.
Затворена тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 221
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    maleeeeeee mnogo ste zle we xora kakvo kato momi4eto e debelo ia se zamislete kolko mom4eta s nadnormeno teglo ima ama nie momi4etata sme po pe4eni ot vas mom4etata i za tva xodim s takiva
    ppp govoria za drugite az li4no ne xodia no ako nameria niakoi svesten niama problem ne e vajno kakvo pokazva kantara a kakvo pokazva mozuka
    вервай си...

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от assd
    maleeeeeee mnogo ste zle we xora kakvo kato momi4eto e debelo ia se zamislete kolko mom4eta s nadnormeno teglo ima ama nie momi4etata sme po pe4eni ot vas mom4etata i za tva xodim s takiva
    ppp govoria za drugite az li4no ne xodia no ako nameria niakoi svesten niama problem ne e vajno kakvo pokazva kantara a kakvo pokazva mozuka
    вервай си...

vervam si

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от assd
    вервай си...

vervam si
    добре, радвам се че има и такива като теб (оптимисти)

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    То си зависи от характера на момичето...

Познавам пълнички момичета, които всъщност са си готини хора...
    И точно и затова външният им вид никога не им е пречил...

Познавам и обаче дебели момичета, които са страшно комплексирани и са се превърнали или в 'метълки' /начин да се прикрият...нищо, че такова нещо не са чували ама.. самочувствие.../ или в кварталните курвички...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

I kvo te ne sa li hora?Da ne bi vsqko palno momi4e da moje ei taka kato 1 6trakane s prysti i da otslabne.1 ot moite nai dobri priqtelki vaob6te ne qde i pak ne moje da otslabne..dokato ima nqkoi savsem slabi4ki,koito se tap4at i ne im li4i.
    nz ama ako bqh mom4e kato se zamislq bih predpo4el kato si legna s nqkoe momi4e,da ne udrqm na kokal.
    ....i vse pak da 4ukna na darvo 4e sam si napalno normalna v kilogramite
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от MeTaL4eTo`f
    Абе,как може да има такива хора с такова детско мислене,аз просто не мога да си го обясня !!!
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Дебели, хърбави, грозни, красиви, тъпи, умни - всички имат гаджета, защото всеки е различен и има различен вкус.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от InvaiDeR
    ai stiga be chovek .. kakvo ni karash tuka da se otvarashtavame .. dobre doshal v club-a na "anti debelanite"
    moite izvineniq no ako tova na snimkata si ti nie kakvo da kajem ,a? dobre do6li v cluba ''anti GROZNITE i uffff GNUSNI POMQRI'' ama ti si lud be bate tva 4e nqkoi momi4eta sa debeli nezna4i 4e sa po-malko ot teb ...iska6 li da ti kaaj edna istina v slu4eq ti se izlaga6 ili prosto se pravi6 na otvoren pred drugite ama kato stane nqkoi pred vas i vie se spi4ate dri6liovci

си_ф
    Guest
    Napulno si zavisi ot momi4eto
    Az naprimer sam 178 i teja 70 kila i kfo ot tova vsi4kite mi priqtelki sa super pi4ki (naistina s amnogo krasivi ) i sa s men ne za da izpukvat a za6toto me xaresvat kato 4ovek.....imaala sum mnogo gadjeta no opredeleno mnoog po golemi ot men ( moej ebi za6toto po uzrqlite cenqt naistina 4oveka a pi6ligarite samo 4ykat) v momenta si imam mnogo seriozen priqteli naistina go obi4am ... o6te ne6to iskam da kaja:li4nata xigiena ne zavisi ot tova dali si debel moje da si kato dusk ai pak da si smurdi6 moje da si kato bure i pka da smurdi6...........naistina sum vijdala mnogo momi4eta koito sa po pulni i nikoi ne razgovarq s tqx .Zamilslete se tezi momi4eta qvno ne mogat da budat po ob6titelni i se zatvarqt v sebe si i izglejdat osven debeli i zduxani i zatvoreni a q se zamislete dali edno slabo krasivo momi4e se durji taka i naprimer miri6e otno6enieto nqma6e li da e su6toto..........i nakraq vsi4ko opira do durjanieto naistina kogato bqx po malka mi be6e trudno da me zabezlqzvat nqmax izgraden xarakter nqkoq vipadjiika me ma4ka6e (govorq za 2 3 4 klas) otkakto navlqzox v puberteta po4naxa gadjeta vinagi sum bila du6at ana kompaniqta vupreki 4e sum meko kazano po4ti ogoromna za edni svestvi xora tova ne pravi absolutno nikakvo vpe4talenie BEz izvinenie kazvam vie ste tupi ograni4eni kompleksari naistina nqmam dumi kolko prosti xor aima na tozi svqt.........po princip gledam kogato se zapoznavam s nqkoi da pravq mnogo dobro vpe4atelnie imenno zaradi vun6niq si vid za6toto kogato xorata vidqt nqkoq kato men ako ne struvat kazvat awe glei q taq
    kolko e zle kfa debelana i podobni ..do sega vseki s koito sam se zapoznal a e kazal 4e sum spr pe4ena 4e sum pi4 i podobni

Iskam da se izvinq ako ima gre6ki prosto v gneva si sigurno sam gi napravila no se poburkvam ot tesnogrudi kopeleta(koito v pove4eto slu4ai sa nqkoi zadrysteni zubari namerili publika da se pravqt na interesni)

Iskam i d aokuraja takiva momi4eta da ne se zatvarqt v sebe si

мЛИИ
    Guest
    Абе вие сте болни мозъци бе!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от си_ф
    Az naprimer sam 178 i teja 70 kila i kfo ot tova vsi4kite mi priqtelki sa super pi4ki (naistina s amnogo krasivi ) i sa s men ne za da izpukvat a za6toto me xaresvat kato 4ovek.....imaala sum mnogo gadjeta no opredeleno mnoog po golemi ot men ( moej ebi za6toto po uzrqlite cenqt naistina 4oveka a pi6ligarite samo 4ykat) v momenta si imam mnogo seriozen priqteli naistina go obi4am ... o6te ne6to iskam da kaja:li4nata xigiena ne zavisi ot tova dali si debel moje da si kato dusk ai pak da si smurdi6 moje da si kato bure i pka da smurdi6...........naistina sum vijdala mnogo momi4eta koito sa po pulni i nikoi ne razgovarq s tqx .Zamilslete se tezi momi4eta qvno ne mogat da budat po ob6titelni i se zatvarqt v sebe si i izglejdat osven debeli i zduxani i zatvoreni a q se zamislete dali edno slabo krasivo momi4e se durji taka i naprimer miri6e otno6enieto nqma6e li da e su6toto..........i nakraq vsi4ko opira do durjanieto naistina kogato bqx po malka mi be6e trudno da me zabezlqzvat nqmax izgraden xarakter nqkoq vipadjiika me ma4ka6e (govorq za 2 3 4 klas) otkakto navlqzox v puberteta po4naxa gadjeta vinagi sum bila du6at ana kompaniqta vupreki 4e sum meko kazano po4ti ogoromna za edni svestvi xora tova ne pravi absolutno nikakvo vpe4talenie BEz izvinenie kazvam vie ste tupi ograni4eni kompleksari naistina nqmam dumi kolko prosti xor aima na tozi svqt.........po princip gledam kogato se zapoznavam s nqkoi da pravq mnogo dobro vpe4atelnie imenno zaradi vun6niq si vid za6toto kogato xorata vidqt nqkoq kato men ako ne struvat kazvat awe glei q taq
    kolko e zle kfa debelana i podobni ..do sega vseki s koito sam se zapoznal a e kazal 4e sum spr pe4ena 4e sum pi4 i podobni

Iskam da se izvinq ako ima gre6ki prosto v gneva si sigurno sam gi napravila no se poburkvam ot tesnogrudi kopeleta(koito v pove4eto slu4ai sa nqkoi zadrysteni zubari namerili publika da se pravqt na interesni)

Iskam i d aokuraja takiva momi4eta da ne se zatvarqt v sebe si
    =D> =D> =D>
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

nomeredno.eu
    Guest

http://nomeredno.eu -истинските цени на марковата парфюмерия

Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!

ti si edin glupak seki ima pravo da pravi kakvoto si iska nezavisimo dali e debel ili ne qsno ??kolkoto si ti tup i gnusen tolkova i te imat pravo da ti go kazavt
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Гост на вратата
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lov3rKa
    еми незнам..всеки си има вкус..аз познавам една която сменя момчетата като носни кьрпи а е мнооого дебела...
    Мене ако питаш по-скоро те я сменят

ГостЪТ
    Guest

my opinnion

Цитирай Първоначално написано от си_ф
    Az naprimer sam 178 i teja 70 kila i kfo ot tova vsi4kite mi priqtelki sa super pi4ki (naistina s amnogo krasivi ) i sa s men ne za da izpukvat a za6toto me xaresvat kato 4ovek.....imaala sum mnogo gadjeta no opredeleno mnoog po golemi ot men ( moej ebi za6toto po uzrqlite cenqt naistina 4oveka a pi6ligarite samo 4ykat)....
    Не, позволи ми да не се съглася с теб, като човек познаващ доста такива хора и вероятно числящ се към тази група спрямо твоята възраст. Грубата истина е, че за "по-узрелите", както ти ги наричаш просто е донякъде въпрос на престиж да чукнат нещо млаадичко. Около 16-19, макс. По-пълничките обикновено са много по-лесни мишени, точно поради комплексите, които имат. Кофти, но факт. Особено, ако става дума за мъже над 26-7. Външният вид винаги е бил от голямо значение, но днешно време е от огромно във всяка сфера на живота. И мен ми се иска да не съм прав, но сам съм се убедил, че е така. Замисли се, ако наистина тези твои "много гаджета, но по-големи от теб" са били толкова зрели, дали щяха да бъдат толкова много? Разбираш ме, нали? Явно, че бая си сменила. Идеята е човек да си дава максимално трезва преценка за това какво представлява(й външно) и какво, и как може да промени. Доколкото му пука естевствено, де, но то средата те принуждава да ти запука. А, че това, което е писал авторът е една голяма идиотщина е друг въпрос вече.

Иначе за другото си права.

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от MeTaL4eTo`f
    Абе,как може да има такива хора с такова детско мислене,аз просто не мога да си го обясня !!!
    И аз съм на същото мнение!!!!!!!!!!

Guest
    Дебелите момичета на сапун тва не са момичета а торби с лой и лайна гадни и мазни.Дебелите момичета са ебаси и отвратителните изроди.Ако некоя свиня дебела прочете това да ходи да си тегли куршума щото и без това ще пукне от инфаркт след некоя година.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Дебелите момичета на сапун тва не са момичета а торби с лой и лайна гадни и мазни.Дебелите момичета са ебаси и отвратителните изроди.Ако некоя свиня дебела прочете това да ходи да си тегли куршума щото и без това ще пукне от инфаркт след некоя година.

Много ще се изкефя да се ожениш и жена ти след първата бременност да стане към 100-120кг примерно. Голям смях ще падне тогава!
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на kindergarden
    ebi si maikata we kreten gnusen i mrusen kak moje da si takova laino

Rammstein
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_

Много ще се изкефя да се ожениш и жена ти след първата бременност да стане към 100-120кг примерно. Голям смях ще падне тогава!
    Ще я водя на фитнес да отслабва ако не ще-развод.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Rammstein

Ще я водя на фитнес да отслабва ако не ще-развод.

Ти си луд, бе, брат!
    Собственост на Canis_Dirus

Guest
    E ok be xora vie pod debeli kakvo razbirate???Moje da e priqtno zakruglena to ne e kazano ,4e zaduljitelno vs trqbva da sa s tela na manekenki!Pomislete malko i stiga ste ybijdali nared,za6toto koito zlo misli zlo poly4ava

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fulldelight
    не мисля, че е редно да се говори така за хората - независимо дали са дебели, ниски, пъпчиви, късокраки или каквото и да е .... Всеки човек има своите плюсове и минуси. Няма да отрека, че и аз хвърлям повече погледи на мацките ала "Хайди Клум", но това не значи, че другите са "миризливи, отблъскващи, самотни и т.н." А искам да питам сичките приятели и приятелки дет са писали за "дебеланите" - от къде сте сигурни, че вие не сте противни в очите на някого? Ще ви бъде ли приятно да чуете някой да говори за вас "лелееее с тоя дъх никоя няма да го земе...." или нещо от сорта?? Моята приятелка определено не е дебела, напротив - но нейната най-добра приятелка е доста едричка, но за сметка на това е един прекрасен човек и съм убеден на 100 %, че много от "слабите мадами" не могат и да и стъпят и на малкия пръст.....не се смейте на другите, защото утре може да сте от другата страна

Не смятам да разделям хората на слаби и дебели и мисля, че темата е плод на незадоволеното комплексирано въображение на някой пикльо в 7ми клас

ЕВАЛА!ШАПКА ТИ СВАЛЯМ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от D M X
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    че то на кой му е приятно да има за гадже дебелана.....НИКОГА
    Добре, как да ти кажа, че съм виждала пълнички момичета, които ходят със страхотни момчета.
    Понякога е необяснимо, но е факт!
    Това е защото никоя друга не им пуска
    Абе за всеки влак си има пътници.
    A puk ti si v GOLQMA gre6ka ako si misli6,4e po-pulni4kite ne sa jelani I 4e sa lesna plq4ka!Ama jestoko se luje6 moi 4ovek

Vsi4ko zavisi ot samoq 4ovek.Az sum vijdala dosta debeli momi4eta sus nqkakvi strahotni mom4eta,osven tova nqkoi po pulni i ne 4ak do tam krasivi sa mnogo po svesni ot nqkoi slabi,ama naduti fliorci...Taka 4e ponqkoga mom4etata mogat da budat 6tastlivi i s po pulni momi4eta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си