- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakvo 6te napravite ako va6a priqtelka spi s gadjeto vi?
6te hvana taq mar6a 6te i oskubq kosi4kata,6te i na4upq kra4encata,6te i izbiq zabkite i posle kvot iksa da pravi...![]()
Love is the slowest form of the suiside...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си
Ще разбера че така наречената ми "приятелка" не е била такава а за гаджео ми че не е държал на мен![]()
Every second Chance begins with the firts step!
Първоначално написано от CrazyInLove
e,nqma lid a ti stane gadno i da pre4uka6 nqkoi![]()
Love is the slowest form of the suiside...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lele zavaliqta i na teb ne ti e lesno
Първоначално написано от mim4eto_vr
ти пък какво желаеш?
nego 6te izloja 6te razkaja ne6to gadno apak neia ako ne ia sma4kam ot boi pak na i sa6to 6te svalia gadjeto i ili ako niama sledva6toto i tva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!
Ами първо- щом е приятелка,а спи с твоето момче сети се каква приятелка ти е, и второ- щом момчето ти е легнало с нея,познай колко държи на теб => Зарязвай го и нека ходи шиба нея !!!
Не Ме е Яд ,Че сИ ТъП,А Че Си ЛиЧи...
Ако мой приятел спи с мойта приятелка, аз ще спа с неговата![]()
От този момент нататък за мен тя престава да съществува, а него го зарязвам...![]()
6te i go v1rna t1pkanuawe 6a gi nakaram sa naebat pred men 4e pone i az si napraq kefa
![]()
Ще направим тройка![]()
И без това отдавна ми казва как искала да опитаме с още една мацка![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
lele neznam kakvo shte stava.. shte pobesneq.shte zareja "priqtelq mi" i shte im o4ernq jivoteca i na dvamata.No moeto mom4e ne e sposobno na takova neshto![]()
6e q nakulcam s mesarski noj a na nego 6e my otxapa k*ra...
taka de 6e go zareja a s neq 6e prekusnem sekfo priqtelstvo otde nakude 6e spi s gajeto mi...
нея ще я зарежа а на приятеля ми ..хмм най много да му се расърдя за малко време.. се пак гаджета насякъде...а истински приятел трудно се намира
ami az nqma6e da progovorq nito na neq nito na gadjeto mi
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
da q ...nali i priqtelkata kakto pove4eto kazaha prosto tam 6t i e kraq taka 6te q nabiq 4e 6te me pomni cql jivot a polse da pravi kakvoto iska hi4 ne mi dreme ako iskat da se vzimat ama i toi 6et postrada ne samo momi4eto to za tazi rabota sa nujni 2-ma vse pak.
p.s.sry za greshkite i latinicata
vijdamПървоначално написано от Анонимко
Насилие му е майката. На нея ще и счупя зъбите, а на него нослето.![]()
![]()
i tva go praktikuva6 nai redovnoПървоначално написано от Sh@d0w
ne blagodarqПървоначално написано от penywise
Ще се убеда просто за пореден път,че няма истинско приятелство между момичетата и че момчетата са тези на които може да им имаш пълно доверие в приятелско отношение.Ако преспи с гаджето ми няма да проговоря повече нито на нея,нито на гаджето ми ... Няма да ми е обидно заради тва,че ми е изневерил,ама защото го е направил с моя близка приятелка!!!
И двамата престават да съществуват за мен. Нито ще правя скандали, нито ще прибягвам до насилие...
Ще говоря с тях, за да си изясня. При всички случаи ще ми е много гадно, но ще се опитам да разбера защо се е получило така. Ще се разделя с гаджето, а в отношенията си с този приятел винаги ще си имам едно наум.