.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Guest

технополис и техномаркет европа

сега се една приятелка ще ходи до технополис и техномаркет европа,за да си купя епилатор.ама и двете сме на по 14 годинки ще ни го продадат ли,защото като съм била с майка ми и бащата ми искат някакъв номер на фирма.на мен въобще ще ми позволят ли да влезна в тоя магазин,а най важното ще ми продадат ли епилатор
    не можах да намеря къде да я сложа тая тема така че сори че не е там където трябва

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Това че си на 14 години не означава че няма да бъдеш допусната да разглеждаш или пазаруваш в магазин за бяла техника.Така че спокойно.Ще ти бъде издадена касова бележка и предполагам че ще попълниш гаранционна карта.Няма нищо страшно но защо не попиташ напарво родителите си те са по-запознати от нас с това.Или може би не искаш те да знаят.Ккато си решиш но аз не виждам никакви реални мотиви да не можеш да си купиш желаната стока само заради възрастта си.Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest
    не искам да им казвам мерси са отг

Guest
    а някой може ли да каже какво трябва да се пише на гаранцията,за да си приготвя нещо,ако е по особено.търсих от наще покупки ама на тях изглежда им е минала гарнцията и майка ги е хвърлила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си