.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    kakav ti e problema 4e da nemoje6 da se zapoznae6 s nqkoi?!moje bi vinata 4e si sam e v teb,nameri problema i go eliminirai

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ako iska6-skype mi e el.gato602 (ot ispanski-kotarakat )

Град
    Varna
    Приятелство......
    Приятелството е от днес за утре, от сутрин до вечер!
    Този който ти се кълне, че ти е приятел, той първи ще ти забие нож в гърба и ще го извади бавно така, че да можеш из цяло да осетиж боплкта!
    Има едно нещо... викат му "респект"... то винаги оства и след приятелството.

Има хора "вълци единаци"... и те са си най добре...

Едно нещо ще кажа за себе си: Винаги съм си вървал по пътя сам и сам ще го извървя, няма да се отклоня както повечето правят!

Съветвам те да не униваш!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на Exothermic
    аз само една приятелка си имам ,с която да мога да си кажа две приказки без да ме помисли за ненормална.....
    понякога сама излизам,просто защощо ми писва да седя в нас и да си пропилявам времето,но ....свикнах...ех наистина си пропилявам уж най-веселите години...ма ко да са прави
    Съгласна с юзъра по-горе ,приятелството е гола вода,и сама мога да си се забавлявам,по-добре така от колкото заобиколена от вякакви си там субекти.........
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

34

пич ... аз съм акжи речи ..1:0.99 кат тебе .. само дет аз съм по-зле .. по-малък ... усъзнавамго и нищу не правя ....

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Абе и аз съм леко така...въпреки че са ме канили в разни компании така да се каже, но...не каквато аз искам Абе ще кажете претенции ама не е точно така...не ми се обяснява сега, само ще спомена, че може някой човек да ме кефи, ама компанията му-не...
    И иначе какво правя-сдухвам съъ...не излизам почти никъде из моя град...иначе излизам из търново с приятелите от там...ама зарад смотаните автобуси мога да седя до 8...
    Ии така...ама все пак гледам да ми е кеф-не че винаги става...особено тая година...15 е кофти възраст-прекалено много хормони...
    И аз какво правя-ам надявам се-какво друго да правя...
    хъхъ..

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kuber
    Едно нещо ще кажа за себе си: Винаги съм си вървал по пътя сам и сам ще го извървя, няма да се отклоня както повечето правят!

Съветвам те да не униваш!
    =D> =D> =D>
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Излизай повече, запознавай се с други хора .... няма начин никой да не е хареса като приятел и изобщо като човек

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Абе и аз съм леко така...въпреки че са ме канили в разни компании така да се каже, но...не каквато аз искам Абе ще кажете претенции ама не е точно така...не ми се обяснява сега, само ще спомена, че може някой човек да ме кефи, ама компанията му-не...
    И иначе какво правя-сдухвам съъ...не излизам почти никъде из моя град...иначе излизам из търново с приятелите от там...ама зарад смотаните автобуси мога да седя до 8...
    Ии така...ама все пак гледам да ми е кеф-не че винаги става...особено тая година...15 е кофти възраст-прекалено много хормони...
    А откъде си?Защо тези,които се чувстват акто автора не напишат от къде са и може някой от вас да станат приятели!

Супер фен Аватара на Exothermic
    Аз съм от Меркурий(област София),не е далече!Елате ми на гости и ще ви почерпя със сладки с динамит!
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Guest
    Излизай...запознавай се с хора...излизай..едно и също.
    Не се ли замисляте че щом човек няма приятели точно частта със запознанството му е малко по-трудна? Мислите ли че той или тя сам\а не може да си каже че трябва да се запознава с хора...

@Bang Bang
    Виж в момента лицемерните хора са като хлебарките...страшно много са и се размножават все повече...честно казано поне 90% от хората които ще мислиш за приятели ще те предадът. Това не значи да решиш че нямаш нужда от хора. Всеки човек има нужда от приятел и да сподели понякога с някой. Може сега да е на 16 и да не го осъзнава, но с времето ще го осъзнае. Когато се запознаеш с някой, ако нямате обща тема все още за разговор разпитай го за някакви елемнтарни неща, давай и своето мнение...с времето сам ще се научищ точно ккаво да правиш. Никога обаче не се натрапвай на хората, когато видиш че явно не проявяват интерес спри. Никога не подценявай човек. Никога не мисли че той е под нивото ти или не е достатъчно "готин" за теб. Никога не се дръж зле с човек, който се опитва посто да си поговори с теб. Понякога най-добрите приятели не са хората, които познават половината квартал ;]
    И когато си намериш приятели винаги говори с тях. Скарате ли се, разсърдиш ли им се за нещо, издразнят ли те- казвай им го. Нормално е да не сте в перфектни отношения винаги и само разговорите оправят всичко. Никога не се спирай от това че можеш да остънеш наивник в тяхните очи и да ти се подиграват, защото тогава поне ще знаеш че този човек не си е заслужавал 100% и няма след време да се чудиш трябваше ли да направиш нещо.

п.с. Горното е МОЕ мнение- Най-вероятно е пълно с грешки, така и не се научих да ги отстранявам докато пиша, а мисля че мнението и без да е безгрешно ще може да бъде осмислено от хората във този форум, които не са с два доктората или всеизвестни професори.

Град
    Пловдив
    напълно съм съгласна с госта преди мен. това беше наистина добро разяснение как се намират приятели.
    и все пак единствената причина някой да няма приятели е че той самият е мн затворен.
    оглеждам се в квартала и в училище и виждам, с извинение, толкова задръстени и зле-изглеждащи хора, които се влачат с цяла тълпа от приятели. те може да не са най-готините, най-умните, най-модерните или най-интересните, но не си седят вкъщи, а търсят хора като тях, с техният характер.
    всеки може да си намери приятел, стига да не си седи вкъщи пред компа и да се рови из темите да открие решение, а да излезе навън и да отиде при първият срещнат човек за да се запознае! това е толкова лесно.
    сядате някъде, разпъвате се хубаво се едно мястото е ваше и се запознавате с всеки който е там. не да седите в ъгъла и да гледате на другата страна! включвате се в разговорите дори да не сте сигурни в това което казвате. проявявате желание да отидете някъде с човека, който най-много ви е допаднал. не може да няма такъв. винаги има човек, който още в началото като те види се държи добре с теб, дори да си нов. и така малко по малко първо ще намерите човек, който да ви запознава с останалите и който да ви вика навън и на купони. после ще опознаете и други хора. ще си намерите 3-4 приятели. после ще станете добър приятел с цялата компания и ще разберете колко е лесно да станеш част от нея. това е от мен.
    ай успех.
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Guest
    gornoto mnenie e mn vqrno i az imam shoden problem i znam 4e se dalji na tova 4e ne sam mn otvoren i znam 4e tva e problema ama kak da go promenq. naistina e vqrno 4e mn typi ili grozni ili kakvito i da e imat kompanii gadjeta priqteli ama ko da prai6.... i az se 4udq kak da stana po otvoren ama na o6te ne sam izmislil

samotata e ne6to lo6o...ama moje6 da go preodolee6.Za6to ne se promeni6 malko ako do sega si slu6al metal se slu6ai pop ili obratnoto.Kupi si nqkvi razli4ni,netipi4ni za teb drehi(ne ne6to sme6no ,ne6to po gotino ot tva koeto do sq si obli4al).Sedni pro4eti nqkoi vic kupi si nov parfum,smeni si pri4eskata.Da verno trudno e da se pristra6i6 za takiva promeni ama napravi go...pone 6e kaje6 4e si probval a ne si se vaikal vk16ti i si 4akal da od1rtee6 bez edin qk kupon.Daje promenite da ne sa tolkova drasti4ni leka po leka se promenqi.Opitai se da nameri6 ne6to v jivota koeto da ti dava udovolstvie dali 6e e sport,komputri nqkakva kolekciq ddz kvo haresvate mom4eta gledai ma4ove.Opitai se da svali6 nqkoe momi4e v 4ata,optai se da igrai6 rolq na 6tastliv 4ovek i 6e vidi6 postepenno moje da stane6 tak1v uspeh... :P

Guest
    kvoto i da govorite 4ovek samotnik ne moje da se promeni
    ot li4en opit go znam

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    А откъде си?Защо тези,които се чувстват акто автора не напишат от къде са и може някой от вас да станат приятели!
    Ами то си е написано- Лясковец.Това Ъндърграунд е за красота , пък и защото не съм от онея гъзари, които всички в Лц ги знаят, защото почти не излизам в Лц, пък и защото напоследък съм запален по разни неизвестни метъл и рок банди (неизвестни на масовката, понеже те не слушат такава музика...) =]
    хъхъ..

Guest
    ще се радвам да се запознаем пиши на me4yii@abv.bg

Ем аз кво да ти кажа...Според мене направи някво купон4е у вас и покани хората от класа които те кефат..И така 6е се поопознаете 6те разберат 4е си забавен...Тфа според мен направи и успех
    OnLy HoUsE mUsIc BaBy

*pause*
    Guest
    az puk vinagi si namiram,ne znam kak stava as sum sramejliva ama vinagi si namiram

awe ei hora az sa premestih ot ediniq kvartal na grada v drugiq i pak si namerih fr q se stegnete izlezte iz mahalata sednete pri nqkoi poznat v1rjete 2 prikazki ko vi puka dori i da sa bezsmisleni sled vreme 6te namerite svqstna tema aide nedei sa zombirva pred tezi kompiutri a 4ezvaite na v1n ima tolkova mnogo hora

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си