- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- samozadovolqvane
izvinqvaite za nepriqtniq v1pros,no vie samozadovolqvate li se az s1m na 12 i ot 5 godi6na se samozadovolqvam i 4ak sega razbrah kakvo e tova
mnogo si typa zna4i i mqstoto na temata ne e tyk!!! i ako mi beshe sestra bih te ubila... ako razbera 4e sestra mi e tolkoz izvradena 6te q prebiq ( tq su6to e na 12)
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
от 5 годишна![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Да,но не ти е сестра.Нали никой не си наранила,няма за какво да се притесняваш.А сега като си разбрала,сама можеш да решиш дали това ти харесва и дали ще продължиш.Има достатъчно теми,в които са повтаряли,че в това няма нищо нередно.Момче съм,така че и да ти отговоря на въпроса,голямо значение май няма да даде.Но дори и да ти кажат,че не го правят,а ти искаш,сама ще решиш.
Има много такива теми , аи ястото и не е тук...!
Бтв май от малко рано си почнала , а?????Ама нищо ,като ти е кеф давай!
![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
=D> abe ti dobre li si?kak ne si znaela kvo pravi6?
abe vie ste mnoo zle da vqrvate![]()
![]()
Е,вие пък какво толкова се скандализирахте?Нали не е убила никого,не е правила секс на 5год,това си е нейното тяло-да си го бърника.Друг е въпросът доколко е полезно.По-добре не прекалявай
Според мен това момиче на 5 години не е знаело какво прави,а и си мисля ,че малко подслъгва ,еи ще ти порасне нослето
![]()
![]()
ЖиВея На пУк нА тЕзИ,коИтО мЕ МрАзЯт!!!
Когато те видя , ще те позная,защото ти си любовтта!Защото ти си красотата и съвършенството и заради теб ще си заслужава да живея!
Мястото на темата не е тук!А пък и си доста ограничена авторката
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..