- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated: Как да си намеря приятели?
напълно съм съгласна с госта преди мен. това беше наистина добро разяснение как се намират приятели.
и все пак единствената причина някой да няма приятели е че той самият е мн затворен.
оглеждам се в квартала и в училище и виждам, с извинение, толкова задръстени и зле-изглеждащи хора, които се влачат с цяла тълпа от приятели. те може да не са най-готините, най-умните, най-модерните или най-интересните, но не си седят вкъщи, а търсят хора като тях, с техният характер.
всеки може да си намери приятел, стига да не си седи вкъщи пред компа и да се рови из темите да открие решение, а да излезе навън и да отиде при първият срещнат човек за да се запознае! това е толкова лесно.
сядате някъде, разпъвате се хубаво се едно мястото е ваше и се запознавате с всеки който е там. не да седите в ъгъла и да гледате на другата страна! включвате се в разговорите дори да не сте сигурни в това което казвате. проявявате желание да отидете някъде с човека, който най-много ви е допаднал. не може да няма такъв. винаги има човек, който още в началото като те види се държи добре с теб, дори да си нов. и така малко по малко първо ще намерите човек, който да ви запознава с останалите и който да ви вика навън и на купони. после ще опознаете и други хора. ще си намерите 3-4 приятели. после ще станете добър приятел с цялата компания и ще разберете колко е лесно да станеш част от нея. това е от мен.
ай успех.
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...