- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Кога за първи път сложихте обувки на ток?
ооо на 16 съм .... и до ся не съм слагала токчета ..но ми предстой събитие , за което ме накараха да се облека по официално и си зех токчета ...![]()
![]()
... нз как ше свикна да хода ама щее мно трудно цял живот маратонки и кецове и изведнж .... пффф .... ше умра от срам чесно !
![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Не съм носила/тоест не съм ходила по улиците/ и не възнамерявам да си купувам...на тринайсет съм
На 14 си зех за пръв път чехли с токчета-тънко около 7 см.![]()
Ами на 15-16 бях. Откакто си взех първите токчета, само с такива ходя. Много ми харесва, женствени са, красиви, абе супер са.
parvite tok4eta...na 12 god i hodeh mn dobre,udobni bqha no poneje sam visoka izbqgvam da nosq sega mn 4esto..ima vreme
Никога няма да се предавам,дори сама да оставам!С момченца ще се заигравам,после нагло ще ги заЕбавам!Не ми трябват газари или идеали,те са само за некви пУТКи заспали!Трябва ми едно сърце,което да обичам и във вярност да се Вричам...!!!!
Ne nosq obuwki na tokcheta.Swiknala sum s maratonki,kecowe,obuwki s niski podmetki,po-udobno mi e ... a i nqmam nujda se prawq na wisoka sled kato sum![]()
На 18, лятото за 12 клас си купих за РД-то едни бели сандалки с 5 см. ток, ина4е после за бала бях на 19 см ток, нямам проблеми с ходене, сега ги обувам само на официални слу4аи, иан4е ходя с кецове и равни обувки!![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
ami na men ne mi pre4i da xodq na tok4eta.. e obi4am si nisi4kite "kliopki" s koito ne mi se nalaga da si gledam mn mn v krakata \/
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
12 клас за бала.
И тва беше първият и последен път, в който ще нося такива извращения. Краката ми станаха на гъз![]()
![]()
Робинята на Quench
не съм сложила още![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
ами някъде 9-10 классвикнала съм на токчета и затова сега не са ми проблем балните обувки, които са 8,5 см нито път тези за изпращането, които са 9,5 см
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
tova lqto.. i gi obuh vednuj vtori put ne se prestrashih![]()
![]()
![]()
oba4e sq maika mi neshto mi se e zarekla 4e sledvashtite buiki det shte mi kupuva shte sa s visok tok
![]()
![]()
![]()
i kato vlezem nqkude i otida na ravnite tq me izglejda i mi vika " da da zabravi "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az si hodq na tok![]()
tancuvam-latino i si mi e dobre s tokcheta
a inache v 4 klas bqh za 1 put obache mi beshe leko kofti![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
az za prav pat slojix na 12godini
nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!
миличка ако скусваха сухожилията до сега всяка 2-ра жена да е със скъсани сухожилия...освен ако стъпиш на криво..опасничко си е..Първоначално написано от Kianna
Za purwi pyt ami kogato bqx na 16...Toest minalata godina![]()