.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Бели или по-мъргави момичета харесвате?

Аз лично съм по-мургава и ми се иска да съм по-бяла.Иначе харесвам момичета със бяла кожа.(момиче съм)

ooo az pyk ne haresvam belite. za tva i se peka cqlo lqto i sam mnogo 6tastliva kato potymneq malko.

vypreki 4e sym f..6te si izkaja mnenieto...haresvam murgavi4kite...i zatova se staraq da byda takava...i se radvam 4e go postigam... \/
    Saska

Мега фен
    Град
    София
    Ае и аэ да се иэкажа Еми много по-готино е и эа момче и эа момиче да са по-мургави :P
    [size=7][b][u]fosse cos

ЦвЕтИт0
    Guest
    Здревей.В повечето случаи ние хората искаме да бъдем това което не сме.Няма ясно обяснение занова-факт е.Аз лично харесвам кожа с умерен тен леко мургавичко но не прекалено бяло.Моята кожа е бяла а това определено не ми допада.През лятото съм за дълго на море но дори и тогава не почернявам добре а скоро след това тена ми пада. Така че според няма нищо по-хубаво от 1 стегнато школадово тяло по-екзотично и необикновено е.

ЦвЕтИт0
    Guest
    Извинявам се за горниуя ми пост леко объркванте се получи исках да кажа че харесвам хора с мургава кожа но не прекалено тъмна вместо това съм написала бяла

Голям фен
    Град
    sofia
    haide i az da si kaja mnenieto...zna4i az sum dosta beli4ka,a priqtelkata mi be6e tumna...tq vinagi e iskala da ima bqla koja za6toto v pove4eto slu4ai kosmite i se vijdaha i tva i be6e muka....na mene su6to mi haresvat po murgavite...oba4e si imat i nedostatuci
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Аз съм беличка и не се харесвам така, за това се пека и се мажа с всевъзможни неща за да хвана траен тен лятото. За момичета харесвам по мургави, а за момчета по белички
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Голям фен
    еми и моята кожа е по-бяла е не чак толкос ,ама пуканка съм си та тъй де иначе не мога да кажа точно кои харесвам ...може би по-мургавичките ,но и себе си харесвам
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Guest
    Определено харесвам по-белите. Някак по-красиво, нежно и женствено е. Мургави не харесвам. Друго си е хубаво, порцеланово личице с руменинка тук-там

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Определено харесвам по-белите. Някак по-красиво, нежно и женствено е. Мургави не харесвам. Друго си е хубаво, порцеланово личице с руменинка тук-там
    И аз така мисля И може би не защото само аз съм бяла, но по принцип много ми харесва и за момче и за момиче да са по-бели. Сигурно ако бях тъмна щях да искам да съм беличка хаха

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    И двата типа..но по принцип малко по тъмничките ми хващат окото повече!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    аз пък нямам никакъв тен, светло бяла съм но и такава кожа харесвам....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    През лятото много готино изглеждат момичетата с шоколадово златист тен Иначе и с по-бяла кожа са красиви, но понякога изглеждат бая болнави. Така че май по-красиви ми изглеждат по-мурагивичките.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ми аз съм си мургавичка и си се харесвам така!

Град
    tuk i tam
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Ми аз съм си мургавичка и си се харесвам така!
    az sy6to oba4e iskam da sym maaalko po-svetla mn malku

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си