- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- един мой приятел припадна заради трева
"И насели Бог Земята с Трева, Трва Сочна и Семеносна.."
това да ти е познато?
и да не е, ДОКАЗАНО от наулката е, че канабис е имало много преди да има хора, и че отткакто има хора, те използват семената и листата на канабиса за храна.
Ееееееееееееех,мечтииииии ииииии........Първоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
![]()
...и няма пристрастяване към нея, както мислят повечето хора.Първоначално написано от ~egoistiC
Припаднала е защото е тъпа, не заради тревата.
Опс![]()
![]()
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕ не бих казала че е тъп!!
ми щот е стигнал до такова състояние...или ааа нЕЕЕ чакай, верно, т'ва беше да си готин =D>
a edin moj priqtel pripadna zaradi izborite.. Ne moja da ponese towa 4e DPS pobediha..
naloji s da mu mokrim 4eloto i da mu biem 6amari![]()
![]()
izwod- izborite ne sa tolkowa bezwredni, kolkoto se opitwat da gi izkarat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E KAK NEA DA PRIPADAT KOITO NQQ TREENING TAKA EEE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HODETE I VIE PREZ DEN NA PARTITA I SE MA4KAITE KAT KU4ETA S SEKI SLEDVA6T PUT POVE4E I POVE4E I 6TE VIDITE PO EDNO VREME 6TE SE 4UDITE KVO O6TE DA PRAITE 4E DA STE SE NETREZVI
![]()
xa tuka ako trqq da napi6a ne6u za men kvo da napi6a drusam se slu6am drum and bass i ska4am po celi no6ti;]
i ko tolkoz i as pripadnah ama ne be6e samo ot treva ne bqh qla cql den posle pih bira 1 litar i nakraq si zeh edno kale izdi6ah si go sami4ka i nakraq kfo sviha edno mase 5 glavi i go vartqhme 4 4oeka i nakraq pripadnah hahahahahahahahahah ama si prodaljavam da si pofq se taq
otnosno tva 4e trevata ne pristrastqvala-a poznavate li nqkoi da e zapo4nal da pafka i da e sprql??????az ne
pri vsi4ki polojeniq dosta e glupavo da umre na 30
smisul,dosta ne6ta ima za pravene v jivota 4e da ti stigne vremeto...
osven tova gadnoto na trevite spored men ne e v tva 4e po4va6 da nemoje6 bez tqh kolkoto v tva 4e zapo4va da ti se iska ne6to po silno posle o6te po iii
tva e tupo!aide ako nqkoi e re6il da posveti jivota si na narkoti4nite suni6ta-vzemi napravi usilie nau4i si bezopasniq metod vmesto razni trevi
100 % ne e bilo samo ot treva puk i nz za vas ama mi se e slu4valo ot gandja da otka4a ama znam kak da se ovladeq
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
Доста глупаво момче/момиче си, знаеш ли я тази работа?Първоначално написано от Анонимко
1) Много ясно че познавам хора, спрели тревата. Дотук станаха четирима и още един мисли да я спира...
2) От трева да умра на 30? Няма как да стане. Да ти скъси живота с няколко години е възможно...в зависимост от това колко пушиш(както при обикновени цигари). Но да го скъси с 30 години? Да бе. Аз да не пуша обеднен уран? :/
3) Пък въобще не ми се иска нещо по-силно. Това, че от тревата се започвало са митове. Все едно да кажеш, че като пиеш боза, по някое време ти се приисква да пиеш водка. Нали и в бозата има алкохол, така трябва да е, нали?![]()
Като не знаеш, не се прави на голям разбирач.![]()