- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой командма момичетата или момчетата
кой командва момичетата или момчетат
![]()
Който умее. И който успява да подчинява другите.
оф, и мн др
В моя клас момичетатаНе е ярко изразено, но все пак съществува /)
koito ima vlasta da go napravi(nqma zna4enie pola pone spored men)![]()
nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!
momi4etata est![]()
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Mai momi4etata...pone v pove4eto slu4ei e taka..![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Който обича да командва. Обикновено момичетата![]()
est
Хората, които са тъпи командват. Другите предпочитат да имат приятели, а не подчинени.
Получила се е грешла при прочита тука. Абе дечица,осмислете написаното преди да отговаряте!Първоначално написано от Анонимко
Като цяло повече говорят МОМИЧЕТАТА и повече нареждат,мърморят клюкарят. Затова много хора се залъгват като мислят ,че женската половина е доминантна. Но ако погледнем в политиката ще видим съвсем ясно кой води нациите , народите и тълпите - тва в по-големия процент са мъже,а жените са доста малко.
За съжаление напоследък с разкъсано сърце тряа да призная ,че тоя свят се напълва с мухльовци,които правят всичко за жените. Има все повече безгръбначни мекотели дето вместо да порастнат предпочитат да слушат мама и да играят на компа.
За съжаление тва е статистика...
Мъжете,та нали те са силния пол. Преди години жените са били нищо,за съжаление в някои страни все още е така![]()
аз командвам. аре тиху ся![]()
В повечето случаи - индивидите от женски род.![]()
Mi v klasa az komandvam (zaradi koeto golqma 4ast ot klasa ne me ponasq ama pak me slushat) I gadjeto az go komandvam abe izvoda e 4e mackite komandvat a mom4etata sa pod4ineni no nai ve4e komandvat tezi koito imat neobhodimata volq
Az xahxa[/u]
...който не го мързи.![]()
естествено ,че момичетата!
[size=7][b][u]fosse cos