Наште пък не са от села и аз си нямам роднини на село... И ся ми става тъпо така, щото като си помисля колко весело е можело да бъде като съм била малка и ваште истории са много весели, а аз във Варна ходех лятото, ама там жива душа не познавам, освен близките си... ама беше скучно щото аз и сестра ми само двете... супер тъпо беше... само си стояхме горе в апартамента на баба и дядо и по цяло лято скучаехме... или пък в Белослав... то е град.. ама като село - животинки се разхождат по пътя, крави, козе, овце, патки, кокошки... ама те си нямат такива екстри... те са в апартамант (again) и там никой не познавахме, и откакто на вуйчо му се родиха дечицата и той имаше по-малко време за нас, а той и вуйна бяха единствените млади, които познавахме там... Тъй, че и там беше скука... И вече ходим само за по една седмица през годината и на двете места... пък тука си имаме сичко, на мене ми харесва къде са се устроили наште, на морето... лятото дискотеки, море... зимата малко замряло, ама си е спокойно тогава поне, ама нали сме туристическо градче.. Абе от твойто си нищо по-добро няма..