.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Hybrid View

Guest
    "И насели Бог Земята с Трева, Трва Сочна и Семеносна.."
    това да ти е познато?
    и да не е, ДОКАЗАНО от наулката е, че канабис е имало много преди да има хора, и че отткакто има хора, те използват семената и листата на канабиса за храна.

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    хах представи си.. отиваш си в магазина и ти предлагат различни сортове като ти обясняват коя е дигаща коя по-весела коя за "медитации" и т.н. и при това ти казват в кой край на света е отгледана и коя фирма я внася за бг.. може да има и книга за споделяне където да прочетеш кой какво му е харесало или не и защо и така да се ориентираш примерно.. в магазина ще има и каквито си искаш лули и наргилета и т.н. ама огромно разнообразие.. дори може да има и стая за проби където да опънеш една цигара от сорт дето не си пробвал примерно или ако нямаш кинти да кажеш че искаш проба за голямо количество и така да се напофиш хахах и едни меки дивани и миризма на тамян аууу чак за миг все едно бях там..
    Ееееееееееееех,мечтииииии ииииии........

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: един мой приятел припадна заради трева

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    ...тревата не е толкова "невинна" колкото я мислим!
    ...и няма пристрастяване към нея, както мислят повечето хора.

Припаднала е защото е тъпа, не заради тревата.

Супер фен Аватара на rakiQ
    НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕ не бих казала че е тъп!!

ми щот е стигнал до такова състояние... или ааа нЕЕЕ чакай, верно, т'ва беше да си готин =D>

Guest
    a edin moj priqtel pripadna zaradi izborite.. Ne moja da ponese towa 4e DPS pobediha..

naloji s da mu mokrim 4eloto i da mu biem 6amari
    izwod- izborite ne sa tolkowa bezwredni, kolkoto se opitwat da gi izkarat

Супер фен Аватара на rakiQ
    не
    очаквах сичко чесно казано

Град
    v nikudeto (DNB is my life)

XAXA E KAK

E KAK NEA DA PRIPADAT KOITO NQQ TREENING TAKA EEE HODETE I VIE PREZ DEN NA PARTITA I SE MA4KAITE KAT KU4ETA S SEKI SLEDVA6T PUT POVE4E I POVE4E I 6TE VIDITE PO EDNO VREME 6TE SE 4UDITE KVO O6TE DA PRAITE 4E DA STE SE NETREZVI
    xa tuka ako trqq da napi6a ne6u za men kvo da napi6a drusam se slu6am drum and bass i ska4am po celi no6ti;]

sLaDkA`1zZr0DkA
    Guest
    i ko tolkoz i as pripadnah ama ne be6e samo ot treva ne bqh qla cql den posle pih bira 1 litar i nakraq si zeh edno kale izdi6ah si go sami4ka i nakraq kfo sviha edno mase 5 glavi i go vartqhme 4 4oeka i nakraq pripadnah hahahahahahahahahah ama si prodaljavam da si pofq se taq

Guest
    otnosno tva 4e trevata ne pristrastqvala-a poznavate li nqkoi da e zapo4nal da pafka i da e sprql??????az ne
    pri vsi4ki polojeniq dosta e glupavo da umre na 30 smisul,dosta ne6ta ima za pravene v jivota 4e da ti stigne vremeto...
    osven tova gadnoto na trevite spored men ne e v tva 4e po4va6 da nemoje6 bez tqh kolkoto v tva 4e zapo4va da ti se iska ne6to po silno posle o6te po iii tva e tupo!aide ako nqkoi e re6il da posveti jivota si na narkoti4nite suni6ta-vzemi napravi usilie nau4i si bezopasniq metod vmesto razni trevi

100 % ne e bilo samo ot treva puk i nz za vas ama mi se e slu4valo ot gandja da otka4a ama znam kak da se ovladeq
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    otnosno tva 4e trevata ne pristrastqvala-a poznavate li nqkoi da e zapo4nal da pafka i da e sprql??????az ne
    pri vsi4ki polojeniq dosta e glupavo da umre na 30 smisul,dosta ne6ta ima za pravene v jivota 4e da ti stigne vremeto...
    osven tova gadnoto na trevite spored men ne e v tva 4e po4va6 da nemoje6 bez tqh kolkoto v tva 4e zapo4va da ti se iska ne6to po silno posle o6te po iii tva e tupo!aide ako nqkoi e re6il da posveti jivota si na narkoti4nite suni6ta-vzemi napravi usilie nau4i si bezopasniq metod vmesto razni trevi
    Доста глупаво момче/момиче си, знаеш ли я тази работа?

1) Много ясно че познавам хора, спрели тревата. Дотук станаха четирима и още един мисли да я спира...
    2) От трева да умра на 30? Няма как да стане. Да ти скъси живота с няколко години е възможно...в зависимост от това колко пушиш(както при обикновени цигари). Но да го скъси с 30 години? Да бе. Аз да не пуша обеднен уран? :/
    3) Пък въобще не ми се иска нещо по-силно. Това, че от тревата се започвало са митове. Все едно да кажеш, че като пиеш боза, по някое време ти се приисква да пиеш водка. Нали и в бозата има алкохол, така трябва да е, нали?

Като не знаеш, не се прави на голям разбирач.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си