- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- intimni gelove
q kazhete opitvali li nqkakav gel za intimna higiena? ima li razlika ot du6 gelove?vsmisal,ako polzva6 du6-gel trqbva li da si kupi6 intimen dopolnitelno?mersi na vsi4ki!
стига приказки!
Моят съвет е да не използваш интимни гелове,особено душ гелове на интимните места![]()
![]()
Виж тук http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=2524
и тук най-вече: http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=2675 ,виж най-долното мнение
mi nz az li4no polzvam intimen gel na AVON i sum mnogo dovolna no vse pak ti siprecenqva6 :P
I'm verry naughty girl!!!!!!!!
az sa6to sam dovolna ot AVON![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
И аз ползвам на Avon и съм си доволна![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
Някоя от вас ходила ли е досега на гинеколог?
mdaa..po-princip prez celiq zhivot se miq sas sapun ili dush-gel i ni6to mi nqma.i na ginekolog hodq,kak da he hodq?prosto pro4etoh onezi 10 stranici(nali se se6tate,za mirizlivite slivi vav foruma "sex") i se zamislih-mozhe bi po-dobre intimen gel,za6toto ne6to se pritesnih malko.![]()
porovih se v internet malko i stignah do izvod 4e mozhe,no tezi gelove trq da imat pravilen ph.sigurno vav tezi na avon vsi4ko e nared...
стига приказки!
Ами щом като ходиш на гинеколог,трябва да ти е каза че най-подходящото средство за измиване там долу е или бебешки сапун-което все пак си е сапун,или само с топла вода! Не мислете че като няма пяна и миризма и не се измивате добре! Иначе рискувате да си навлечете гъбички.Да ви кажа само за инфо-нито една циганка няма гъбички-защото се мият само с вода.Това че пише на геловете че има нормална киселинност-нищо не значи! Има някои гелове,които препоръчват гинеколозите,ако искате мога да ви ги кажа,просто в момента не се сещам за името.
Ами преди имах един интимен гел на Ейвън,но вече ми свърши.Искам сега да си купя този на Красная Линия,но май се отказах от тези постове по-горе.Наистина ли са вредни?![]()
Надявам се този линк да ви обясни някои неща.
http://forum.bg-mamma.com/viewtopic....5%ED+%E3%E5%EB
Мерси за линка.
Наистина съдържа полезна информация!![]()
Az polzvam intimen gel na Oriflame i mnogo mi haresva.Първоначално написано от nar
Da ima razlika, za6toto normalnite gelove draznqt i 6tipqt. A dali trqbva da si kupi6? Mi kakto iska6. Vapros na li4na higiena.
![]()
If you wanna love, fInd your love and fly above!
ZNA4I AZ SAM POLZVALA NA LKTICID NA AVON I ORIFLAME NO NAY DOBRE SAMO S VODA I SODA I TRI PATI V SEDMICAT S BEBESHKI SAPUN
az sum polzvala na krasnaq liniq s aloe,s ekstrakt ot pamuk,s neven,su6to taka na oriflame,na nivea,i lactacid!spored men ima razlika,za6toto tezi gelove sa prednazna4eni za tova mqsto i ne naru6avat ph balansa!az li4no sum dovolna nai-mnogo ot lactacid!!!preporu4vam go na vsi4ki!!!
zabravete za sapun ili du6 gelove po dobre samo s voda tolkova kato iskate intimen gel otidi na ginekolog a ne da gledate reklamite po televiziqta avon oriflem i t.n ginekolaga 6te ti kaje nai dobre i trqbva da e nqkoi za vsekidnevna upotreba za6toto ima nqkoi po silni samo za 1 2 pati sedmi4no 6te ti prepora4am intimni karpi4ki lactacid femina te sa vseki den kogato poiska6 li4no ginekologa mi mi gi kaza a v 4ujbina gi polzvat kato topal hlqb ima i gel no se polzva nai mn 2 pati v sedmicata i zapomni 4e intimniq gel e za van6no polzvane a ne vatre6no
Polzwala sum na Nivea i Avon.Po-dowolna sum ot Avon.Sapuni ne mi ponasqt(dori i bebeshki),obriwam se i mi draznqt.
едно мога да кажа, по-гадно нещо от интимния гел на Ейвън (ароматизираният) няма, наскоро ми се наложи да ползвам, че не бях вкъщи, тва няма разлика с душ гел
авторката, добре де, като ходиш на гинеколог що просто не питаш какава марка би ти препоръчал?!?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
az takiva ne6ta ne polzvam samo vodi4ka i ponqkoga sapun bebe6ki Teo![]()