.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5

Има Ли съУчеНик/ка коГоТо/КоЯто мрАзИте?

въпроса ми не е мн сложен...просто любопитство... аз лично не понасям почти целия ми клас плюс още 3-4 буци и 5-6 курви

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Guest
    mda.90% ot tqh.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Да разбира се.Когато бях ученик имах един съученик,който направо имах чувството,че ми диша въздуха.И до този момент имам желание да го размажа,въпреки,че го виждам много рядко и почти не си говорим-явно е взаимно.

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Чак да ги мразя - не, но има двама подмазвачи, които са готови да преебат целия клас само за да направят впечатление на някой даскал, от който нищо не зависи (по рисуване примерно). Ами тия двамата ми бъркат надълбоко просто. Също така една куха лейка. Грозна колкото си иска (не го казвам от женска злоба, наистина е грозна) и тъпа още повече. Единствената й тема на разговор са някакви "забавни" споменчета от детството. Тя също се подмазва на всички, не само учители, а и ученици.
    А ако не сте разбрали аз най-много се дразня на подмазвачи...

Не мога да кажа, че мразя някого, още по-малко някой от класа си. Има моменти, в които някой ме дразни, има конфликти и т.н., но те са прекалено преходни, така че...аз обичам хората от класа си, вярвам, че и те мен. И мисля, че точно такива трябва да са взаимоотношенията и чувствата м/у съучениците.

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    не мразя никой, но определено имам двама-трима дразнителя
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Омразата е прекалено силно чувство което се поражда в нас хора с течение на времето поради редица обстоятелства.Има хора на които несимпатизирам не се от класа и но това не означава че ги мразя.Не може само една постъпка да ме накара да намразя някой всеки греши но по-важно е да поправя грешките си и да се вслушва понякога в съветите на околните.Моя призив е хора не се мрезете вие сте в един клас образувате колектив всеки със своите вкусове и мнение.Не е необходима със всички да сте в идеални отношения но ако не друго поне се уважавайте това е от мен.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

100 % от моя клас ги мраза. просто са рядко тъпи. не знам що ме е наказ господ така
    ***MAGIC THE GATHERING RULEZZ***

http://www.kokoshaglava.hit.bg

кметицата:)
    Guest
    не мразя никой от класа,дори няма хора,които да избягвам настойчиво. иначе има хора,които ме дразнят,но когато се държат нормално дори ми е приятно да разговарям с тях

НЕ

mesmer
    Които са от Борово да драснат едно лс.

Целият клас ме мрази

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    az si haresvam 1 sau4eni4ka,za drugite ne me ebava,no tova nezna4i 4e gi mrazq...niii sme stranen klas.. a dori i

90% от класа не мога да понасям,ебати тъпите сдухани путки,имаме само 5 момчета,но мога да нарека "момче" само един от тях
    Само кислород искам за да мога да дишам,
    само път свободен искам за да мога да тичам,
    само една надежа искам свободен да пея
    и една марихуана да се смея

Град
    Ямайка:)
    Никой не мразя обаче има едно момиче, което не мога да понасям... Просто ми е гадно, когато е около мен...пфф Тва е така сигорно, защото мн мразя подмазвачите(тя постига всичко по тоя начин)..
    Мнеога да я дишам.. пфф само като си помисля, че бяхме приятелки....
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

mrazq celiq si klas bez edin pi4.....pulni oligofreni drazni me vsi4ko v tqh!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Не мразя никого.

v noviq mi klas mmm nqma hora koito mrazq.. i nqma takiva koito da ne sa mi priqtni moje bi klasnata no tq ne e sau4eni4ka taka 4e ne se broi a ot stariq si klas... bojke .. tam bqha mn`prosti li4nosti elementarni ne drugo.. ta neshto v posledno vreme 70% ot tqh izobshto ne mi dopadat

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Има хора, които са ми неприятни...

obshto vzeto se razbiram sus vsi4ki ... no ne ponqsam edna tupa4ka. mrazq q! izklu4itelno nevejo i zabutano sushtestvo!
    "Човек не обича истински, ако не обича вечно."
    Еврипид

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Хах е чак пък да мразя не-но определено има някои,които са ми неприятни и ме дразнят ( на моменти )
    f@nt@zi@

Guest
    Ами съучениците ми от 7 клас, тези от 8, и тези от 9 до 12 клас включително. Общо са три класа. Дано никога повече не се срещна с някой от тях и никога да не се чуем! И дано да им забравя и тъпите физиономии и имената даже! Дано никога да не мисля за тях след като завърша. Да им се връща!

Guest
    mrazq celiq si klas bez edna pi4ka.....pulni oligofreni drazni me vsi4ko v tqh!

Град
    Pleven
    ot klasa ima 2,3 koito mrazq a ostanalite ne gi obi4am(no ne gi i mrazq)
    nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!

Супер фен
    Да

Град
    Samokov
    Klasa mi e super gotin, mnogo gi obi4am No ima to4no 2 momi4eta, koito vsi4ki ne ponasqme! Ostanalite sa prosto...... nai-gotinite i pe4eni sau4enici,koito 4ovek moje da ima
    be strong........! Don't you ever give up, because there's no sense to do it!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си