.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    ograni4enata do 12 h
    Guest

6e ubiq roditelite si

male momi4e sum na 13 godini i deba na6te me puskat samo do 12 4asa navun kak da si izdeistvam pove4e dali ako im kaja 4e 6e se samoubiq 6e podeistva??? mn me nervat tiq samo do 12 4asa da se ebat tupacite 12 4asa 6e mi kaat kfo da pravq

Samo do 12?! Na6te me puskat do 9 ... ko se oplakva6.
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Абе ти си мн зле...на 13 в 12 чсяа тряа вече да сънуваш 10тия си сън бе

Голям фен
    Ако се самоубиеш,ще ги олесниш Много си зле бе,момиче!НА 13 те пускат до 12 часа и се оплакваш Има хора,които са на по 16,17 и ги пускат до 10,а ти ми се оплакваш тука и искаш да убиеш родителите си...ХахахахаХУХаххА Най-много те теб да те убият.Как може да говориш така за тях.Сигурно те знаят кое е по-добре за теб,защото имат милиярди пъти повече опит и мозък от теб.Пък и мисля,че 12 ти е много!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Блаа... или темата е плоска ебавка, или авторката е яко тъпа. Мене на 13 ме пускаха до 9-10 най-много.

Град
    София
    Не се излагаи бе момиче ... и до 12 ти е много

Forslor
    Guest
    Кажи на майка си и баща си да ти хвърлят един бой ама и заради мене.

Фен
    Град
    City of Sofia
    Пикла с пикла.
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Мега фен
    Град
    София
    Абе момиче иэвинявай ,че ще ти го кажа ,ама си една ПИКЛО още!Къде си тръгнала!Ваще даже много са ти отпуснали...аэ като бях на 13 сигурно са ме пускали до 9...!
    Виж какво улиците са много опасни эа момичета на 13 ,камоли пък след 12...те фанат некъде эад некой храст и после ще пискаш ...
    Ае моля те не се иэлагай!Даже се учудвам на ваще как те пускат до 12 ,при положение ,че още си доста малка , а и както виждам и т*па !
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    Боже,боже.Мен ме е страх да излеза на улицата след полунощ,не стига,че съм на 18.То какви времена са момиче.Ще вземе някой да те пребие и изнасили,после мъжете били виновни,педофили мръсни да бе.Ние сме си виновни за това,че предизвикваме педофилите и изнасилвачите.
    Ебаси 14 години в тоя форум

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от anastacia89
    Боже,боже.Мен ме страх да излеза на улицата след полунощ,не стига,че съм на 18.То какви времена са момиче.Ще вземе някой да те пребие и изнасили,после мъжете били виновни,педофили мръсни да бе.Ние сме си виновни за това,че предизвикваме педофилите и изнасилвачите.
    TAKA E TAKA E Самата истина, едно момиче поне има смелоста да го признае.

Guest
    Ебати пиклата верно... 97 набор ли си бе? хахаха лелеле... не мога да повярвам кфи олигофрени има... !

Град
    У дома пред компютъра
    Цитирай Първоначално написано от Blue_Devil{F}
    Блаа... или темата е плоска ебавка, или авторката е яко тъпа. Мене на 13 ме пускаха до 9-10 най-много.
    Aко е сериозна(което ме съмнява), не е от най-умните.

За кво си хабите нервите да я вразумявате...не виждате ли че темата е ебавка..Остави/ако е истина,де/я пускат до 12,ама тя и още искат..пфф..да бе

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Ми да...самоубий се. ЩЕ ТЕ ПУСНАТ! УВЕРЯВАМ ТЕ! САМО ТЕ МОЛЯ ДА СЕ САМОУБИЕШ!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Guest
    Tupa "jenski polov organ".
    Ti kvo praish v 12 ma?! V 8 trea si v krevata
    Kaji na vashte da te prebiat ot moe ime.

Абе мацка, едно въпросче. ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ? Аз съм на 15 и съм до 23:30ч., а ти на 13 и си до 12ч, даже и искаш след полунощ. Ако бях на мястото на родителите ти такъв бой щях да ти хвърля, че напрао не ти е у памет. Мен през деня са ме следили, а наща се праи на терикатка.ЯЯЯЯЯЯ вземи се осъзнай малко!!!
    Това е ден, който никога не съм срещала.
    И ако тръгнеш,
    аз ще тръгна с теб.
    И ако умреш,
    аз ще умра с теб.
    Нека те хвана за ръка и да си вървим.
    Най-самотният ден в моя живот.

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    хахаахаха пикла с пикла такава !!! била ми на 13 и се оплаква че е до 12 или темата е няква тъпа ебавка или туи същество е някво пълно комплексарче ... аа наи-вероятно я пускат до 8 часа навънка иии само дрънка глупости !!!
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Някаде по Дунав
    Ти си уникално тъпа!!!Те са ти дали едва ли не пълна свобода а ми искаш още.Ако съм на техно место немаше и до 20:00 да те пускам
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

asibasi
    Guest
    Abe ti nared li si MAAAA ??? Parvo vij kak govori6 za va6ite 4e i psuvni ! I az se nervq na na6ite...ama vnimavam vse pak kakvo govorq. I vtoro si samo na 13 ei ! Daje mnogo ti davat da ti kaja, na 13 e normalno 10 maxxxx da si vka6ti ei osobeno zimata...!!! Kvo 6te prai6 sled 12? Daje i biust sigurno nqma6 o6te....
    Ama to taka...na edno dete kato mu se dava mnogo i ... iska vse pove4e i pove4e i ne ocenqva kakvo mu se dava...
    Az na 17 edvam sam molela na6ite do 10.30....a za 11 ... stava6e 2 pati max na mesec ! A za zimata da ne govorim ... 9.30 edvam gi izmolvah !!!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Пхахахаха мн мн мн мн ама мн си зле. Аз също съм на 13 и ме пускат до 9. Как може да има такива безотговорни родители да си пускат детето до 12 на вън . Нито знаят къде ходи и кво прави...

Ама че глупост , аз съм на 14 и не се мотам навън след 19 часа по простат причина че неща да се чудят нащте жива ли съм що ли ..Като не те пускат не мислиш ли ,че има причина ?!! Сигурно ги е грижа за тебе ..Вместо да пишеш дивотии вземи поговори с вашите може да постигнете компромис да те пускат до по късно щом ти е зор.. ама както по горе са ти писали ще вземат да те ступат или по лошо нейде .. после да не се оплакваш пак ако ти се случи нещо по нощите

Guest
    Вашите трябва да те РАЗМАЖАТ от бой!
    Ебаси неблагодарницата. Тях ги е грижа за тебе и не искат да станеш няква курветина, а ти ше ги убиваш

мацка,ти наред ли си?пускат те до 12,а си на 13!уоууу...аз съм на 14 и лятото ме пускат най-мноого до 9 и 30..Боже,ти кво искаш повече?кво ще правиш след 12?малко акъл нямаш ли?знаеш ли кви неща могат да ти се случат,ако си по-хубавка като нищо ще те изнасилят,а и не си особено умна, като гледам...мене ме е страх в 10 сама навън,ако не съм с приятели или т.н,а ти..бахти..

bala sam ta v tupoto lape..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си