- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Тея пусти сърби !!!
Еее 5то място за нас,а заслужавахме 1во!! Какво ще кажете за победителите и мислите ли,че е заслужено ?
Напълно заслужено е. Бъди поне малко обективен. Но според мен ние заслужаваме 2-ро или 3-то място.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
kak 6te e napalno zaslujeno.. ok bg na 5to, ama imashe tolkova po dobri pesni ot taq na sarbite....prosto se 4udq kfa e taq izlagaciq..pri nali4ieto na pone 4 po dobri vavc vsqko otno6enie pesni na taq ot sarbiq
Песента не беше лоша, но не за 1 място а за челната 5тица![]()
`Death`Whore`` : na teb pyk kakvo ti haresa v izpylnenieto na Syrbia![]()
kolko si prost/a ! Moje biii gotinata pevica deto prilichashe po skoro na prasence v kostiumche .. ? damm... mmm .. kolko e sladkaaa
![]()
![]()
![]()
BULGARIA zaslujavashe pyrvoto miasto , ne zaradi tova che Syrbia imat grozna pevica , a zashtoto piahme dosta po-dobre ot vsichki dyrjavi , biahme nestandartni , ekscentrichni i naistina unikalni ! Gordeia se s predstavianeto im i naistina viarvam che nie sme pobeditelite nezavisimo ot rezultatiteEvala na tezi , koito obichat i ceniat bylgarskoto.
![]()
Айде поне е по-добре от миналата година, когато спечелиха ония финландци..иначе в сегашния конкурс България заслужаваше поне 2-ро или 3-то място
![]()
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
За пореден път се доказа... ШУРБАДЖАНАЩИНА FTW!
Строго погледнато пред нас има сръбски хермафродит, руски курви, украински травестит, необичайно грозен резняк и абсолютно незабелижимите и невзрачни беларусци (дори не съм сигурен че са те)
Което някак си щях да преглътна ако всички те не бяха музикални инвалиди... уви те са точно това
Поредното фиаско!
А това което преля чашата беше че резняците ни изпревариха с НАШИ гласове![]()
![]()
![]()
Противоречиш си, госте. Изпълнението няма общо с красотата. Много известни певици са грозни, и какво от това? И не съм проста, ти си прост. Аз слушам музиката, слушам пеенето, а ти гледаш циците. Ако българката беше грозна и дебела, нямаше да си за нас 100%.
И като вземем това в предвидПървоначално написано от Анонимко
Да, определено заслужавахме да спечелим
pesenta na finlandiq ot minalata godina e po dobra ot tazi na sarbiq 2007.... prosto nqmam dumi...nz kak moja da se stigne do ova 1vo mqsto...pesenta na ukraina be6e napravo parodiq n apesen no bih predpo4ela tq da be6e na 1vo mqsto dori...
Ти не си простаПървоначално написано от `Death`Whore``
Ти си малоумна
Пропусна ли реда в който пише че бих могъл да преглътна неизброимите им дефекти ако не бяха музикални инвалиди
Но те са точно такива
А като нямаш нито гласови данни, нито визия, нито добър инструментал просто трябва да се разкараш от сцената преди телевизията да загуби децката аудитория
ОпаПървоначално написано от Анонимко
Ще прощаваш
Реших че говориш на мен![]()
Сорка![]()
Ми тоя унгареца със звездата на главата. Само за тфа трябва да е на последно място, а текста е без никъв смисъл. "7,7,7 и 1,2,3" тфа пеят през цялото време.А доколкото турците ми идва да
![]()
![]()
hahahahahah , ti shto ne chetesh kakvo pisha maaaaaaa ! napisah slednoto : "BULGARIA zaslujavashe pyrvoto miasto , ne zaradi tova che Syrbia imat grozna pevica , a zashtoto piahme dosta po-dobre ot vsichki dyrjavi , biahme nestandartni , ekscentrichni i naistina unikalni ! "Първоначално написано от `Death`Whore``
GOVORIA ZA MNOGO PO-DOBRI GLASOVI DANNI NA BYLGARIA A ZA BONUS - I DOBRA VIZIA ZA RAZLIKA OT SYRBIA.
Boje .. - kakvi malumno glupavi hora ima na toz sviat , deto se praviat na kompetentni.. tc tc![]()
![]()
![]()
![]()
tr e po napred ot bg mnou sa radvam i bez tva pesenta e po qka ot balgarskata
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Малоумник
Не ми говори така. Не съм глупава, не се прави ти на много интелигентна. Каза го, хубаво, но на второ място. Добре, нашата има гласови данни и е готина. Не че е много умна, но това няма значение. А мъжът е грозноват. Защо не го оплювате?
nai mrazia takiva individi neznachitelni , kato tebe da puskat samo mnenia s cel : " Hey , vijte me - az sym tuka i sym jiv i mnoogo gotin. "Първоначално написано от exploitedteen
Trai si tam be , chuk.![]()
А ти си гениална, а? ПХахахахахахахаПървоначално написано от `Death`Whore``
Kак разбра че не е умна само не ми е ясно
В кристалната топка ли гледа?
Впрочем Стоян адски ми прилича на Кръстев от Господари на Ефира
И определено не е грозен
Но дори и да беше той остава на заден план в песента
da be da , groznovat - drug pyt! V sravnenie s tazi ot Syrbia , napravo si e cvete za mirisane .. ! Ti kato tolkova mnogo se kefish na Syrbia , shto ne zemesh da se mestish tamПървоначално написано от `Death`Whore``
Go Go Go !
![]()
1-во Сърбия бяха добри, Но не по-добри от нас!
2-ро трябваше да вземем поне 2-ро място.
3-то има украинци и турци по цял свят!
4-то ВСЕ ПАК 2008 100% СМЕ НА ФИНАЛИ КАКЪВ НИЕ ПРОБЛЕМА![]()
В сравнение с теб ми се струва, че съм Айнщайн и то в почти всички области...но това е друга тема.
Гледах И интервю, дете. Не бих го казала, ако нямам поне малко доказателство. А ти ме наричай глупава и се излагай още повече.
Да - доказваш все повече, че си малоумна.
Първоначално написано от Анонимко
Dragi goste , neka si stisnem rycete !![]()
На мен пък ми се струва че си удивително тъпа дори в сравнение с тухла четворка... но това е друга темаПървоначално написано от `Death`Whore``
O rly?Първоначално написано от `Death`Whore``
О, даПървоначално написано от `Death`Whore``
Наблюденията на малоумен социопат върху едно интервю са неоспоримо доказателство
А плиткоумна става ли?Първоначално написано от `Death`Whore``