- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakvo 6te napravite ako va6a priqtelka spi s gadjeto vi?
освен да умреш от яд, не знам кво друго можеш да направиш...kakvo 6te napravite ako va6a priqtelka spi s gadjeto vi?
ако имаше малко мозък щеше да се включиш и ти У веселото
сеш ли се?
"И аз бях там, И аз правих яхабиби!"
ма ти си момиче все пак...![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
определеноПървоначално написано от penywise
![]()
всъщност като се замисля мое да ореве някой форум
ei tva shte napraq.....
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
Е, какво според теб може да се направи?
Освен да ги за**еш и двамата и да не ги познаваш повече.Това е супер подло.
Мила, точно това ми се случи миналото лято.Тая овца уж наи-добрата ми приятелка спа с гаджето ми на един лагер,когато аз бях навън. И оттогава имам друга приятелка,а на онази нищо не и правих просто забравих за него и нея и подължих напред.
на мен ми се случимного приятно чувствооооооооооо
![]()
Онази (приятелката) размазах и физиономията онзи забрави а тази ще ме помни дълго![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Slagam hiksa i na dwamata,poweche nqma da sushtestwuwat za men ... ama kato se znam kwa sum impulsiwna,nai-mnogo da nabiq edin ot dwamata ...
... нищо. След свършен факт какво мога да направя. Но ще си го върна и на двамата рано или късно по начин, по който ще ги заболи много повече отколкото ме е боляло мен. Ако гаджето ми има симпатии към някоя моя аверка предпочитам, ако толкова иска да я ебе, поне да ми каже "аверката ти е мн готина искам тройка с нея" .. или нещо такова.
ПП: Така като се замисля бих простила и на двамата, ако е само за едното ебане и ако не се опитват всячески да прикрият истината с лъжи.
И аз ще спъ с нея и ще сме квит![]()
И двамата престават да съществуват за мен.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Абсолютен игнор и на двамата. И после ще си търся на4ин да им отмъщавам възможно най-брутално
Случи ми се преди доста време. Все още сме приятелки и си я обичам много.
Простих й.
Случва се. Пък и оня беше някакъв абсолютен нещастник. Какво е виновна тя?
Курвенска постъпка е, но смятам, че на всеки човек се случва да направи подобна поне веднъж в живота си.
Не говоря само за секс с гаджето на приятел, а всякакъв вид прецакване на някой близък.
Ще я преч*кам тая малка курва![]()
![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
be q ka6.Първоначално написано от Анонимко
sori moi 4ovek ma az ne si padam po tiq raboti.Първоначално написано от penywise
![]()
омгПървоначално написано от mim4eto_vr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tova me izkefi.mnogo dobre kazano.BRAVO =D>Първоначално написано от iliqnfenka
6te gi odu6a i dvamata-4estno!!!
1-vo:Ako gadjeto mi dyrji na men nqma da go napravi![]()
2-ro:Ako priqtelkata mi me uvajava i ceni nqma da go napravi![]()
IZVOD:A ako go napravqt zna4i ne zaslujavat da bydat v jivota mi.Kolkoto i da gi obi4am i cenq OUT!I sled tova 6te napravq taka,4e da im e gadno cql jivot!
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
ще я закопам,ще и оставя една сламка да диша и ще гледа цветятя откъм корените!!!!
6te q pre4ukam
Първоначално написано от lady_kiss
аман от нинджи