля ми и си го обичат супер мн и нямаме пр с това!
\
/
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Щеше да мясаме на хораПървоначално написано от poldiboy
![]()
hmm prav/a siПървоначално написано от Feel Lonely
![]()
Зависи много от ситуацията.Зависи от това и какви хора са родителите ми.Ако това е някакъв каприз да се разделя с него само, защото те не го харесват, а аз го обичам-естествено, че няма да го направя-това си е моят живот.Но ако намирам смисъл в притесненията им и те са основателни, може би ще помисля над евентуална раздяла.
na mene na6te ne mi se b1rkat 6toto znaqt 4e jivota si e moi..